Betaal de rozenbestelling met PayPal

Tijdens het bestelproces wordt u doorgestuurd naar de website van de online aanbieder PayPal. Om het factuurbedrag via PayPal te kunnen betalen, dient u zich daar te laten registreren of zich eerst te registreren, zich te legitimeren met uw toegangsgegevens en de betalingsopdracht aan ons te bevestigen. Na het plaatsen van de bestelling in de winkel, zullen we PayPal vragen om de betalingstransactie te starten.

De betalingstransactie wordt onmiddellijk daarna automatisch uitgevoerd door PayPal. Tijdens het bestelproces ontvangt u verdere instructies.

Betaal de rozenbestelling met Creditcard

Wanneer u uw bestelling plaatst, geeft u ons ook uw creditcardgegevens door.

Na uw goedkeuring als legitieme kaarthouder zullen wij de creditcardmaatschappijen vragen om de betalingstransactie direct na de bestelling te starten. De betalingstransactie wordt automatisch uitgevoerd door de creditcardmaatschappij en de kaart wordt in rekening gebracht.

Betaal de rozenbestelling met iDEAL

Bij het betalen kunt u kiezen om te betalen met iDEAL. Selecteer eerst je eigen bank, klik dan op bestellen, daarna wordt u doorgestuurd naar de beveiligde betalingsomgeving van uw bank, waarmee u direct uw rozenbestelling kan betalen.

 

Wij ondersteunen de volgende betaalmethoden:

PayPalMastercardVisaAmex

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum