Rozen zijn prachtige bloemen en worden de koningin van de bloemen genoemd. De roos straalt liefde, vreugde en geluk uit. Verras een geliefde met een boeket prachtige rozen, of verwen jezelf met een prachtig boeket. Bezorg rozen met Surprose! Voor 11:00u besteld op werkdagen, sameday levering mogelijk!


Gelegenheid rozen

Gelegenheid rozen bezorgen met Surprose

Door het brede assortiment van Surprose is er voor elke gelegenheid een toepasselijk boeket rozen te vinden. Of het nu een bruiloft, verjaardag of een andere speciale dag is. Surprose bezorgt de boeketten in heel Nederland, België en Duitsland. Naast rozen ​​biedt Surprose heerlijke chocolade aan die geschikt zijn om mee te sturen met een boeket bloemen.

Dit omvat chocolade van Tony Chocolony, Lindt en Merci. Wil je dat de ontvanger kan proosten op zijn verjaardag? Kies een prosecco of hoogwaardige champagne als cadeau bij het boeket. Weet je niet zeker over de ontvanger een bijpassende vaas in huis heeft? Kies dan voor een vaas uit ons assortiment. Voor ieder boeket heeft Surprose een bijpassende vaas.


Kies je eigen aantal rozen bezorgen

Kies je eigen aantal rozen bezorgen

Kies zelf je aantal rozen om te laten bezorgen. Surprose bezorgt rozen in heel Nederland, België en Duitsland. Bij Surprose bestel je eenvoudig je eigen gewenste aantal. Dit is mogelijk vanaf 10, 20 en 30 stuks, het verschilt per kleur van de rozen. Je kunt tot 500 stuks bestellen. Verder is het mogelijk om een enkele witte of rode roos aan het boeket toe te voegen. Wil je bijvoorbeeld 45 rode rozen bestellen met een enkele witte roos? Kies dan je eigen aantal rode rozen, bestel 45 rode rozen per stuk en ga naar je winkelmandje. Hier krijg je de mogelijkheid een andere kleur roos per stuk toe te voegen. De rozen zijn uitsluiten van hoge kwaliteit en je ontvangt een gratis wenskaartje bij een bestelling.


Regenboog rozen bezorgen

Bijzonder gekleurde rozen bezorgen

Surprose biedt verschillende gekleurde rozen aan. Deze rozen zijn voor iedereen die iets bijzonders zoekt. In het bijzonder gekleurde rozen assortiment zitten de kleuren zwart, blauw en regenboog. Surprose heeft twee soorten zwarte rozen in het assortiment. De natuurlijk zwarte rozen en de geverfde zwarte rozen. De natuurlijke zwarte rozen zijn hele donkerrode rozen die in de knop vrijwel zwart lijken. En de geverfde zwarte rozen zijn oorspronkelijk rode rozen van de soort Red Naomi, en zijn gekleurd met biologisch afbreekbare zwarte inkt. Voor een bijzonder boeket rozen ben je bij Surprose op het juiste adres. In de regenboog rozen zitten de kleuren rood, oranje, geel, groen, blauw en paars. Er is nauwelijks een rozensoort te vinden met zoveel verschillende kleuren.


Doornloze rozen bezorgen

Speciale premium rozen bezorgen in Nederland

Surprose is dé rozenspecialist om rozen te laten bezorgen in Nederland. Surprose heeft dan ook de meest unieke rozen waarmee jij zeker weet dat het een speciaal en persoonlijk geschenk wordt. Jij kunt bijvoorbeeld speciale doornloze rozen laten bezorgen in Nederland. Surprose maakt dan een prachtig boeket roze Tacazzi rozen met hoge kwaliteit gipskruid. Dit boeket is perfect om te geven op verjaardagen, jubilea of een andere bijzondere dag. Door dit boeket te laten bezorgen in Nederland weet jij zeker dat jij een uniek cadeau hebt voor diegene of juist om jezelf te verwennen!


Long life rozen bestellen

Long life rozen bezorgen in Nederland

Surprose heeft hele unieke die wel maanden tot jaren kunnen staan zonder dat de rozen water nodig hebben. Dit zijn namelijk de long life rozen. Surprose bezorgt de long life rozen in heel Nederland en dit is natuurlijk de hoogste kwaliteit. Long life rozen zijn in veel kleuren te krijgen, zoals bordeaux rode long life rozen. De enige verzorging die deze long life rozen nodig hebben, is dat ze regelmatig afgestoft moeten worden en dat ze buiten het directe zonlicht gehouden moeten worden. Deze rozen zijn dus heel geschikt als cadeau voor iemand die weinig tijd heeft en als jij rozen wil laten bezorgen in Nederland!


Rozen bezorgen met Surprose

 • Bestellen op rekening, (na goedkeuring van je dossier);
 • Duidelijke factuur, inclusief BTW;
 • Mogelijkheid voor een standaardkorting bij frequente bestellingen;
 • We bewaren je ingevulde gegevens voor je volgende bestelling;
 • De geschenkverpakking en het gratis wenskaartje;
 • Bestellingen met een waarde boven de €50,- worden gratis bezorgd;
 • Een gewenste leverdatum;

Hoe werkt de rozen bezorging?

Verstuur rozen en geef je gewenste leverdatum aan. De rozen van Surprose komen rechtstreeks van de rozenkwekers, waardoor snelle bezorging mogelijk is. De rozen komen vanuit de kweker bij ons in de binderij. In de binderij worden de rozen met de hand gebonden tot een prachtig boeket. Vervolgens wordt het boeket in een exclusieve geschenkverpakking bezorgd op het gewenste adres.

Rozen bezorging in Nederland 

Een webshop voor iedereen. De boeketten van Surprose worden door heel Nederland, België en Duitsland bezorgd. Bestel het hele jaar door. Of het nu regent, sneeuwt of hartstikke warm is. De rozen komen vers en in een prachtig boeket aan op het gewenste adres.

Leverdatum bezorging rozen

Bij Surprose is het mogelijk om een gewenste leverdatum aan te geven. De levering wordt door DHL gedaan en komt 95% zeker aan op de gewenste leverdatum. DHL levert met een duurzame Go-Green methode. Voor meer informatie kijk op: informatie over de verzending.

Voordelen van de rozen bezorging van Surprose

 • Het is mogelijk om een gewenste leverdatum aan te geven.
 • Het boeket blijft tijdens het transport vers door freshbags. De freshbags zorgen ervoor dat de rozen tijdens het transport rozenvoeding en water krijgen. De rozen worden door de freshbags zo vers mogelijk bij het gewenste leveradres afgeleverd.
 • De rozen worden rechtstreeks van de kwekerij geleverd.
 • Bij een bestelling ontvang je een gratis wenskaartje en geschenkverpakking.
Almere Amsterdam Arnhem Breda
Den Haag Eindhoven Groningen Maastricht
Nijmegen Rotterdam Tilburg Utrecht
Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum