Specials

Speciale rozen bestellen

Bestel geurende - doornloze - blauwe, zwarte en regenboog rozen

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

Speciale rozen online bestellen bij Surprose

Ben je opzoek naar een boeket met speciale rozen? Wij bieden speciale rozen aan in verschillende soorten en kleuren. Het speciale rozen assortiment verschilt van geurende rozen tot aan regenboog rozen. Verras iemand met deze bijzondere rozen en bezorg ze een ervaring die ze niet vergeten! 

Speciale kleurrijke rozen

Regenboog roos Bij Surprose hebben we rozen in veel verschillende kleuren. Denk aan gele, rode, roze en oranje rozen maar ook andere speciale kleuren, namelijk blauwe, zwarte en regenboog rozen. Deze kleuren rozen komen niet vaak voor en zijn erg speciaal.

 • Blauwe rozen bestellen, zijn al erg uniek en zijn het perfecte cadeau voor mannen of iemand van wie blauw de lievelingskleur is. De speciale rozen zijn dus perfect voor een verjaardag. Deze unieke rozen hebben de kleur niet van nature maar zijn op een speciale wijze geverfd.
 • Zwarte rozen bestellen, deze speciale rozen zijn echte eyecatchers. De zwarte rozen zijn beschikbaar in verschillende soorten en boeketten. Zwarte geverfde rozen, maar ook dieprode rozen, die zo donker van kleur zijn, dat ze zwart lijken.
 • Regenboog rozen bestellen, de roos voor iedereen die iets unieks zoekt. In elke regenboog roos schitteren in de roos de kleuren rood, oranje, geel, groen, blauw en paars. Surprose heeft het grootste assortiment regenboog rozen. Ga voor de felle kleuren van de regenboog, of de regenboog in pasteltinten!

Speciale rozen van Surprose:

 • Grote rozen: een specialiteit van Surprose zijn de rozen met lange stelen. Het assortiment bestaat uit rozenstelen vanaf 40 cm tot en met 65 cm lang. De grootste rozen zijn onze XXL rozen. Denk bijvoorbeeld aan de rode Red Naomi roos, de roze Sophia Loren roos of de witte Avalanche roos!
 • Doornloze rozen: rozen laten hun mooiste kant zien met hun hartvormige bloemen en geur, maar de meeste rozen hebben doornen. Surprose biedt daarom speciale rozen aan zonder doornen. Je hoeft je dus niet te prikken aan de doorns van een roos als je graag rozen in huis wilt hebben!

Speciale rozen met een speels karakter

Trosrozen

Bij Surprose hebben we rozen met verschillende karakters. Zo hebben de geurende rozen en de trosrozen een speciaal speels karakter. Betover iemand met de fantastische geur van de geurende rozen of met een vol boeket van trosrozen, bijvoorbeeld gemengd met grote rozen. 

 • Geurende rozen, iedereen die aan rozen denkt, denkt ook gelijk aan de betoverende geur. Het kopen of weggeven van geurige rozen geeft uw zintuigen een onvergetelijke ervaring. Kies daarom voor deze speciale rozen. 
 • Trosrozen, ook wel spray-rozen genoemd, zijn zo speciaal door de vele, wat kleinere bloemknoppen op 1 steel. Hierdoor krijgt de speciale roos een speels karakter. Als je dus niet houdt van een statisch boeket, maar juist van een gevuld en speels gebonden boeket, dan zijn trosrozen de beste keuze voor jou!

De speciale geurende rozen

De geurende rozen valt weer onder te verdelen in twee soorten. Namelijk licht geurende en sterk geurende rozen. 

 • De licht geurende rozen, de speciale rozen bevatten een heerlijke geur. Surprose werkt nauw met de rozentelers. Zo kan Surprose je een assortiment garanderen vol subtiel geurende rozensoorten. De Tacazzi roos en de Red Naomi roos bijvoorbeeld, dit zijn rozen met een lichte rozengeur!
 • De sterk geurende rozen, deze speciale rozen worden samengesteld op basis van de geur kwaliteit. De soort roos in dit boeket staat dus niet vast maar je zult zeker de best geurende rozen ontvangen, vers van een van onze vaste kwekers.

De speciale nationale rozen

10 roze rozen - Sophia Loren

Nederland staat wereldwijd bekend om het kweken van een uitstekende kwaliteit rozen. Onze website bevat daarom ook erg veel Nederlandse rozen. Ook Ecuador staat bekend om de kwaliteit van hun rozen. Ecuador ligt midden op de evenaar, waardoor de rozen veel zonlicht krijgen. Veel zonlicht zorgt voor een sterke steel en grote bloemknoppen. 

 • Rozen uit Nederland, het assortiment van Surprose bevat veel rozen soorten die afkomstig zijn van een Nederlandse kweker. Bestel Nederlandse rozen om een speciaal Nederlands cadeau te geven.
 • Ecuador rozen, bijzondere rozen komen uit Ecuador, daarom biedt Surprose ze aan. Vanwege de bijzondere geografische kenmerken en een bijzonder klimaat zijn bepaalde gebieden in Ecuador ideaal voor het kweken van rozen van hoge kwaliteit.
 • David Austin rozen, De David Austin rozen zijn zeer geliefde bloemen vanwege hun onderscheidende schoonheid en weelderige, geurige kenmerken. Bovendien hebben ze een nostalgische aantrekkingskracht die hen bij veel mensen populair maakt.
   

Rozen bezorgen

Speciale rozen laten bezorgen door Surprose. Geef een uniek geschenk. De speciale rozen zijn toepasselijk voor vele gelegenheden, zo heb je voor alles en iedereen wat. Wil je meer informatie over gekleurde rozen? Bekijk de blog over gekleurde rozen.

Duurzame rozen

De speciale rozen van Surprose zijn soortecht en komen rechtstreeks van de kweker. Door de unieke rozen goed te verzorgen staan ze twee weken op de vaas. Surprose gebruikt zo min mogelijk plastic in het verpakking proces en we kiezen bewust voor DHL-levering en hun GoGreen-methode.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum