Rozensoort: Paloma

Alles over de rozensoort Paloma

Deze roos heeft twee kleuren, roze en een crème kleur. De binnenkant van de roos heeft de crème kleur, die overloopt naar de roze kleur aan de randen van de rozenblaadjes. Dit overloop van kleuren heeft een speciaal effect op de roos. De roos is zeer geschikt om te gebruiken als boeket met gipskruid, maar leent zich ook voor een gemengd boeket met andere rozensoorten, juist door het kleurverloop. Hierdoor past de roos gemakkelijker bij andere rozen, maar is de roos niet ‘saai’ wanneer ze in een mono-boeket zit.

Over de Paloma roos

De Paloma roosDe knopgrootte van deze Paloma roos is ca. 5 à 6 cm en een steellengte van ca. 50 cm. Dit wil zeggen dat de steel van de roos een halve meter lang is en de rozenknop, gemeten vanaf waar de steel ophoudt, nog 5,5 cm is wanneer de roos nog vers en gesloten is. De rozen zijn direct beschikbaar en kunnen dus, wanneer je ze voor 17:00 besteld, meestal de volgende dag al geleverd worden.
De Paloma roos zorgt voor een frisse en vrolijke eyecatcher in je interieur. Roze moet natuurlijk wel bij je interieur passen. De Paloma rozen passen bijvoorbeeld perfect bij bruin, beige, wit of andere pastel kleuren. Maar als je van allerlei vrolijke kleuren bij elkaar houdt, kan dat natuurlijk ook!
De roos staat symbool voor vreugde, loyaliteit, vertrouwen en bewondering. Dat maakt deze roos geschikt voor veel verschillende gelegenheden. Wil je bijvoorbeeld iemand bedanken, een fijne verjaardag wensen of gewoon laten weten dat je aan de ontvanger denkt. Deze roos is geschikt om al deze boodschappen over te brengen. Laat daarom in het gratis wenskaartje de ontvanger weten waarom hij/zij deze rozen heeft gekregen.

Paloma kwekers

Boeket Paloma rozenDeze roos komt oorspronkelijk uit Ecuador, waar zij is ontdekt. De Paloma rozen van Surprose komen uit Kenia, waar zij worden geteeld door Ol-Njorowa. De Paloma roos wordt hier geteeld in een gebied dat jaarlijks het hoogste dagelijkse zonuren heeft. Dit zorgt ervoor dat de rozen sterk worden en dat de kwaliteit van de rozen door het gehele jaar heen even hoog blijft. Doordat wij gebruik maken van deze vaste kweker kunnen wij altijd de meest verse Paloma rozen gebruiken. Verse rozen van hoge kwaliteit zijn niet alleen mooier of groter, ze hebben ook een langer vaasleven! Wil je hier meer over weten? Lees dan onze blog: verse rozen van de kweker. Ook heeft deze kweker duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zij hebben namelijk al 4.000 bomen geplant om het bos in Kenia weer te kunnen laten groeien. Hiermee hopen ze de natuur in het gebied te beschermen.

Paloma als cadeau

Ben je overtuigd van deze bijzondere roos? Elk boeket wordt met de hand gebonden door ervaren bloembindsters. Zij zorgen ervoor dat de Paloma rozen gemengd, of als mono-boeket tot een prachtig boeket wordt gebonden. Om dit boeket zit een wit papier en een freshbag. In deze freshbag zit bloemenvoeding en water. Dit zodat de rozen zo mooi mogelijk aankomen bij de ontvanger. Iets extra’s bestellen bij je boeket Paloma rozen? Dat kan! We hebben onder andere vazen, chocolade, knuffels, champagne en wijn in ons assortiment, deze vallen allemaal in het menu onder ‘cadeaus’.

Onze Paloma rozen:

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum