Avalanche rozen, luxe witte rozen

Onze witte Avalanche rozen zijn één van de mooiste rozen ter wereld. Het is een luxe witte roos met een crème-witte kleur. Ze hebben een grote rozenbloem met een waanzinnige uitstraling. Deze rozenknop kan tot wel 7 cm in doorsnede worden wanneer hij volledig open gebloeid is. Deze Avalanche heeft een rustgevende witte kleur. De binnenste bladeren van de rozenknop hebben een pure witte uitstraling. De buitenste bladeren van de rozenknop hebben een zachte groene gloed over de witte bladeren. Het kan zijn dat er soms een rood vlekje in een bloemblaadje zit, dat is voor deze soort normaal en niet storend.  Deze Avalanche White heeft een steellengte tussen de 60 en 70 centimeter, afhankelijk van het soort boeket. Ook kenmerkt deze roos zich door haar uitzonderlijk lange vaasleven, waardoor deze Avalanche rozen voor nog meer verbazing zullen zorgen.

Witte roos betekenis

Wil je een boeket Avalanche rozen kopen? Achter de kleur van elke witte roos schuilt een betekenis. Een witte roos straalt waardigheid, loyaliteit en zuiverheid uit, waardoor deze witte Avalanche roos voor vrijwel iedere gelegenheid een geschikt geschenk is. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, jubileum of zelfs een bruiloft. Door de hoogwaardige kwaliteit van onze Avalanche rozen wordt deze roos ook vaak op exclusieve feesten of zelfs op evenementen van het koningshuis gebruikt. Deze witte roos sierde de kerk tijdens de huwelijksinzegening van Willem Alexander en Maxima.

Wil jij jouw boeket nog exclusiever maken en ben je op zoek naar rozen en champagne of naar 50 rode rozen en 1 witte? De betekenis hiervan is dat het aantal van de rode of roze rozen staat voor de leeftijd van de jarige of het aantal jaren dat je samen bent. En de witte roos, in het midden, staat voor een fijn, gelukkig en gezond nieuw (levens)jaar. Kortom witte rozen zijn een perfect geschenk voor een bijzonder persoon, bij Surprose bestel je met gemak een boeket geheel naar wens.

Een bos witte rozen laten bezorgen

Wil je witte Avalanche rozen bezorgen of Avalanche rozen bestellen? De Avalanche White hebben wij het hele jaar door als monoboeket en als gemengd boeket in ons assortiment. Alle witte Avalanche rozen komen van de Nederlandse kweker v. d. Berg Roses. V. d. Berg Roses staat bekend om de altijd geweldige kwaliteit van rozen, die wij waarborgen door ons directe contact met deze kweker.

Wist je al dat je deze Avalanche White rozen kunt bestellen in elk gewenst aantal, wel tot 500 stuks. Geef bijvoorbeeld 25, 50, of 60 witte Avalanche rozen cadeau voor een jubileum. Misschien wil je een workshop geven met witte rozen of een Kerststuk met witte rozen maken. Ook bestel je bij Surprose witte rozen per stuk in elk gewenst aantal. Denk aan het aantal levens- huwelijks- of werkjaren.

Lees nog meer over onze luxe Avalanche rozen in onze blog.

Onze Avalanche rozen:

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum