Een boeket pioenrozen versturen

Pioenrozen
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Rozenboeketten Rozen met cadeau Rozen voor Verjaardag

Bestel pioenen van mei tot juli

Pioenrozen bestellen

De pioenroos is een van de indrukwekkendste bloemen en rozen die er bestaan. Vanuit een kleine dichte bloemenknop komen enorm veel prachtige blaadjes tevoorschijn wanneer deze volledig uitgebloeid is. De pioenroos wordt beschouwd als roos die liefde, geluk, gezondheid en welvaart uitstraalt, omdat de verandering van kleine naar grote bloem met prachtige blaadjes zo duidelijk zichtbaar is bij de pioenroos.

Elk jaar van mei tot juli kijken we er naar uit om eindelijk pioenrozen te kunnen bestellen. De korte beschikbaarheid van pioenrozen in combinatie met hun prachtige bloemstructuren maken deze zomerbloem zeer gewild. Uiteraard vinden deze prachtige rozen elk jaar hun weg naar onze online shop en sturen we de bloemen vers als boeket van een kleur of als mix van kleuren.

Pioenrozen versturen

Verschillende kleuren pioenen

Elk jaar luidt de pioenroos het begin van de zomer in en verlichten ze de huiskamers in prachtig wit, roze en rood. Deze hoogwaardige roos overtuigt met haar grootbloemige koppen. Oorspronkelijk afkomstig uit Japan, worden deze pioenrozen nu algemeen beschouwd als een symbool van de zomer en worden ze wereldwijd geassocieerd met schoonheid. In onze webshop zijn de pioenrozen beschikbaar in aantallen van 10, 15 en de keuze om zelf een aantal pioenen te kiezen. Deze prachtig gekleurde pioenrozen staan zijn allemaal van topkwaliteit en zullen doen verbazen in iedere woonkamer. De volgende kleuren hebben wij beschikbaar in ons assortiment en zijn allemaal verkrijgbaar in een aantal van 10, 15, of een zelf gekozen aantal vanaf 10 stuks. 

Pioenen tot 500 stuks

Om aan de wensen van iedereen te kunnen voldoen maakt Surprose het mogelijk om zelfs een eigen gekozen aantal pioenen te bestellen of verzenden van 100 tot 500 stuks. Verras iemand met een groot aantal pioenen in een prachtige kleur, of bestel honderden pioenen om uit te delen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een geschenk voor iedere werkemer in een groot bedrijf, of een aandenken van een zomerse bruiloft. In het ruime assortiment pioenen van Surprose zal voor iedereen een geschikt cadeau aanwezig zijn. Heb je nog vragen over andere mogelijkheden van Surprose? Neem dan contact met ons op en laat je inspireren voor prachtige geschenken. 

Pioenrozen bestellen

Verzorgingstips voor pioenrozen

Pioenrozen zijn er in veel verschillende kleuren, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: als snijbloemen in een vaas hebben ze voldoende zorg nodig om lang te kunnen bloeien en hun typisch grote bloemhoofdjes lang in volle glorie naar de zon te kunnen laten reiken. Zodra de pioenen aankomen, moet u de bloemstelen voorzichtig schuin afsnijden met een scherp mes en ze in een vaas met lauw water zetten. Pioenrozen hebben veel voedingsstoffen nodig voor hun grote rozenkoppen. Om de levensduur te maximaliseren is het aan te raden om elke twee tot drie dagen het water te verversen.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum