Affilates programma Surprose

Affiliate

Surprose affiliate programma

Surprose | Roses selected with loveHier vind je alle informatie over het affiliate programma van Surprose. Met dit affiliate programma kun je met jouw site geld verdienen door het plaatsen van een advertentie. Je kunt je meteen aanmelden!

Het gaat als volgt:

Meld je aan of log in bij het netwerk van TradeTracker, bij dit affiliatenetwerk is Surprose ook aangesloten. Bij TradeTracker kun je alle banners, tekstlinks en productintegratie (in de productfeed) van Surprose vinden. Deze kun je op jouw site plaatsen. Over elke bezoeker die op jouw site is geweest en vervolgens een aankoop doet bij Surprose binnen minimaal 30 dagen, ontvang je commissie. De commissie van Surprose bedraagt een interessant percentage. Ook als een bezoeker op jouw site is geweest, maar de aankoop ontstaat via een andere site binnen minimaal 30 dagen, krijg je commissie. In dit geval wordt de commissie verdeelt over de partijen.

Waarom Surprose?

Wij zijn een online bedrijf in verse rozen en leveren in Duitsland, België en Nederland. De rozen komen direct van de kweker en worden met de hand gebonden tot een cadeau voor de ontvanger. Doordat de rozen vers van de kweker komen, zijn de rozen bij aankomst vers en hebben ze een lang vaasleven. Surprose is de expert in rozen, ons assortiment is dan ook zeer uitgebreid. Van een enkele roos tot 500 rozen. Zwarte-, blauwe-, rode-, gele-, oranje-, roze-, witte-, zelfs regenboog rozen zijn bij ons te vinden.

Het aanmelden bij TradeTracker is geheel gratis. Eenmaal ingelogd kun je bij ons je aanmelden voor ons affiliate programma en meteen starten met adverteren!

Wij streven ernaar om snel te reageren en te keuren. Ook zijn wij continue aan het verbeteren. Heb jij vragen of aangepaste wensen? Neem dan contact op met service@surprose.nl of bel naar 085-8225435.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum