Knuffels

Rozen met een knuffel verzenden

Van hoog naar laag sorteren
 1. Teddybeer 27 cm - Small - Happy Horse
  Teddybeer 27 cm - Small - Happy Horse
  € 14,95
 2. Teddybeer 70 cm - Large - Happy Horse
  Teddybeer 70 cm - Large - Happy Horse
  € 79,95

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen

Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag

Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde

Laat je liefde zien met rozen!

Knuffels

Bij Surprose geven wij jou de kans om het rozenboeket dat je verzendt nog specialer te maken. Voeg een knuffel toe en maak de verrassing bijzonder.

Rozen en knuffels

Teddybeer knuffel Surprose heeft naast een breed assortiment met allemaal rozen ook knuffels om het geschenk aan iemand compleet te maken. Zo heeft Surprose twee soorten knuffels van het A-merk Happy Horse. Deze knuffels zijn van hoge kwaliteit en perfect voor bij bijvoorbeeld een geboorteboeket. Surprose heeft een teddybeer en een ooievaar. De teddybeer van Happy Horse is in meerdere maten te verkrijgen, dus dat is voor ieder wat wils. Wil jij meteen helemaal klaar zijn met een geboortecadeau? Dan is het samengestelde boeket, gratis vaasje en drie witte rozen ideaal voor jou! Hieronder staan de twee knuffelsoorten:

 • Teddybeer - Happy Horse: Deze teddybeer van Happy Horse is een prachtige beer die beschikbaar is in meerdere maten. Er is een teddybeer van 27, 40 en 70 centimeter beschikbaar. Verras nu iemand met rozen en een kleine of grote teddybeer van hoge kwaliteit.

 • Ooievaar - Happy Horse: De ooievaar van Happy Horse kan natuurlijk verstuurd worden om iemand te feliciteren met de geboorte van een baby. Deze ooievaar is 27 centimeter lang en is ook beschikbaar in een samengesteld boeket met een gratis vaasje en drie witte rozen, wat een geschikt geboorteboeket maakt.

Gelegenheden om een knuffel toe te voegen

Ooievaar knuffel Er zijn heel veel verschillende gelegenheden waarbij jij een boeket rozen extra kracht kan geven met een knuffel. Surprose heeft meerdere soorten knuffels die voor andere gelegenheden geschikt zijn. Zo heeft Surprose een ooievaar knuffel die perfect is voor wanneer er een kind is geboren en jij naast een cadeau voor de kersverse ouders ook iets leuks aan het kind wil geven. Wil jij iemand beterschap wensen of juist iemand bedanken voor iets, dan is de teddybeer perfect. Deze teddybeer is ook heel geschikt wanneer jij de liefde voor iemand wil uitdrukken. Zo laat jij zien dat diegene de enige is voor jou! Hieronder lees je nog kort over de verschillende gelegenheden waarbij jij deze knuffels kunt geven:

 • Beterschap: Wens iemand beterschap met een rozenboeket van de mooiste kwaliteit rozen en een teddybeer.

 • Geboorte: Feliciteer de kersverse ouders van een pasgeboren kind met een mooi boeket rozen en voeg een ooievaar knuffel toe zodat het kind een mooi cadeau krijgt.

 • Bedankje: Zeg dankjewel tegen een vriend, vriendin of familielid en maak het bedankje extra speciaal door een knuffel toe te voegen aan het rozenboeket.

 • Liefde: Wil je jouw geliefde een mooi rozenboeket sturen en de liefde die je voelt extra uitdrukken? Kies dan voor een teddybeer die het liefdesboeket compleet maakt.

Gratis wenskaartje

Wil je aan iemand laten weten waarom dit prachtige boeket met rozen wordt geleverd inclusief de mooie knuffel? Vul dan jouw eigen wenstekst in. Deze wenstekst zal zichtbaar worden op de gratis wenskaart die door ons wordt toegevoegd en zal bij de rozen en knuffel verpakt worden. Verras nu met topkwaliteit rozen en een mooie knuffel van Surprose.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum