Rozen met een knuffel verzenden

Knuffels
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle rozenboeketten

Rozenboeketten

U kunt hier al onze boeketten bekijken.
Met gypsophila, eucalyptus of berengras.
Er is een boeket voor ieders smaak!

Geschenken

Rozen met cadeau

Voeg een geschenk toe aan je rozen en verras iemand!
Voeg bonbons, champagne, wijn, een teddybeer
of een vaas.

Voor een verjaardag

Rozen voor Verjaardag

Rozenboeketten geselecteerd voor een verjaardag.
Rozen bestellen en versturen, online.
Verras de jarige met rozen!

Knuffels

Bij Surprose geven wij jouw de kans om het rozenboeket dat je verzendt nog specialer te maken. Voeg een knuffel toe en maak de verassing bijzonder.

Rozen en knuffels

  • Teddybeer - Happy Horse: Deze teddybeer van Happy Horse is een prachtige beer die beschikbaar is in meerdere maten. Er is een Teddybeer van 27, 40 en 70 centimeter beschikbaar. Verras nu iemand met rozen en een kleine of grote teddybeer van prachtige kwaliteit.

  • Ooievaar - Happy Horse: De ooievaar van Happy Horse kan natuurlijk verstuurd worden om iemand te feliciteren met de geboorte van een kindje. Deze ooievaar is 27 centimeter lang en is ook beschikbaar in een samengesteld boeket met een gratis vaasje en drie witte rozen, wat een geschikt geboorteboeket maakt.

Gelegenheden om een knuffel toe te voegen

  • Beterschap: Wens iemand beterschap met een rozenboeket van de mooiste kwaliteit rozen en een teddybeer.

  • Geboorte: Feliciteer de kersverse ouders van een pasgeboren kind met een mooi boeket rozen en voeg een ooievaar knuffel toe zodat het kind een mooi cadeau krijgt.

  • Bedankje: Zeg dankjewel tegen een vriend, vriendin of familielid en maak het bedankje extra speciaal door een knuffel toe te voegen aan het rozenboeket.

  • Liefde: Wilt je jouw geliefde een mooi rozenboeket sturen en de liefde die je voelt extra uitdrukken? Kies dan voor een Teddybeer die het liefdesboeket compleet maakt.

Gratis wenskaartje

Wil je aan iemand laten weten waarom dit prachtige boeket met rozen wordt geleverd inclusief de lieve knuffel? Vul dan jouw eigen wenstekst in. Deze wenstekst zal zichtbaar worden op de gratis wenskaart die door ons wordt toegevoegd en zal bij de rozen en knuffel verpakt worden. Verras nu met topkwaliteit rozen en een lieve knuffel van Surprose.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum