Een boeket pioenrozen versturen

Pioenrozen
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle rozenboeketten

Rozenboeketten

U kunt hier al onze boeketten bekijken.
Met gypsophila, eucalyptus of berengras.
Er is een boeket voor ieders smaak!

Geschenken

Rozen met cadeau

Voeg een geschenk toe aan je rozen en verras iemand!
Voeg bonbons, champagne, wijn, een teddybeer
of een vaas.

Voor een verjaardag

Rozen voor Verjaardag

Rozenboeketten geselecteerd voor een verjaardag.
Rozen bestellen en versturen, online.
Verras de jarige met rozen!

Bestel pioenen van mei tot juli

Pioenrozen bestellen

De pioenroos is een van de indrukwekkendste bloemen en rozen die er bestaan. Vanuit een kleine dichte bloemenknop komen enorm veel prachtige blaadjes tevoorschijn wanneer deze volledig uitgebloeid is. De pioenroos wordt beschouwd als roos die liefde, geluk, gezondheid en welvaart uitstraalt, omdat de verandering van kleine naar grote bloem met prachtige blaadjes zo duidelijk zichtbaar is bij de pioenroos.

Elk jaar van mei tot juli kijken we er naar uit om eindelijk pioenrozen te kunnen bestellen. De korte beschikbaarheid van pioenrozen in combinatie met hun prachtige bloemstructuren maken deze zomerbloem zeer gewild. Uiteraard vinden deze prachtige rozen elk jaar hun weg naar onze online shop en sturen we de bloemen vers als boeket van een kleur of als mix van kleuren.

Verschillende kleuren pioenen

Elk jaar luidt de pioenroos het begin van de zomer in en verlichten ze de huiskamers in prachtig wit, roze en rood. Deze hoogwaardige roos overtuigt met haar grootbloemige koppen. Oorspronkelijk afkomstig uit Japan, worden deze pioenrozen nu algemeen beschouwd als een symbool van de zomer en worden ze wereldwijd geassocieerd met schoonheid. In onze webshop zijn de pioenrozen beschikbaar in aantallen van 10, 15 en de keuze om zelf een aantal pioenen te kiezen. Deze prachtig gekleurde pioenrozen staan zijn allemaal van topkwaliteit en zullen doen verbazen in iedere woonkamer. De volgende kleuren hebben wij beschikbaar in ons assortiment en zijn allemaal verkrijgbaar in een aantal van 10, 15, of een zelf gekozen aantal vanaf 10 stuks. 

Pioenrozen versturen

Pioenen tot 500 stuks

Om aan de wensen van iedereen te kunnen voldoen maakt Surprose het mogelijk om zelfs een eigen gekozen aantal pioenen te bestellen of verzenden van 100 tot 500 stuks. Verras iemand met een groot aantal pioenen in een prachtige kleur, of bestel honderden pioenen om uit te delen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een geschenk voor iedere werkemer in een groot bedrijf, of een aandenken van een zomerse bruiloft. In het ruime assortiment pioenen van Surprose zal voor iedereen een geschikt cadeau aanwezig zijn. Heb je nog vragen over andere mogelijkheden van Surprose? Neem dan contact met ons op en laat je inspireren voor prachtige geschenken. 

Alles over de verschillende pioenen

Pioenrozen zijn natuurlijk überhaupt al bijzonder. Maar zoals elke bloem en elke roos anders is, is ook elke pioenroos verschillend. Elke pioenroos heeft eigenschappen die maken dat zij speciaal of enorm populair is. Wij staan voor transparantie en willen graag al onze kennis met jullie delen. In onze rozenlexicon geven wij informatie over alle rozensoorten en dus ook van alle soorten pioenen! Ben je geïnteresseerd in meer informatie over de pioenen? Bijvoorbeeld wat ze speciaal maakt, of hoe groot ze kunnen worden of wanneer ze ontdekt zijn? Bekijk hier dan de soorten pioenen:

Pioenen voor Moederdag

Bloemen zijn het meest gegeven cadeau aan moeders op Moederdag. Rozen en daarmee ook rozen zijn de meest gegeven bloemen. Waarom? Pioenrozen zijn maar tijdelijk verkrijgbaar. Het maakt ze speciaal. Daarbij zijn er ontzettend veel moeders die enorm houden van de pioenroos. De pioen heeft vele bloemblaadjes, wanneer de pioen open komt op de vaas, vult ze echt de vaas. De pioen is enorm geliefd en dat maakt de pioen een perfect geschenk voor Moederdag. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is een kleur kiezen, een aantal kiezen en een persoonlijke boodschap voor je moeder achterlaten!

Pioenrozen bestellen

Verzorgingstips voor pioenrozen

Pioenrozen zijn er in veel verschillende kleuren, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: als snijbloemen in een vaas hebben ze voldoende zorg nodig om lang te kunnen bloeien en hun typisch grote bloemhoofdjes lang in volle glorie naar de zon te kunnen laten reiken. Zodra de pioenen aankomen, moet u de bloemstelen voorzichtig schuin afsnijden met een scherp mes en ze in een vaas met lauw water zetten. Pioenrozen hebben veel voedingsstoffen nodig voor hun grote rozenkoppen. Om de levensduur te maximaliseren is het aan te raden om elke twee tot drie dagen het water te verversen. Meer lezen over pioenen? Dat kan! Lees hier onze blog over pioenrozen.

Hoe lang staan pioenrozen?

Pioenrozen hebben natuurlijk zoals alle rozen de juiste omstandigheden en verzorging nodig, zoals hierboven staat beschreven. De pioenrozen komen vers van de kweker bij onze bloembindsters. Zij binden het gekozen boeket met de hand en doen om de stelen vervolgens een freshbag. Hierin zit bloemenvoeding en water, zodat jouw pioenen zo vers en mooi mogelijk aankomen. De pioenen moeten minimaal 7 dagen mooi blijven staan, maar als ze goede verzorging krijgen, kunnen ze het zelfs twee weken lang uithouden op de vaas!

Waarom komen pioenrozen niet uit?

Pioenrozen staan er om bekend dat ze niet uit komen, dat is natuurlijk niet gewenst. Soms hebben pioenrozen een klein suikerlaagje om de rozenknop zitten. Wanneer je de pioenroos ondersteboven even onder een lopende kraan houdt, zal dit suikerlaagje oplossen. Zorg ervoor dat er geen water in de pioenroos zelf komt, want dat kan juist een slecht effect hebben op de pioenen. 

Hoe behandel je pioenrozen?

Zorg allereerst voor een schone vaas, een vaas die niet van te voren is schoongemaakt verspreid bacteriën, die het vaasleven van je pioenen niet ten goede komen. Verwijder blad dat in het water zou kunnen komen. Hiermee voorkom je wederom dat bacteriën zich verspreiden, maar ook dat er meer water naar je prachtige pioen gaat, in plaats van naar de bladeren! Snijd de steel af met een scherp mes of een scherpe schaar, zodat de haarvaten in de steel die het water opnemen goed open blijven staan. Maak gebruik van het zakje bloemenvoeding en ververs om de paar dagen het water. Geniet van je pioenen!

Wat zijn de mooiste pioenrozen?

Welke pioenen het mooist zijn is natuurlijk voor iedereen anders. Over het algemeen is de Sarah Bernhardt de meest geliefde pioen. Haar kleuren, zachtroze en wit, lopen in elkaar over en ze komt prachtig open met talloze bloembladeren. De Coral Charm is dan weer erg geliefd door de verandering van kleur gedurende ze langer op de vaas staat. In het begin is ze felroze wat overloopt naar een zalmkleur tot ze een volledige crèmekleur heeft!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum