Ecuador rozen

Online Ecuador rozen bestellen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

Rozen uit Ecuador bestellen

Het is niet voor niets dat rozen uit Ecuador wereldwijd zeer bekend zijn. Het land dat op de evenaar ligt heeft een heel bijzonder klimaat, waardoor de rozen hier erg goed kunnen groeien. Dit komt vooral door de hoeveelheid zon die de rozen daar krijgen. Bij Surprose kun jij al op korte termijn prachtige rozen uit Ecuador bestellen. Binnen vier werkdagen heb jij al een mooie bos rozen vers uit Ecuador die lang bij jou mooi op de vaas kunnen staan. Ideaal voor een uniek cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag of examenfeest.

Waarom komen de mooiste rozen uit Ecuador?

Grote rozen uit Ecuador

Naast de ligging op de evenaar en de hierboven genoemde voedselrijke vulkanische bodems, biedt Ecuador teeltgebieden die vaak 2500 meter boven zeeniveau liggen. Door deze hoogte wordt de opneembare lichtintensiteit gemaximaliseerd. Zo groeien Ecuador-rozen op lange dagen met veel zonuren. In Ecuador is het elke dag 12 uur donker en 12 uur licht, overdag is het niet zo warm door de droge lucht op de hellingen van de plantages ondanks de vele zonuren. De temperatuur daalt 's nachts. Hierdoor groeien de rozen langzamer, maar ook intenser. Ecuador rozen vormen daardoor intensere kleuren, grotere koppen en dikkere stelen. En omdat er altijd een lenteklimaat is - Ecuador kent geen seizoenen - wordt het het hele jaar door continu geteeld met continue kwaliteit.

Rozen uit Ecuador, zijn kostbare rozen

Ecuador-rozen zijn exclusieve rozen. De roos uit Ecuador kenmerkt zich door grote knoppen, bijzondere kleuren en een lange levensduur.

Bij Surprose zijn de rozen uit Ecuador online als boeket te bestellen en af ​​te leveren op een adres naar keuze. De gewenste datum kan vrij worden gekozen bij het afrekenen in de laatste bestelstap. Ecuador rozen brengen voor elke gelegenheid, groot of klein, veel vreugde.

Grote rozen uit Ecuador

Rozen uit Ecuador

Onze rozen uit Ecuador zijn van hoge kwaliteit en overtuigen door hun bijzondere lengte. Waarom sturen we grote rozen uit Ecuador? In Ecuador is het mogelijk om uitzonderlijk grote rozen te telen. Over het algemeen hebben rozen uit Ecuador een bijzonder eenduidige en betrouwbare kwaliteit. De stand van de zon op de evenaar is ideaal, waardoor de rozen bijzonder intense kleuren en lange steellengtes krijgen. Onze bloemisten bestellen bijna alle rozen met lange steellengtes rechtstreeks van de telers en kwekers uit Ecuador en sturen ze direct naar je huis. Je krijgt dus bijzondere rozen met intense kleuren, met lange steellengtes die ook nog eens lang staan door de zon van Ecuador.

Rozen met lange stelen versturen

Ecuador staat bekend om haar rozen met extreem lange stelen. Soms zijn deze rozen wel een meter lang. Surprose hanteert korte lijntjes met de kwekers in Ecuador. Dit allemaal, zodat jij zeker weet dat wanneer jij deze rozen uit Ecuador bij Surprose besteld, je alleen de beste en meest verse rozen krijgt. De rozen uit Ecuador die wij verkopen, zien zelfs geen koelkamer in Nederland. Deze rozen gaan dus meteen vanaf de kweker naar onze bloembindsters en vanuit daar direct door naar de woonkamer van jou of van een vriend of vriendin!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum