Vazen

Bloemenvaas voor bij de rozen

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

De vazen van Surprose

Eco glasvaasIn ons assortiment zitten meerdere verschillende soorten vazen. Van gewoon glas, naar ecologisch glas tot acrylglas. Als je het geschenk voor iemand helemaal af wilt maken, of als je niet zeker weet of iemand wel een vaas voor de rozen thuis heeft, is een vaas bij de rozen cadeau geven altijd een goed idee. Per vaas geven we aan hoe hoog de vaas is en wat de diameter van de vaas is. Zo kun je zelf bepalen welke vaas er bij jou specifieke boeket past.

Een tip: het boeket komt meestal het best tot haar recht, wanneer de vaas de helft van de steellengte van je rozen is. Houdt daarnaast nog wel rekening met de diameter van de vaas en de hoeveelheid rozen!

Verschillende soorten vazen

Surprose heeft een breed assortiment aan vazen waarin de rozen gezet kunnen worden. Het is belangrijk om het juiste formaat uit te kiezen bij het boeket wat jij hebt besteld. Wanneer je een te grote vaas hebt gekocht voor jouw bos rozen, vallen de rozen niet mooi in de vaas. Het kan dan zijn dat je niet het volledige potentieel van de bos rozen kunt zien. Als je een te kleine vaas koopt, kan het zijn dat het boeket er niet helemaal in past. Beide scenario's zijn niet wenselijk en daarom kun jij snel op onze website bekijken hoeveel rozen er per vaas in passen.

Acrylvazen

Wanneer jij huisdieren of kleine kinderen hebt, is het altijd een dilemma of jij een mooie glasvaas in huis neerzet of dat je voor veiligheid kiest en misschien een keer geen bloemen neerzet. Dit hoeft niet langer! Surprose heeft hoge kwaliteit acrylvazen. Dit zijn vazen die niet breken wanneer ze op de grond vallen. Ideaal dus voor huishoudens waar een valgevaar bestaat! Het mooie van deze acrylvazen is dat de vazen lijken op glas. Dit komt doordat de acrylvazen van Surprose kristalhelder zijn. Het is belangrijk dat je deze vazen niet schoonmaakt met een schuurspons, maar met een zachtere spons zonder agressieve schoonmaakmiddelen.

Acryl vazen

Een lang vaasleven

Het is het best voor de rozen als de vaas regelmatig wordt schoongemaakt. Dit zorgt ervoor dat er geen bacteriën bij de roos kunnen komen, waardoor de rozen langer mooi blijven op de vaas. Deze bacteriën kunnen zich in vazen die niet van (acryl)glas zijn in de wanden verstoppen. Als je op zoek bent naar een vaas voor je bloemen, kun je dus echt het beste gaan voor een (acryl)glazen vaas. Een ander voordeel van een glazen vaas is dat je precies kunt zien wanneer je rozen schoon/meer water nodig hebben. Ook kun je perfect zien of er geen bladeren in het water hangen. Ook dat is niet bevorderlijk voor het vaasleven van je rozen. Vul de vaas 2/3 met lauwwarm water en voeg de rozenvoeding toe. Knip ongeveer 2 centimeter van je rozen af in een hoek van ongeveer 45 graden. En klaar! Je kunt nu zo lang als mogelijk is genieten van je rozen!

Laatste tip: verwijder liever geen doorns van je rozen als je ze op de vaas zet. Hiermee beschadig je de roos, waardoor deze het minder lang vol zou kunnen houden. Je zou beter handschoenen aan kunnen doen, of doornloze rozen kunnen kopen!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum