Roze Rozen

Roze rozen bestellen

Roze rozen online bestellen en versturen | De rozenspecialist

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

30 roze rozen mix Roze rozen kopen bij Surprose

Wanneer jij een boeket met roze rozen koopt voor iemand, laat je zien dat je aan hem of haar denkt en het waardeert wat diegene voor jou heeft gedaan. Met zo'n boeket geef je niet alleen een bos rozen, maar ook een gevoel wat jij voor diegene hebt. Roze rozen staan onder andere voor dankbaarheid. Een ideaal geschenk voor wanneer jij iemand wil bedanken voor iets wat diegene voor jou heeft gedaan. Surprose verstuurt haar roze rozen altijd vers van de kweker, zodat jij zeker weet dat de rozen nog lang mooi op de vaas kunnen staan. Wil jij liever andere kleuren rozen bestellen? Kijk dan even op de pagina rozen bestellen!

De roze rozensoorten van Surprose

Surprose heeft veel verschillende roze rozensoorten. Allemaal hebben ze net een andere tint roze of hebben ze juist een hele bijzondere vorm. Surprose levert alle soorten rozen direct van de kweker naar jou, zodat jij de rozen zo vers mogelijk ontvangt! Hieronder staan de roze rozensoorten die je bij ons in het assortiment kunt vinden:

  • Sweet Revival – Deze zachtroze rozen staan heel mooi op de vaas in nagenoeg elk interieur. Door deze zachtroze kleur, worden de Sweet Revival rozen ook vaak gebruikt in gemengde boeketten.
  • Tacazzi – De Tacazzi rozen zijn felroze rozen die in Kenia gekweekt worden. Deze kleurrijke rozen zijn licht geurend en daardoor het perfecte geschenk voor bij iemand in de woonkamer!
  • Roze rozen uit Ecuador - Deze rozen staan bekend om de unieke vormen. Deze vorm in combinatie met de mooie kleuren, maken deze rozen de perfecte match voor veel mensen!
  • Sophia Loren – Deze prachtige XXL-roos is niet voor niets een van de populairste rozen. De imposante Sophia Loren is de koningin in elk boeket en is ook perfect voor een specifiek aantal bij de "kies je eigen aantal" categorie.
  • Hermosa – Vaak is de Hermosa een roos die je in de tuin ziet staan, maar bij Surprose kun jij deze roos ook als snijbloem versturen. Een unieke roos die je dus niet vaak in de boeketten ziet!
  • Sarah Bernhardt – Deze roos is niet voor niets de meest populaire pioenroos ter wereld. De mooie roze kleur komt goed tot haar recht in de dubbelbloemige bloemenknop. Deze rozen zijn alleen in het voorjaar te verkrijgen.

Roze rozen Roze rozensorten

Roze rozen met cadeaus bestellen

Heb jij een verjaardag en wil jij naast een imposante bos roze rozen ook nog wat extra's geven? Surprose heeft een ruim assortiment met cadeaus die goed passen bij een rozenboeket. Zo kun jij bijvoorbeeld Tony's Chocolonely chocolade bestellen bij een mooi boeket roze rozen. Zo weet jij zeker dat je diegene een prachtige verjaardag bezorgd. Verder heeft Surprose ook een heel ruim assortiment dranken. Of je nu een luxe champagne wil of juist wat subtiels in de vorm van wijn. Surprose heeft de perfecte fles drank voor jou!

De betekenis van roze rozen

Roze rozen zijn perfecte rozen om te geven bij bijvoorbeeld een verjaardag of gewoon zomaar om iemand te bedanken. De roze rozen staan namelijk voor dankbaarheid, bewondering en geluk. Je kunt dus ook een boeket roze rozen geven wanneer iemand bijvoorbeeld jouw huis in de gaten heeft gehouden wanneer jij op vakantie was. Vooral de donkere roze rozen staan voor dankbaarheid. Hierbij kun je denken aan een prachtig boeket Tacazzi rozen.

Mocht jij of diegene waarvoor je rozen haalt liever van een zachtere tint roze houden, dan zijn de XXL-rozen van de soort Sophia Loren perfect. Deze rozen zijn erg sterk en houden het daarom ook lang vol in de vaas. Door de grote bloemenknop, hebben deze rozen een imposant uiterlijk die prachtig staat in verschillende boeketten. Verder kun je deze Sophia Loren ook bestellen als een kies je eigen aantal. Zo kun jij bijvoorbeeld 33 rozen bestellen voor iemands 33ste verjaardag!

Lavendelkleurig rozenboeket Paarse rozen

Surprose heeft ook lavendelkleurige rozen in het assortiment zitten. Dit zijn de rozen van het ras Memory Lane. Deze prachtige rozen komen rechtstreeks uit Kenia. Rozen uit Kenia staan bekend om de goede kwaliteit. Dit komt vooral doordat Kenia op de evenaar ligt en daardoor perfecte omstandigheden heeft om rozen te laten groeien. De lavendelkleurige rozen van Surprose komen dus ook hier vandaan en staan dan ook lang mooi op de vaas. De paarse rozen van Memory Lane zijn bij Surprose te verkrijgen in een prachtig boeket met panicum en eucalyptus en in meerdere gemengde boeketten. Hierdoor heb jij een perfect boeket voor bijvoorbeeld een verjaardag, trouwdag of andere speciale dag!

Duurzaamheid van Surprose

Surprose is trots op de dingen die wij doen voor het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Doordat wij de rozen rechtstreeks van de kweker naar jou leveren, houden wij de transportlijntjes zo kort mogelijk. Op deze manier worden de rozen niet onnodig van het ene punt naar het andere punt vervoerd. De kwekers waarbij wij de rozen vandaan halen, werken ook zo duurzaam mogelijk.

Ook de geschenkverpakking waarin de rozen verstuurd worden is, ondanks de luxe uitstraling, volledig recyclebaar. Dit komt mede doordat wij de rozen niet verpakken in plastic folie, maar in een mooi papieren folie. Surprose draagt zo haar steentje bij om de aarde een schonere plek te maken. Meer over de duurzaamheid bij Surprose lees je op de pagina duurzaamheid.

Zakelijk rozen bestellen bij Surprose

Bij Surprose is het ook mogelijk om rozen zakelijk te bestellen. Hier zitten verschillende voordelen aan vast. Hieronder staan een aantal van deze voordelen die jij hebt wanneer je een zakelijk account aanmaakt.

  • Een bestelling plaatsen op rekening
  • Een zakelijke korting bij frequente bestellingen
  • Een duidelijke factuur, inclusief BTW

Nieuwsgierig geworden? Neem dan even een kijkje op onze pagina voor zakelijk rozen bestellen. Daar vind je meer informatie en nog veel meer voordelen!

Roze rozen FAQ

Welke roze rozen zijn er?

Surprose heeft veel roze rozensoorten in het assortiment. Zo is er de XXL-roos de Sophia Loren, maar ook speciale roze rozen, zoals de roze trosrozen en roze Tacazzi rozen. Surprose heeft ook veel verschillende roze tinten. Zo weet je zeker dat er voor ieder interieur een mooie roze roos is. De roze rozen van Surprose staan bekend om haar hoge kwaliteit, zodat de rozen lang mooi in de vaas kunnen staan.

Hoeveel kosten roze rozen?

De Sweet Revival roze rozen kosten €1,95 per roos. Zo heb jij voor nog geen twintig euro een prachtig boeket roze rozen. De grootste roze rozensoort van Surprose, de Sophia Loren, kost €2,95 per roos. Met deze roze rozen als geschenk maak jij gegarandeerd veel indruk. De prijzen van roze rozen variëren erg tussen de rozensoorten. Surprose biedt goedkopere varianten roze rozen, maar ook de premium varianten.

Hoelang blijven roze rozen goed?

De rozen van blijven minimaal 7 dagen vers. Dit komt door meerdere factoren. Zo levert Surprose de rozen rechtstreeks van de kweker naar jou. Op deze manier heb jij altijd hele verse rozen. Verder heeft Surprose ook hele hoge kwaliteit rozen in het assortiment. Deze rozen hebben allemaal een grote steel, die ervoor zorgt dat de roos lang goed kan blijven.

Waar staan roze rozen voor?

Roze rozen staan voor dankbaarheid en bewondering. Roze rozen zijn dan ook de ideale rozen om te geven bij bijvoorbeeld een verjaardag of ander feestje. Verder zijn roze rozen ook perfect om jouw bewondering te uiten voor een bijzondere prestatie van iemand. Je kunt dan een bos roze rozen geven als iemand bijvoorbeeld geslaagd is voor zijn of haar opleiding.

Hoe snel worden roze rozen bezorgd?

Surprose heeft korte lijntjes met alle kwekers. Hierdoor kan Surprose de rozen razendsnel bij jou leveren. Bestel jij voor 11.00 's ochtends voor een Nederlands adres? Dan kun jij dezelfde avond de rozen al binnenkrijgen! Voor buitenlandse adressen heeft Surprose ook een hele snelle levertijd. Perfect voor last minute cadeaus dus!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum