Vazen

Bloemenvaas voor bij de rozen

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

De hoge kwaliteit vazen van Surprose

Wil jij een prachtig rozenboeket bestellen, maar heb jij nog geen geschikte bloemenvaas hiervoor? Dan heeft Surprose een aantal prachtige vazen die jij kan toevoegen aan jouw bestelling. De vazen van Surprose zijn van de hoogste kwaliteit en perfect voor de rozen die Surprose verkoopt. Het is namelijk heel zonde wanneer jij een heel mooi rozenboeket hebt, maar dit niet goed tot haar recht komt in een verkeerde bloemenvaas. Glazen vazen worden altijd aangeraden bij rozen, doordat er bij aardewerken vazen bacteriën kunnen blijven zitten in de vaas. Dit komt door de ruwe afwerking van aardewerk.

Verschillende soorten vazen

Surprose heeft drie verschillende soorten vazen in het assortiment. Dit zijn de eco vazen, de normale glasvazen en de acrylvazen.

  • Eco vazen: dit zijn de biologische vazen van Surprose. Deze vazen zijn namelijk 100% gerecycled. Wil jij dus een duurzaam cadeau geven, zijn deze vazen heel geschikt voor jou! De eco vazen zijn wat hoger en daarom perfect voor rozen uit de categorie kies je eigen aantal.
  • Glasvazen: deze vazen zijn van echt glas en zijn dan ook heel stevig. Door de gladde afwerking van het glas, blijven er nagenoeg geen bacteriën in de vaas zitten. Hierdoor verwelken de rozen minder snel en kun jij er langer van genieten! Surprose heeft hogere en lagere glasvazen, dus voor elk boeket kun jij een mooie vaas kiezen.
  • Acrylvazen: de acrylvazen zijn erg bijzonder, omdat deze onbreekbaar zijn. Het mooie hiervan is dat deze vazen nog wel op echt glas lijken. Deze acrylvazen zijn dan ook perfect voor wanneer jij kleine kinderen of bijvoorbeeld huisdieren hebt. Wanneer ze per ongeluk een vaas omstoten breekt deze dus niet kapot.

De perfecte bloemenvaas voor jouw rozenboeket

Surprose heeft heel veel verschillende soorten rozenboeketten. Het staat niet mooi wanneer jij een te brede bloemenvaas hebt, als het boeket wat smaller is. Hierdoor vallen de rozen te veel uit elkaar en lijkt het geen mooi boeket. Daarom is het belangrijk dat je de juiste grootte bloemenvaas hebt voor het juiste boeket. Bij de bloemenvazen van Surprose staat overal bij hoeveel stelen er in een vaas passen. Zo is onze grootste acrylvaas geschikt voor tot wel 100 rozen! Ons kleinste vaasje Debbie is perfect voor 1 tot en met 5 rozen. Deze (of een vergelijkbare) vaas krijg je ook wanneer je een enkele roos en drie rozen bij ons besteld.

Eco glasvaas Een lang vaasleven

Om ervoor te zorgen dat de rozen een lang vaasleven hebben, is de vaas natuurlijk belangrijk. Zoals gezegd is het aan te raden om een gladde bloemenvaas te gebruiken. Het beste materiaal hiervoor is glas of acrylglas. Er zitten geen wanden in de vaas waar de bacteriën zich kunnen "verstoppen". Het is ook aan te raden om regelmatig de vaas schoon te maken. Zo verwelken de rozen minder snel en kun jij dus ook langer van jouw rozen genieten.

Waar jij de vaas in jouw huis neerzet is ook belangrijk. Fruit stoot bepaalde stoffen uit die ervoor zorgen dat rozen sneller verwelken. Zet een vaas rozen dan ook niet naast de fruitschaal. Het is ook beter voor de rozen om ze niet in direct zonlicht te zetten.

Duurzaam rozen bestellen bij Surprose

Surprose heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom zijn alle processen er zo op ingericht dat de rozen zo snel en milieuvriendelijk van de kweker naar jou verzonden worden. Door de rozen niet onnodig naar tussenpersonen te versturen, worden er ook geen extra uitlaatgassen uitgestoten. Dit is beter voor het milieu en jij krijgt de rozen ook zo vers mogelijk. Als jij meer te weten wil komen over hoe Surprose de rozen zo milieuvriendelijk bij jou krijgt, kun je naar onze pagina over duurzaamheid gaan.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum