Een boeket pioenrozen versturen

Pioenrozen
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Bestel pioenen van mei tot juli

Pioenrozen versturen

Pioenrozen bestellen

De pioenroos is een van de indrukwekkendste bloemen en rozen die er bestaan. Vanuit een kleine dichte bloemenknop komen enorm veel prachtige blaadjes tevoorschijn wanneer deze volledig uitgebloeid is. De pioenroos wordt beschouwd als roos die liefde, geluk, gezondheid en welvaart uitstraalt, omdat de verandering van kleine naar grote bloem met prachtige blaadjes zo duidelijk zichtbaar is bij de pioenroos.

Elk jaar van mei tot juli kijken we er naar uit om eindelijk pioenrozen te kunnen bestellen. De korte beschikbaarheid van pioenrozen in combinatie met hun prachtige bloemstructuren maken deze zomerbloem zeer gewild. Uiteraard vinden deze prachtige rozen elk jaar hun weg naar onze online shop en sturen we de bloemen vers als boeket van een kleur of als mix van kleuren.

Pioenen in wit, roze en rood

Elk jaar luidt de pioenroos het begin van de zomer in en verlichten ze de huiskamers in prachtig wit, roze en rood. Deze hoogwaardige roos overtuigt met haar grootbloemige koppen. Oorspronkelijk afkomstig uit Japan, worden deze pioenrozen nu algemeen beschouwd als een symbool van de zomer en worden ze wereldwijd geassocieerd met schoonheid. In onze webshop zijn de pioenrozen beschikbaar in aantallen van 15 en in de kleuren wit, felroze, zachtroze en hardroze. Deze prachtig gekleurde pioenrozen staan zijn allemaal van topkwaliteit en zullen doen verbazen in iedere woonkamer.

Verzorgingstips voor pioenrozen

Pioenrozen bestellenPioenrozen zijn er in veel verschillende kleuren, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: als snijbloemen in een vaas hebben ze voldoende zorg nodig om lang te kunnen bloeien en hun typisch grote bloemhoofdjes lang in volle glorie naar de zon te kunnen laten reiken. Zodra de pioenen aankomen, moet u de bloemstelen voorzichtig schuin afsnijden met een scherp mes en ze in een vaas met lauw water zetten. Pioenrozen hebben veel voedingsstoffen nodig voor hun grote rozenkoppen. Om de levensduur te maximaliseren is het aan te raden om elke twee tot drie dagen het water te verversen.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum