Rozensoort: Red Eye

Rozensoort: Red Eye

De Red Eye roos De koningin onder de bloemen en de koningin onder de rozen is natuurlijk de rode roos. Wanneer iemand het heeft over een roos, wordt er al gauw gedacht aan een klassieke rode roos. De Red Eye roos is een hele bijzondere, maar ook exclusieve roos die minder bekend is en die misschien niet bij je in de gedachten naar voren komt als het gaat over rode rozen. De Red Eye roos doet eerder denken aan een wilde roos zoals de Magic Vuvuzela, de Vuvuzela of de Shades of Grey. Toch is deze roos anders dan alle andere rozen.

Klassieke rode rozen zijn bijvoorbeeld de Red Naomi, de EverRed of de Upper Class. Zoals je op de afbeelding kan zien is dit geen klassieke roos. De Red Eye is namelijk een Grassheart roos. Had je hier al eerder van gehoord? Je ziet waarschijnlijk meteen wat deze rode roos anders maakt dan alle andere klassieke rode rozen die hierboven zijn genoemd. De kern van deze roos is namelijk heel duidelijk zichtbaar, terwijl je dat bij een klassieke roos niet zo snel ziet. De naam van deze serie rozen zegt het al een beetje: ‘Grassheart rozen’. Het groene hart van de roos. Bekijk vooral onze categorie Grassheart rozen als je ook het oranje boeket uit deze serie wilt bekijken.

De Red Eye roos

Boeket Red Eye rozen Zoals al is gezegd is de RedEye een erg exclusieve roos. Naast de zichtbare kern van de roos is ook de felle rode kleur erg speciaal. Dit zorgt er echter wel voor, dat de rozen niet direct leverbaar zijn. De meeste rozen uit ons assortiment zijn de volgende dag leverbaar, mits besteld op dinsdag tot en met vrijdag voor 17:00. Voor deze exclusieve roos hebben wij een levertijd nodig van 2 tot 3 werkdagen. Wanneer je deze roos bij ons besteld, zullen de rozen bij de kweker speciaal voor jouw worden besteld. De kweker zal de rozen leveren, daar waar wij al onze rozen verzamelen die zijn besteld. De rozen zullen vervolgens vers aankomen bij onze bloembindsters die er een hand gebonden boeket van maken. Hier zal papier omgaan en een freshbag. Hier zit rozenvoeding en water in, om ervoor te zorgen dat de rozen zo vers en mooi mogelijk aankomen bij jou of je doorgegeven ontvanger. Wil je het gehele proces eens bekijken? Bekijk dan hier onze video over het gehele proces die onze rozen afleggen!

Direct van de kweker

De Red Eye roos wordt gekweekt door Dümmen Orange. Toen zij de roos ontdekten dachten wisten ze dat ze iets heel erg bijzonders in handen hadden. Een ander leuk feitje over deze roos, is dat de meeste rozen 6 weken de tijd nodig hebben om tot het juiste rijpheidsstadium te komen, maar deze roos heeft 7 weken de tijd nodig. Het grote voordeel wat deze roos heeft ten opzichte van de meeste andere rozen is dat het vaasleven van deze rozensoort overtuigend lang is. Wanneer de roos goed wordt verzorgd op de vaas, kan de roos tot wel 16 dagen staan op de vaas! 16 dagen is extreem lang voor een roos! Wil jij dit nou ook? Bekijk dan hier onze uitgebreide tips om je rozen te verzorgen op de vaas. De rozen hebben een steellengte van ongeveer 60 centimeter en komen bij ons maar in 1 boeket voor. Dit komt uiteraard doordat dit een heel exclusieve roos is, die we willen laten schitteren in haar eigen mono-boeket. Dit wil zeggen dat de Red Eye in een boeket zit met alleen deze rozensoort en niet gemengd wordt met andere rozensoorten.

Ben jij nou enthousiast geworden over deze roos? Hieronder vind je, wanneer beschikbaar, het boeket van Red Eye rozen. Daaronder vind je, als de beschikbaarheid van deze rozen het toelaat, nog andere bijzondere rozen, zoals de oranje Grassheart variant.

Onze Red Eye rozen
 1. 10 witte rozen uit Ecuador
  10 witte rozen uit Ecuador
  € 32,95
  Leverbaar in 3 werkdagen

Onze rozen
 1. Boeket roze trosrozen
  Boeket roze trosrozen
  € 35,00
  Leverbaar in 2 werkdagen
 2. 10 zalmkleurige rozen uit Ecuador
  10 zalmkleurige rozen uit Ecuador
  € 32,95
  Leverbaar in 3 werkdagen
 3. Rozenboeket kleurenfestival
  Rozenboeket kleurenfestival
  € 24,95
 4. Zachtroze trosrozen boeket
  Zachtroze trosrozen boeket
  € 35,00
  Leverbaar in 2 werkdagen

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum