20 rozen

20 rozen bestellen en versturen

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

20 rozen bestellen en versturen

Een bos van 20 rozen bij Surprose bestellen brengt verschillende voordelen met zich mee. Surprose staat in direct contact met de kwekers, waardoor er erg snel een super vers boeket rozen op het gewenste bezorgadres geleverd kan worden. De rozen kunnen de volgende dag en zelfs dezelfde dag, als er voor 11:00u is besteld, al in een vaas staan. De rozen zijn van een erg hoge kwaliteit en hebben een steellengte van minimaal 50 centimeter. Bij aankoop van een boeket, kan je kiezen voor een gratis wenskaartje of videoboodschap.

Soorten rode rozen in een boeket van 20 rozen

De meeste bekende kleur roos is de rode roos. Deze kleur staat dan ook voor de onvoorwaardelijke liefde die jij voor iemand hebt. Surprose heeft twee premium soorten rode rozen in het assortiment. Dit is de Red Naomi. Deze roos staat bekend om haar mooie heldere rode kleur en om haar grote bloemenkop. De Red Naomi is perfect om in een boeket met 20 rozen te doen. De andere rode roos die Surprose in het assortiment heeft is de EverRed. Dit is een iets kleinere premiumroos, die een lichtere kleur rood heeft.

20 rode rozen20 rode rozen

Surprose heeft twee verschillende rode roossoorten in het assortiment. Dit zijn de Red Naomi en de EverRed. Beide roossoorten zijn van erg hoge kwaliteit en hebben een steellengte van minimaal 50 centimeter. De Red Naomi wordt gekenmerkt door zijn grote rozenknop en lange steel. De Red Naomi staat bekend als een van de beste rozen ter wereld. De EverRed is een roos met een iets kortere steel dan de Red Naomi. Deze rode roos heeft een rozenknop met een doorsnee van 6 centimeter, een echte uitblinker dus. Beide rode rozen zijn perfect om je geliefde mee te verrassen.

20 rozen voor een gelegenheid

20 witte rozenEen bos van 20 rozen is perfect om als cadeau te geven. Maak het cadeau compleet en voeg aan het boeket een extraatje toe. Het assortiment van Surprose bevat ook chocolade, wijn, champagne, knuffels en andere accessoires. Rozen in combinatie met een extraatje en een videoboodschap of wenskaartje is een perfect cadeau voor elke gelegenheid. Kies een kleur rozen die past bij de gelegenheid. Denk aan 20 roze rozen voor een geboorte van een meisje of 20 rode rozen om je 20-jarige jubileum met je geliefde te vieren. Alle kleuren boeketten van 20 rozen:

20 rozen als cadeau

Rozen zijn heel veelzijdig als jij ze als cadeau aan iemand wil geven. Zo kun jij bijvoorbeeld rozen geven voor een verjaardag of examenfeest, maar ook voor een zakelijk feest, zoals een jubileumfeestje. Surprose heeft veel verschillende soorten rozen die jij als cadeau kan geven in bijvoorbeeld een boeket van 20 rozen. Wanneer jij iemand 20 rozen geeft, is het natuurlijk ook belangrijk dat diegene een passende vaas heeft voor dit boeket. Surprose heeft namelijk twee soorten vazen die perfect hiervoor zijn. De glasvaas Aafke en de acrylvaas voor 15-25 rozen. Die laatste is onbreekbaar, dus handig bij kleine kinderen of huisdieren!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum