Voor vrouwen

Rozen voor haar

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

Rozen voor vrouwen

Wil je een boeket rozen versturen naar een vrouw, maar weet je niet zo goed welk boeket het dan moet gaan worden? Dan zit je hier goed. Hier hebben wij een aantal boeketten uit onze collectie uitgezocht die vooral bij vrouwen in de smaak zullen vallen. Wil je zeggen dat je van haar houdt of dat ze zo'n goede vriendin is en je haar vriendschap zo ontzettend waardeert? Maar ook om je (schoon-/stief-) moeder, tante of oma even in het zonnetje te zetten. Rozen zijn voor vrouwen altijd een perfect geschenk. 

Rozen geven met of zonder gelegenheid

Waarom moet je een speciale dag hebben om iemand te vertellen hoe bijzonder ze voor je is? Daarom zijn rozen van Surprose een perfecte manier om haar te laten weten dat ze heel speciaal is. Met liefde geselecteerd door onze specialisten om haar een onvergetelijk wow moment te bezorgen in de doos van Surprose. Bij Surprose vind je niet alleen de mooiste rode rozen, maar ook hele speciale rozen, zoals regenboog rozen, XXL rozen en rozen uit Ecuador. Bij Surprose vind je de ideale verrassing voor die bijzondere vrouw in jouw leven. 

Wanneer jij het perfecte boeket rozen voor haar hebt gevonden kun je in het tekstveld een berichtje aan haar kwijt. Vertel waarom zij deze mooie rozen heeft verdiend en laat haar hier ook meteen weten van wie ze deze bijzondere rozen heeft gekregen. Haar rozenboeket wordt in mooi papier gewikkeld en met een lintje vastgebonden in de doos, zodat de rozen vers en niet beschadigd bij haar aankomen. Jouw persoonlijke berichtje komt in het gratis kaartje te staan, wat in de doos wordt toegevoegd. Verras haar met een mooie bos kwaliteitsrozen van Surprose! 

Rozen met cadeaus voor vrouwen

Wil jij graag wat extra's geven bij jouw rozengeschenk? Dan kun jij bij Surprose ook mooie cadeaus bestellen die in de prachtige geschenkverpakking worden meegeleverd. Zo kun jij bijvoorbeeld op Valentijnsdag een leuke teddybeer mee laten leveren bij een boeket rode rozen. Surprose heeft ook lekkere Tony's Chocolonely chocolade in het assortiment. Zo kun jij de belevenis van het rozen krijgen nog leuker maken voor jouw vriendin, vrouw of moeder. Wil jij liever een fles champagne geven bij een mooie bos rozen? Ook daarvoor heeft Surprose een ruim assortiment. Ga naar de pagina champagne voor alle soorten champagne.

Roze rozen voor vrouwen

Wil jij een vrouw in jouw leven bedanken voor iets wat zij heeft gedaan voor jou? Dan zijn roze rozen perfect. Deze rozen staan namelijk voor de dankbaarheid die jij voor iemand hebt. Je kunt bijvoorbeeld een mooie bos roze rozen geven om iemand te feliciteren of gewoon zomaar om te bedanken voor een leuke tijd samen. Surprose heeft een prachtige premium roze roos in het assortiment, namelijk de Sophia Loren. Deze XXL-roos heeft prachtige lange stelen, waardoor deze voor een lange tijd mooi in de vaas kan staan. Perfect dus als geschenk voor iemand die jij wil bedanken!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum