Online Ecuador rozen bestellen

Ecuador rozen
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle rozenboeketten

Rozenboeketten

U kunt hier al onze boeketten bekijken.
Met gypsophila, eucalyptus of berengras.
Er is een boeket voor ieders smaak!

Geschenken

Rozen met cadeau

Voeg een geschenk toe aan je rozen en verras iemand!
Voeg bonbons, champagne, wijn, een teddybeer
of een vaas.

Voor een verjaardag

Rozen voor Verjaardag

Rozenboeketten geselecteerd voor een verjaardag.
Rozen bestellen en versturen, online.
Verras de jarige met rozen!

Rozen uit Ecuador bestellen

Mensen in de bloemenwereld weten dat de beste rozen uit Ecuador komen. Vanwege de bijzondere geografische kenmerken en een bijzonder klimaat zijn bepaalde gebieden in Ecuador ideaal voor het kweken van rozen van hoge kwaliteit. Ecuador ligt op de evenaar, dus de rozen krijgen veel zonlicht die ze nodig hebben voor de groei van grote, mooie bloemen. Bovendien bieden de gebieden dicht bij de Andes de beste voorwaarden voor hybride rozen dankzij de vulkanische bodem die rijk is aan voedingsstoffen.

Waarom komen de mooiste rozen uit Ecuador?

Grote rozen uit Ecuador

Naast de ligging op de evenaar en de hierboven genoemde voedselrijke vulkanische bodems, biedt Ecuador teeltgebieden die vaak 2500 meter boven zeeniveau liggen. Door deze hoogte wordt de opneembare lichtintensiteit gemaximaliseerd. Zo groeien Ecuador-rozen op lange dagen met veel zonuren. In Ecuador is het elke dag 12 uur donker en 12 uur licht, overdag is het niet zo warm door de droge lucht op de hellingen van de plantages ondanks de vele zonuren. De temperatuur daalt 's nachts. Hierdoor groeien de rozen langzamer, maar ook intenser. Ecuador rozen vormen daardoor intensere kleuren, grotere koppen en dikkere stelen. En omdat er altijd een lenteklimaat is - Ecuador kent geen seizoenen - wordt het het hele jaar door continu geteeld met continue kwaliteit.

Rozen uit Ecuador, zijn kostbare rozen

Ecuador-rozen zijn exclusieve rozen. De roos uit Ecuador kenmerkt zich door grote knoppen, bijzondere kleuren en een lange levensduur.

Bij Surprose zijn de rozen uit Ecuador online als boeket te bestellen en af ​​te leveren op een adres naar keuze. De gewenste datum kan vrij worden gekozen bij het afrekenen in de laatste bestelstap. Ecuador rozen brengen voor elke gelegenheid, groot of klein, veel vreugde.

Grote rozen uit Ecuador

Rozen uit Ecuador

Onze rozen uit Ecuador zijn van hoge kwaliteit en overtuigen door hun bijzondere lengte. Waarom sturen we grote rozen uit Ecuador? In Ecuador is het mogelijk om uitzonderlijk grote rozen te telen. Over het algemeen hebben rozen uit Ecuador een bijzonder eenduidige en betrouwbare kwaliteit. De stand van de zon op de evenaar is ideaal, waardoor de rozen bijzonder intense kleuren en lange steellengtes krijgen. Onze bloemisten bestellen bijna alle rozen met lange steellengtes rechtstreeks van de telers en kwekers uit Ecuador en sturen ze direct naar je huis. Je krijgt dus bijzondere rozen met intense kleuren, met lange steellengtes die ook nog eens lang staan door de zon van Ecuador.

Rozen met lange stelen versturen

De grote rozen worden gekweekt in Ecuador. Om de rozen die een meter lang zijn te laten bezorgen, sturen wij ze direct vanaf de kweker op. De bijzondere rozen uit Ecuador ziet hier zelfs geen koelkamer. We sturen alle vers gesneden rozen vers van het veld. Vanwege de lange weg die deze rozen moeten afleggen vanuit Ecuador, duurt de levering van deze rozen drie tot vier werkdagen.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum