Bloemenvaas voor bij de rozen

Vazen
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle rozenboeketten

Rozenboeketten

U kunt hier al onze boeketten bekijken.
Met gypsophila, eucalyptus of berengras.
Er is een boeket voor ieders smaak!

Geschenken

Rozen met cadeau

Voeg een geschenk toe aan je rozen en verras iemand!
Voeg bonbons, champagne, wijn, een teddybeer
of een vaas.

Voor een verjaardag

Rozen voor Verjaardag

Rozenboeketten geselecteerd voor een verjaardag.
Rozen bestellen en versturen, online.
Verras de jarige met rozen!

De vazen van Surprose

Eco glasvaasIn ons assortiment zitten meerdere verschillende soorten vazen. Van gewoon glas, naar ecologisch glas tot acrylglas. Als je het geschenk voor iemand helemaal af wilt maken, of als je niet zeker weet of iemand wel een vaas voor de rozen thuis heeft, is een vaas bij de rozen cadeau geven altijd een goed idee. Per vaas geven we aan hoe hoog de vaas is en wat de diameter van de vaas is. Zo kun je zelf bepalen welke vaas er bij jou specifieke boeket past.

Een tip: het boeket komt meestal het best tot haar recht, wanneer de vaas de helft van de steellengte van je rozen is. Houdt daarnaast nog wel rekening met de diameter van de vaas en de hoeveelheid rozen!

Acrylvazen

Een vaas, die wanneer zij omvalt, niet stuk gaat. Deze vazen blijven heel bij rennende kinderen, drukke hotelgasten, evenementen en huisdieren. Hoe handig is dat?! Deze vazen lijken net glas, doordat ze kristalhelder zijn. Pas als je op de vaas tikt, hoor je dat het geen glas is, maar dat zou je zo niet zeggen! Vazen die dus niet stuk gaan, lijken op echt glas en jarenlang meegaan (dat is ook nog eens duurzaam). Als je deze vaas wilt gaan schoonmaken, kun je beter geen schuurspons gebruiken. Gebruik liever een zachte spons of doek en vooral geen agressieve schoonmaakmiddelen. 

Acryl vazen

Een lang vaasleven

Het is het best voor de rozen als de vaas regelmatig wordt schoongemaakt. Dit zorgt ervoor dat er geen bacteriën bij de roos kunnen komen, waardoor de rozen langer mooi blijven op de vaas. Deze bacteriën kunnen zich in vazen die niet van (acryl)glas zijn in de wanden verstoppen. Als je op zoek bent naar een vaas voor je bloemen, kun je dus echt het beste gaan voor een (acryl)glazen vaas. Een ander voordeel van een glazen vaas is dat je precies kunt zien wanneer je rozen schoon/meer water nodig hebben. Ook kun je perfect zien of er geen bladeren in het water hangen. Ook dat is niet bevorderlijk voor het vaasleven van je rozen. Vul de vaas 2/3 met lauwwarm water en voeg de rozenvoeding toe. Knip ongeveer 2 centimeter van je rozen af in een hoek van ongeveer 45 graden. En klaar! Je kunt nu zo lang als mogelijk is genieten van je rozen!

Laatste tip: verwijder liever geen doorns van je rozen als je ze op de vaas zet. Hiermee beschadig je de roos, waardoor deze het minder lang vol zou kunnen houden. Je zou beter handschoenen aan kunnen doen, of doornloze rozen kunnen kopen!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum