Witte rozen bestellen

Witte Rozen
Van hoog naar laag sorteren
 1. 15 witte pioenrozen
  15 witte pioenrozen
  € 35,00
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
 2. 10 luxe witte rozen
  10 luxe witte rozen
  € 49,00
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
Van hoog naar laag sorteren

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle rozenboeketten

Rozenboeketten

U kunt hier al onze boeketten bekijken.
Met gypsophila, eucalyptus of berengras.
Er is een boeket voor ieders smaak!

Geschenken

Rozen met cadeau

Voeg een geschenk toe aan je rozen en verras iemand!
Voeg bonbons, champagne, wijn, een teddybeer
of een vaas.

Voor een verjaardag

Rozen voor Verjaardag

Rozenboeketten geselecteerd voor een verjaardag.
Rozen bestellen en versturen, online.
Verras de jarige met rozen!

Witte rozen bestellen bij Surprose

 

Witte rozen bestellen en een elegant gebaar maken met Surprose is niet ingewikkeld, maar juist heel eenvoudig. Wij bieden de unieke rozen aan voor verzending door heel Nederland. Kies een van onze indrukwekkende boeketten van onze professionele rozenbinders, een enkele witte roos of een hoeveelheid die je zelf hebt uitgezocht. Dan versturen wij jouw bestelling naar de bestemming.

Witte rozen kopenWitte rozen bestellen

Heb je een levering unieke rozen nodig? Surprose verzendt witte rozen van elk aantal door heel Nederland en internationaal. Of het nou gaat om 50 witte rozen voor een bedrijfsjubileum, 75 witte rozen als rouwboeket of een enkele witte roos individueel verpakt als blijk van liefde. Bij ons kun je het juiste witte rozengeschenk bestellen.

Bij Surprose is echt ook mogelijk om je eigen aantal witte rozen te bestellen. Je bepaalt zelf hoeveel rozen je bestelt. Heb je er 500 nodig? Geen probleem Surprose regelt het.

Dit geldt ook voor de rode rozen. Hoe groter het boeket rozen hoe groter het cadeau!

De witte rozen soort

Voor onze witte bloemenkoningin gebruiken we onze White Avalanche Roses®. Onze professionele rozenbinders hebben bewust gekozen voor dit ras, omdat dit ras bekend staat voor de grote rozenkoppen en een bijzondere houdbaarheid. Dit type roos is ideaal om indruk te maken als cadeau, omdat deze perfect is om te verzenden. Je bent zeker van een topkwaliteit met onze witte rozenboeketten.

De White Avalanche rozen worden gekweekt in Nederland bij van den Berg Roses. Surprose verkoopt ook witte rozen uit Ecuador en in het voorjaar pioenrozen.  

Bijzondere producten

Surprose heeft een erg breed rozen assortiment. Dit is bij de witte roos niet anders. Zo is het mogelijk om een witte rozen met een extraatje te bestellen. Op deze manier is de bestelling net iets specialer, denk bijvoorbeeld aan chocolade of een toepasselijke vaas.

 • Drie rozen inclusief vaasje, bestel bij Surprose nu witte rozen met een toepasselijk vaasje. De rozen worden samen met de glasvaas zorgvuldig verpakt in onze geschenkverpakking die ervoor zorgt dat de rozen en de vaas onbeschadigd aankomen op de gewenste bestemming.
 • Witte rozen met Lindt chocolade, de stijlvolle rozen van van der Berg Roses worden bezorgd samen met Lindt pralines chocolade. In een metalen hartvormig doosje zit 30 gram aan heerlijke chocolade. Een erg leuk geschenk voor je geliefde.

 

Witte rozen boekettenWit rozenboeket

Bij Surprose is het ook mogelijk om witte rozen te bestellen in een leuk boeket. De boeketten zijn met de hand gebonden. De rozen worden stijlvol gemixt met diverse soorten blad of siergras.  

 • Boeket witte rozen met gipskruid, dit boeket bevat 15 grote unieke rozen van de White Avalanche soort. Een kwalitatief hoogstaande roos in de rozenfamilie. Hand gebonden met het gipskruid maakt dit een mooi boeket met een eenvoudige klassieke stijl die in elke woonkamer tot zijn recht komt.
 • Boeket witte rozen met beregras, witte rozen staan er bekend om dat ze waardigheid, zuiverheid en loyaliteit uitstralen. Vooral met dit boeket rozen met beregras komt dit goed tot uiting. Door de elegante kleur van de rozen is dit boeket echt een eyecatcher in de woonkamer.
 • Boeket witte rozen met eucalyptus, dit boeket bevat 10 premium witte rozen. Door de eucalyptus is het boeket rustgevend maar ook compleet. Dit boeket is ook verkrijgbaar met een fles champagne van het merk Moët & Chadon.

 

De kweker

Witte rozen van de kwekerDe elegante witte rozen worden gekweekt bij van der Berg Roses in Nederland. Nederland staat internationaal bekend om de kwaliteit van de rozen. Van der Berg Roses kweken de rozen in kassen waar ze het klimaat kunnen regelen, zodat we iedere dag van het jaar ongeacht het jaargetijde een top roos kunnen oogsten voor onze klanten.

Wil je nog meer informatie over de kwekers? Kijk op de pagina, onze kwekers

 

Witte rozen – betekenis

 • Koop witte rozen voor jezelf: je ziet een witte roos, waar denk je dan aan? In de taal van de rozen staat de kleur wit voor waardigheid, zuiverheid en loyaliteit. Een witte roos straalt elegantie uit.

De koningin van de bloemen is dubbel zo speciaal in het wit, daarom worden witte rozen vaak gekocht als decoratie in eigen huis. De kleur wit past in elke kamer, is zeer elegant en tegelijkertijd neutraal. Hierdoor zijn witte rozen de perfecte decoratie voor in huis.

 • Witte rozen cadeau geven: witte rozen kunnen ook aan een ander de boodschap van elegantie en waardigheid overbrengen. Ook zijn deze unieke rozen bijzonder populair om een nieuwe start aan te geven. Zo is een boeket met witte rozen perfect voor nieuwe zakelijke klanten, voor een housewarming of natuurlijk het begin van een nieuwe liefde.
 • De elegante roos is ook erg gebruikelijk bij uitvaarten. De witte roos staat symbolisch voor eerbied en herinnering , en kan dus worden gebruikt voor het uitdragen van respect en herdenking.
 • De roos wordt ook vaak in bij bruiloften gebruikt, als decoratie en ook vaak in een bruidsboeket. Wanneer we de witte roos in deze context bekijken, draagt de roos eenheid uit en de puurheid van de twee mensen die het met elkaar aangaan in liefde.

 

Duurzaamheid

De witte rozen van Surprose zijn soortecht en komen rechtstreeks van de kweker. In het verpakking proces wordt er zo weinig mogelijk gebruik gemaakt van plastic.

Surprose bezorgt de rozen met DHL. DHL maakt gebruik van een Go-Green methode. Dit is een duurzaam leveringsmethode.  

Verder lopen er in de kassen bij van der Berg Roses Japanse kwartels rond. Deze vrolijke diertjes houden de rozenstruiken op een biologische manier vrij van onkruid en ongedierte. Dit is nu precies kenmerkend voor de passie van dit bedrijf. Op een verantwoorde manier een topproduct kweken dat nog tweemaal per dag met de hand wordt geknipt.

De rozen kunnen wel twee weken in de vaas staan, mits je ze goed verzorgd. Meer informatie over de juiste verzorging van de Surprose rozen vind je hier.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum