Rozen uit Nederland

Rozen uit Nederland

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

Hollandse rozen bestellen bij Surprose

Avalanche - v. d. Berg Roses Onlosmakelijk met elkaar verbonden: rozen en Nederland. Wereldwijd staat Nederland bekend om het kweken van een uitstekende kwaliteit rozen. Nederlandse rozen behoren dan ook tot de absolute wereldtop. Surprose heeft vele soorten rozen in haar assortiment die van Nederlandse kwekers komen. Met zorg geselecteerd voor onze klanten en altijd vers van de kweker.

Nederlandse rozen bij verschillende gelegenheden bestellen

Nederlandse rozen staan bekend om haar hoge kwaliteit en lange vaasleeftijd. De Nederlandse rozen zijn daarom ook perfect bij verschillende gelegenheden. Ken jij iemand die binnenkort jarig is en heb jij nog geen cadeau voor hem of haar? Dan kun jij perfect voor diegene een bos Nederlandse rozen kopen. Surprose levert deze op zeer korte termijn en jij hebt een prachtig cadeau voor de verjaardag. Ook voor bruiloften zijn Nederlandse rozen zeer geschikt. Zo kun jij een prachtig boeket met witte rozen bestellen bij Surprose, maar ook grotere aantallen rozen. Ideaal om de trouwlocatie mee aan te kleden!

Nederlandse rozen voor zakelijk gebruik

Ook voor een bedrijfsfeestje zijn Nederlandse rozen heel geschikt. Je kunt bijvoorbeeld deze Nederlandse rozen per stuk laten verpakken, zodat welke medewerker een aandenken heeft aan het geslaagde feestje. Ook kun jij Nederlandse rozen gebruiken om jouw kantoor op te fleuren. Dit geeft niet alleen een mooiere werkplek, maar dit geeft ook een betere eerste indruk op (potentiële) klanten die op jouw kantoor komen. Wil jij deze klanten bedanken voor een mooie samenwerking? Ook dan is een boeket met Nederlandse rozen perfect. Zo laat jij een onvergetelijke indruk achter!

Nederlands gekweekte rozen

Waar komt de term Hollandse rozen vandaan? Waarschijnlijk omdat vele kwekers in Noord- en Zuidholland gevestigd zijn met hun kwekerijen. Bovendien is Holland sinds eeuwen geleden een begrip in de wereld. Wie Zuid Nederland vanuit de lucht binnenkomt vanaf de Noordzee, ziet oneindige kassencomplexen, avonds prachtig verlicht met een geel-oranje gloed. Dat vindt je nergens ter wereld, zoveel kweekkassen in een dichtbevolkt gebied waarin allemaal sierteeltproducten en groenten gekweekt worden.

Rozen uit Nederland Het kweken van bloemen, en met name rozen gebeurt vaak in familiebedrijven waar meerdere generaties hun kennis van het kweken van de beste rozen ter wereld doorgeven aan de volgende generatie. Hier in Nederland wordt duurzaam gekweekt met de passie voor de schoonheid van de bloem. Kom je in de kweekkas en spreek je met de kweker, dan zal het je opvallen hoe er vol passie over het kweken van rozen wordt gesproken.

Deze export van Nederlandse rozen is wereldwijd uitgegroeid tot een begrip. De Nederlandse kennis over het kweken van rozen is niet beperkt gebleven tot Nederland. Wereldwijd staan Nederlandse kwekersfamilies aan het hoofd van kwekerijen op alle continenten. Ofschoon de laatste jaren veel rozenteelt uit Nederland is verdwenen, en is verplaatst naar bijvoorbeeld Afrika, komen de beste rozensoorten nog steeds van Nederlandse kwekers. De teelt die we nog hebben in Nederlandse is van een ongekend hoog kwaliteitsniveau.

Nederlandse rozen

Nederlandse rozen zijn sterk, vaak grootbloemig en hebben een lang vaasleven. Surprose selecteert met zorg bij een groep van vaste kwekers de juiste soorten en zorgt dat deze zo snel mogelijk worden verstuurd naar haar klanten om iemand mee te verrassen. Direct uit de kas, zo snel mogelijk naar de consument op de vaas! Nederlandse rozen bestel je eenvoudig bij Surprose, de specialist in rozen.

Wil je meer weten over onze Nederlandse kwekers: ga dan naar onze kwekers voor meer informatie.

Rozen geschiedenis

Het kweken van rozen dateert al van voor onze jaartelling, reeds duizenden jaren koesteren mensen de schoonheid van de roos over de hele wereld.

De eerste gedocumenteerde rozenteelt in Nederland dateert uit de tweede helft van de 16e eeuw, en de eerste export van Hollandse rozen was naar Engeland. Deze rozen kwamen uit de rozentuinen van de oranjes in de 17e en 18e eeuw, die zij lieten aanleggen bij hun kastelen. Hier lag de basis voor de Nederlandse rozenteelt en de opbouw van kennis over soorten en het kruisen daarvan. Geen wonder dan ook dat heel veel veredelingsbedrijven in Rozen wereldwijd Nederlandse roots hebben.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum