Rozen bezorgen als cadeau

Rozen bezorgen

Rozen zijn prachtige bloemen en worden de koningin van de bloemen genoemd. De roos straalt liefde, vreugde en geluk uit. Verras een geliefde met een boeket prachtige rozen, of verwen jezelf met een prachtig boeket. Bezorg rozen met Surprose! Voor 11:00u besteld op werkdagen, sameday levering mogelijk!

Kies een boeket en laat het bezorgen:


Gelegenheidsrozen bezorgen met Surprose

Surprose heeft veel verschillende kleuren en soorten rozen in het assortiment zitten. Hierdoor is er voor elke gelegenheid een geschikt boeket of een passende bos rozen voor jou. Zo kun jij voor romantische dagen zoals Valentijnsdag of een trouwdag een prachtige bos rode rozen laten bezorgen. Je kunt bij Surprose ook lekkere chocolade of een prachtige knuffel bijbestellen. Zo heb jij een compleet en prachtig cadeau! Surprose heeft ook gemengde boeketten die perfect zijn voor bijvoorbeeld verjaardagen. Door de grote en kwalitatief goede rozen van Surprose maak jij gegarandeerd indruk met jouw cadeau!


Kies je eigen aantal rozen bezorgen

Ook voor een specifiek aantal rozen ben jij bij Surprose aan het goede adres. Je kunt al rozen per stuk bestellen vanaf 10 stuks. Dit betekent dat voor bijvoorbeeld verjaardag jij perfect het aantal rozen kunt bestellen voor de leeftijd die hij of zij is geworden. Bestel voor een 25ste verjaardag 25 prachtige roze rozen. Hiermee weet je zeker dat je een prachtig en persoonlijk cadeau hebt voor hem of haar. Je kunt tot wel 1001 stuks bestellen en bij grotere aantallen kun je contact opnemen met onze klantenservice. Dan gaan wij kijken wat wij voor jou kunnen doen. Wil jij nog een symbolische betekenis toevoegen? Dan kun jij ook een witte of rode roos in het midden van het boeket laten plaatsen. Hiermee laat je zien dat je uitkijkt naar het komende jaar!


Bijzonder gekleurde rozen bezorgen

Surprose heeft ook hele speciale rozen in het assortiment. Dit zijn rozen die niet in de natuur voorkomen, maar met een biologisch afbreekbare inkt worden behandeld. Dit is dezelfde inkt die bijvoorbeeld ook wordt gebruikt in het kleuren van M&M's. Surprose heeft verschillende soorten gekleurde rozen. Je kunt bij ons zwarte rozen, blauwe rozen en zelfs regenboog rozen kopen. Deze regenboog rozen zijn een hele bijzondere verschijning, omdat nog niet veel mensen deze rozen in het echt hebben gezien. De gekleurde rozen zijn ook heel geschikt voor het zakelijke gebruik. Je kunt bijvoorbeeld rozen bestellingen in de kleuren van de huisstijl van jouw bedrijf. Perfect voor bedrijfsfeesten en jubilea!


Speciale premium rozen bezorgen in Nederland

Surprose is dè rozenspecialist in Nederland. Surprose heeft verschillende premium rozen in het assortiment. Zo is er bijvoorbeeld de Red Naomi roos. Dit is een prachtige XXL-roos die bekend staat om haar grote stelen en bijzondere rode kleur. Surprose heeft ook speciale rozen, zoals de doornloze rozen. De doornloze rozen van Surprose zijn prachtige roze Tacazzi rozen. Dit boeket is heel geschikt om te geven op bijvoorbeeld een verjaardag of een andere speciale dag.


Long life rozen bezorgen in Nederland

Wil jij een cadeau wat maanden en zelfs jaren meegaat? Dan heeft Surprose ook prachtige long life rozen. Dit zijn geconserveerde rozen die behandeld zijn om voor een hele lange tijd mee te gaan. Een extra voordeel van deze rozen is dat er bijna geen verzorging voor nodig is. Het enige wat jij hoeft te doen is om wanneer er stof op de roos zit dit voorzichtig weg te blazen. Je hoeft ook geen water in de vaas te doen. Surprose heeft de long life rozen in verschillende mooie kleuren. Zo weet jij zeker dat je geconserveerde rozen kan laten bezorgen wat voor ieder wat wils is.


Rozen bezorgen met Surprose

Rozen bezorgen met Surprose heeft heel veel voordelen. Hieronder staan een aantal van deze voordelen:

  • Surprose heeft een heel uitgebreid assortiment rozen. Surprose heeft kwekers wereldwijd en daarom ook een heel divers aanbod waaruit jij kan kiezen. Zo weet je zeker dat er voor ieder wat wils bij zit! 
  • Alle rozen van Surprose komen vers van de kweker. Surprose heeft met alle kwekers korte lijntjes. Hierdoor kunnen de rozen heel vers van de kweker naar jou geleverd worden. Zo kunnen ze bij jou nog lang mooi op de vaas staan! 
  • Een gratis wenskaartje bij jouw bestelling. Met het gratis wenskaartje of videoboodschap kun jij jouw geschenk nog persoonlijker maken door er een mooie boodschap aan toe te voegen! 
  • Een gewenste leverdatum aangeven. Heb jij de rozen nodig op een speciale dag? Dan kun jij bij Surprose deze dag aangeven bij het bestelproces. Zo heb jij een prachtig geschenk op de speciale dag! 

Hoe werkt de rozen bezorging?

Je kunt heel makkelijk een boeket kiezen en jouw gewenste leverdatum invullen. De rozen worden dan rechtstreeks vanaf de kwekers naar onze binderij gebracht, waar de bloembindsters er een prachtig boeket van maken. Daarna worden de rozen zo snel mogelijk naar jou bezorgd. Zo weet jij zeker dat wanneer je rozen laat bezorgen door Surprose, jij zo vers mogelijke rozen krijgt.

Rozen bezorging in Nederland

De rozen van Surprose worden door heel Nederland bezorgd. Vaak is het zelfs wanneer jij een bos rozen voor 11:00 gaat bestellen, deze rozen dezelfde dag nog geleverd kunnen worden. Voor adressen in Duitsland en België ligt de levertijd vaak maar op 1 dag. Je hebt jouw rozen dus altijd razendsnel in huis.

Leverdatum bezorg rozen

Je kunt bij jouw bestelling een gewenste leverdatum aangeven. De rozen worden door DHL geleverd en komen in 95% van de gevallen ook op de gewenste leverdatum aan. Wij adviseren dan ook altijd als jij de rozen nodig hebt voor een speciale dag, dat je een dag van tevoren de rozen laat bezorgen. Zo weet je zeker dat je de rozen op tijd hebt voor de speciale dag.


Voordelen van de rozen bezorging van Surprose

Surprose bezorgt altijd de meest verse rozen naar jou. Doordat deze rozen zo vers zijn, kunnen ze wel meerdere weken mooi op de vaas staan. Tijdens het transport zitten er freshbags om de stelen van de rozen. Dit zijn een soort luiers waar water en rozenvoeding in zitten. Hierdoor blijven de rozen ook tijdens het bezorgen vers en mooi. Wil jij meer weten over de bezorging van rozen? Kijk dan even op de pagina over de verzending van rozen.


Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum