20 rozen bestellen en versturen

20 rozen
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle rozenboeketten

Rozenboeketten

U kunt hier al onze boeketten bekijken.
Met gypsophila, eucalyptus of berengras.
Er is een boeket voor ieders smaak!

Geschenken

Rozen met cadeau

Voeg een geschenk toe aan je rozen en verras iemand!
Voeg bonbons, champagne, wijn, een teddybeer
of een vaas.

Voor een verjaardag

Rozen voor Verjaardag

Rozenboeketten geselecteerd voor een verjaardag.
Rozen bestellen en versturen, online.
Verras de jarige met rozen!

20 rozen bestellen en versturen

Een bos van 20 rozen bij Surprose bestellen brengt verschillende voordelen met zich mee. Surprose staat in direct contact met de kwekers, waardoor er erg snel een super vers boeket rozen op het gewenste bezorgadres geleverd kan worden. De rozen kunnen de volgende dag en zelfs dezelfde dag, als er voor 11:00u is besteld, al in een vaas staan. De rozen zijn van een erg hoge kwaliteit en hebben een steellengte van minimaal 50 centimeter. Bij aankoop van een boeket, kan je kiezen voor een gratis wenskaartje of videoboodschap.

20 rode rozen

Surprose heeft twee verschillende rode roossoorten in het assortiment. Dit zijn de Red Naomi en de EverRed. Beide roossoorten zijn van erg hoge kwaliteit en hebben een steellengte van minimaal 50 centimeter. De Red Naomi wordt gekenmerkt door zijn grote rozenknop en lange steel. De Red Naomi staat bekend als een van de beste rozen ter wereld. De EverRed is een roos met een iets kortere steel dan de Red Naomi. Deze rode roos heeft een rozenknop met een doorsnee van 6 centimeter, een echte uitblinker dus. Beide rode rozen zijn perfect om je geliefde mee te verassen.

20 rozen als cadeau

Een bos van 20 rozen is perfect om als cadeau te geven. Maak het cadeau compleet en voeg aan het boeket een extraatje toe. Het assortiment van Surprose bevat ook chocolade, wijn, champagne, knuffels en andere accessoires. Rozen in combinatie met een extraatje en een videoboodschap of wenskaartje is een perfect cadeau voor elke gelegenheid. Kies een kleur rozen die past bij de gelegenheid. Denk aan 20 roze rozen voor een geboorte van een meisje of 20 rode rozen om je 20-jarige jubileum met je geliefde te vieren. Alle kleuren boeketten van 20 rozen:

 

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum