Pioenrozen

Een boeket pioenrozen versturen

Nu het hele jaar door pioenen bestellen!

Van hoog naar laag sorteren
 1. 10 zalmkleurige pioenrozen
  10 zalmkleurige pioenrozen
  € 49,50
 2. 10 zachtroze pioenrozen
  10 zachtroze pioenrozen
  € 49,50
  Leverbaar in 3 werkdagen
 3. 10 witte pioenrozen
  10 witte pioenrozen
  € 49,50
  Leverbaar in 3 werkdagen
 4. 15 witte pioenrozen
  15 witte pioenrozen
  € 74,25
  Leverbaar in 3 werkdagen
 5. 15 zachtroze pioenrozen
  15 zachtroze pioenrozen
  € 74,25
  Leverbaar in 3 werkdagen
 6. 10 zalmkleurige pioenrozen
  15 zalmkleurige pioenrozen
  € 74,25
 7. Witte pioenrozen - 10 t/m 99 stuks
  Witte pioenrozen - Kies je aantal - 10 t/m 99 rozen
  € 49,50
  Leverbaar in 3 werkdagen
 8. Kies je aantal zachtroze pioenrozen 10 t/m 99
  Zachtroze pioenrozen - Kies je aantal - 10 t/m 99 rozen
  € 49,50
  Leverbaar in 3 werkdagen

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen

Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag

Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde

Laat je liefde zien met rozen!

Vaak zijn pioenrozen alleen te koop in het voorjaar tussen april en juni. Bij Surprose kun jij echter ook deze rozen laten bezorgen door heel Nederland in de overige maanden. Dit komt doordat Surprose de pioenrozen bij kwekers uit Ecuador haalt. Ecuador ligt gunstig op de evenaar en daarom leveren zij hoge kwaliteit rozen het hele jaar door. Pioenrozen zijn heel populair voor bijvoorbeeld verjaardagen, Moederdag en andere speciale dagen. Nu kun jij dus ook het hele jaar door prachtige pioenrozen laten bezorgen. 

Bestel pioenrozen het hele jaar door

Wanneer jij pioenrozen laat bezorgen door Surprose, bestelt Surprose deze rozen speciaal bij de kweker voor jou. Hierdoor hanteren wij een levertijd van drie werkdagen op onze pioenrozen. Doordat wij speciaal de pioenrozen voor jou bestellen bij de kweker weet jij zeker dat jij de meest verse rozen krijgt. Met een goede verzorging kunnen deze pioenrozen dan ook nog lang mooi op de vaas staan.

De pioenrozen buiten het seizoen

Surprose heeft twee verschillende pioenen die het hele jaar door te verkrijgen zijn. Dit zijn de zachtroze Sarah Bernhardt en de witte Duchesse de Nemours. De Sarah Bernhardt is wereldwijd een van de meest bekendste pioensoorten. Dit komt door de prachtige kleur en de manier waarop deze dubbelbloemige pioenroos uitkomt. Doordat er meerdere lagen met blaadjes in de bloemenknop zitten, is de pioenroos heel mooi vol en staat deze prachtig op de vaas. 

De andere pioensoort die het hele jaar te verkrijgen is bij Surprose is de Duchesse de Nemours. Deze witte pioenroos is al heel oud en heeft in die tijd heel veel bekendheid vergaard. De kwaliteit van deze roos is erg hoog en daarom is deze soort ook al meer dan een eeuw lang heel populair. De kleur van deze pioenroos is bijzonder, aangezien geen enkele witte pioenroos zo wit is als de Duchesse de Nemours. 

De kop van deze pioenroos is erg groot en kan tot wel ca. 15 cm breed worden! Veel normale rozen geuren niet of hebben alleen een lichte rozengeur. Deze witte pioenroos heeft echter een heerlijke citroengeur die zich verspreidt door de kamer. Zo kun jij het hele jaar door deze heerlijke geur in huis hebben.

Verzorgingstips pioenrozen

Pioenrozen hebben net zoals normale rozen een goede verzorging nodig om lang op de vaas te kunnen staan. Zorg ervoor dat de vaas waarin de pioenrozen staan van een juiste grootte is en dat deze vaas goed schoon is. Om ervoor te zorgen dat de pioenrozen lang mooi op de vaas staan, is het aan te raden om elke drie dagen het water te verversen. 

Wanneer de pioenrozen niet mooi uitkomen, kan dit zijn omdat er nog een suikerlaagje om de knop heen zit. Dit haal je ervan af door de pioenroos ondersteboven onder een lopende kraan te houden. Zorg ervoor dat er geen water in de pioenroos komt, aangezien dit schadelijk kan zijn. Ga voor meer verzorgingsinformatie naar onze rozenblog.

De verschillende pioensoorten bij Surprose

De pioenroos is van nature alleen te verkrijgen tussen de maanden mei en juni. Dit hangt er per jaar vanaf hoe sterk de rozen zijn en tot wanneer ze nog mooi geleverd kunnen worden. Surprose heeft in het voorjaar dan ook meerdere soorten pioenrozen in het assortiment. 

Een bijzondere pioenroos is de Coral Charm. Wat deze pioenroos zo bijzonder maakt is het verschil in kleur van de knop tot in de volledig bloei. Als de Coral Charm nog dicht zit, heeft de bloemenknop namelijk een felroze kleur. Naarmate de pioenroos verder uitkomt gaat deze kleur ook meer naar een prachtige zalmtint. Deze roos wordt vaak gebruikt in bruidsboeketten, gezien de unieke aard van de pioen.

Liever een mooie rode pioenroos? Dan is de Red Charm perfect voor jou! Deze sterke pioenroos heeft namelijk een bijzondere dieprode kleur die prachtig staat in een boeket. De Red Charm heeft een enorme bloemenknop die in de volledige bloei wel een grootte van ca. 22 cm kan hebben. 

Surprose heeft ook de roze Dr. Fleming in het assortiment. Deze pioenroos heeft wel wat weg van de populaire Sarah Bernhardt pioenroos en daarom is de Dr. Fleming ook erg populair. De Dr. Fleming is wat donkerder roze dan de Sarah Bernhardt en daar onderscheidt deze pioenroos zich dan ook in. 

Pioenrozen voor Moederdag

Pioenrozen zijn erg populair op speciale dagen zoals Moederdag. Doordat Moederdag altijd in mei valt, is dit precies in het seizoen van de pioenrozen. Hierdoor wordt voor deze dag vaak een boeket met pioenrozen gegeven. Wanneer de pioenrozen in de vaas openkomen, heb je een prachtig vol boeket waar jouw moeder nog lang van kan genieten. De kleuren waarin de pioenrozen verkrijgbaar zijn, zijn ook perfecte kleuren voor Moederdag.

Welke pioenrozen zijn er?

Surprose heeft veel verschillende soorten pioenrozen. De meest bekende is de roze Sarah Bernhardt. Als jij liever een rode pioenroos wil bestellen, heeft Surprose de Red Charm. Deze heeft een erg grote bloemenknop en een mooie rode kleur. De witte pioenroos van Surprose is de Duchesse de Nemours. Deze is net als de Sarah Bernhardt het hele jaar door leverbaar bij Surprose. Surprose heeft ook de zalmkleurige Coral Charm. Dit is een prachtige pioenroos met een unieke kleur.

Welk seizoen zijn pioenrozen verkrijgbaar?

Pioenrozen zijn vaak tussen april en juni te verkrijgen, maar dit verschilt elk jaar iets. Het ene jaar zijn de pioenrozen sterker en kunnen ze nog wat langer verkocht worden en het andere jaar kan dit juist niet. Bij Surprose kun jij het hele jaar door pioenrozen kopen, doordat wij ze uit Ecuador halen. De rozen krijgen in dit land het hele jaar door zon en daarom leveren wij altijd hoge kwaliteit pioenrozen!

Kun je het hele jaar door pioenrozen kopen?

Bij Surprose kun jij het hele jaar door hoge kwaliteit pioenrozen kopen. De Sarah Bernhardt en Duchesse de Nemours worden uit Ecuador gehaald, waardoor deze het hele jaar leverbaar zijn. Ecuador ligt gunstig op de evenaar en pioenrozen die daar groeien krijgen dan ook het hele jaar door zon. Hierdoor kan Surprose dan ook goede pioenrozen leveren buiten het oorspronkelijke pioenrozen seizoen.

Waar staan pioenrozen voor?

Pioenrozen staan voor liefde, geluk en een goed huwelijk. De pioenrozen zijn daarom ook heel populair voor bruiloften in de maanden april, mei en juni. Pioenrozen zijn ook heel geschikt als cadeau voor bijvoorbeeld Moederdag. Deze dag valt namelijk altijd in mei en dat is de perfecte maand voor de verschillende soorten pioenrozen.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum