Een boeket pioenrozen versturen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bestel pioenen van mei tot juli

Elk jaar van mei tot juli kijken we er naar uit om eindelijk pioenrozen te kunnen bestellen. De korte beschikbaarheid van pioenrozen in combinatie met hun prachtige bloemstructuren maken deze zomerbloem zeer gewild. Uiteraard vinden deze prachtige rozen elk jaar hun weg naar onze online shop en sturen we de bloemen vers als boeket van een kleur of als mix van kleuren.

Pioenen in wit, roze en rood

Elk jaar luidt de pioenroos het begin van de zomer in en verlichten ze de huiskamers in prachtig wit, roze en rood. Deze hoogwaardige roos overtuigt met haar grootbloemige koppen. Oorspronkelijk afkomstig uit Japan, worden deze pioenrozen nu algemeen beschouwd als een symbool van de zomer en worden ze wereldwijd geassocieerd met schoonheid.

Verzorgingstips voor pioenrozen

Pioenrozen zijn er in veel verschillende kleuren, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: als snijbloemen in een vaas hebben ze voldoende zorg nodig om lang te kunnen bloeien en hun typisch grote bloemhoofdjes lang in volle glorie naar de zon te kunnen laten reiken. Zodra de pioenen aankomen, moet u de bloemstelen voorzichtig schuin afsnijden met een scherp mes en ze in een vaas met lauw water zetten. Pioenrozen hebben veel voedingsstoffen nodig voor hun grote rozenkoppen. Om de levensduur te maximaliseren is het aan te raden om elke twee tot drie dagen het water te verversen.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum