Zahlung Surprose

Onze betaalmogelijkheden

Wij ondersteunen de volgende betaalmethoden:

PayPal Mastercard Visa Amex

Betaal de rozenbestelling met PayPal

Tijdens het bestelproces wordt u doorgestuurd naar de website van de online aanbieder PayPal. Om het factuurbedrag via PayPal te kunnen betalen, dient u zich daar te laten registreren of zich eerst te registreren, zich te legitimeren met uw toegangsgegevens en de betalingsopdracht aan ons te bevestigen. Na het plaatsen van de bestelling in de winkel, zullen we PayPal vragen om de betalingstransactie te starten.

De betalingstransactie wordt onmiddellijk daarna automatisch uitgevoerd door PayPal. Tijdens het bestelproces ontvangt u verdere instructies.

Betaal de rozenbestelling met Creditcard

Wanneer u uw bestelling plaatst, geeft u ons ook uw creditcardgegevens door.

Na uw goedkeuring als legitieme kaarthouder zullen wij de creditcardmaatschappijen vragen om de betalingstransactie direct na de bestelling te starten. De betalingstransactie wordt automatisch uitgevoerd door de creditcardmaatschappij en de kaart wordt in rekening gebracht.

Betaal de rozenbestelling met iDEAL

Bij het betalen kunt u kiezen om te betalen met iDEAL. Selecteer eerst je eigen bank, klik dan op bestellen, daarna wordt u doorgestuurd naar de beveiligde betalingsomgeving van uw bank, waarmee u direct uw rozenbestelling kan betalen.

Zakelijk op rekening betalen

Bent u voor uw bedrijf opzoek naar een rozenleverancier, waarbij u eenvoudig op rekening kunt betalen? Dat kan bij ons! De factuur krijgt u in de mail en gaat niet mee met de zending, u kunt dus voor alle denkbare gelegenheden bij ons rozen bestellen en op rekening betalen. Doorgaans hanteren wij een betaaltermijn van 14 dagen na factuurdatum. Op de pagina zakelijk rozen bestellen vind u hierover meer informatie. Komt u er niet helemaal uit? U kunt ons altijd bellen of mailen met uw vragen en dan helpen we u graag verder!

Misschien ben je geïnteresseerd in:

Rode rozen

Rode rozen online bestellen

Kies je aantal rode rozen of kies uit één van onze rode rozenboeketten.

Roze rozen kopen

Roze rozen kopen

Van zachtroze tot hardroze rozen en verschillende tinten roze door elkaar.

Witte rozen bestellen

Witte rozen versturen

10, 20, 35, 100 tot zelfs 1001 witte rozen kun je gemakkelijk online bestellen!

Regenboog rozen bestellen

Regenboog rozen kopen

Echte regenboog rozen, in de felle kleuren van de regenboog, maar ook in pastel.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum