Avalanche rozen bestellen 

Avalanche rozen bestellen

Avalanche rozen, luxe witte rozen

Avalanche White roos Onze witte Avalanche rozen zijn één van de mooiste rozen ter wereld. Het is een luxe witte roos met een crème-witte kleur. Ze hebben een grote rozenknop met een waanzinnige uitstraling. Deze rozenknop kan tot wel 7 cm in doorsnede worden wanneer hij volledig open gebloeid is. Deze Avalanche heeft een rustgevende witte kleur. De binnenste bladeren van de rozenknop hebben een pure witte uitstraling. De buitenste bladeren van de rozenknop hebben een zachte groene gloed over de witte bladeren. Deze bladeren zorgen voor de bescherming van de binnenste rozenbladeren, wanneer deze storend zijn, zou je deze voorzichtig kunnen verwijderen.

Het kan zijn dat er soms een rood vlekje in een bloemblaadje zit, dat is voor deze soort normaal en heeft geen effect op het vaasleven of de kwaliteit van de roos. Deze Avalanche White heeft een steellengte tussen de 60 en 70 centimeter, afhankelijk van het soort boeket. Deze roos kenmerkt zich door haar uitzonderlijk lange vaasleven, waardoor deze Avalanche rozen voor nog meer verbazing zullen zorgen.

De betekenis van de witte roos

Wil je een boeket Avalanche rozen kopen? Achter de kleur van elke witte roos schuilt een betekenis. Een witte roos straalt waardigheid, loyaliteit en zuiverheid uit, waardoor deze witte Avalanche roos voor vrijwel iedere gelegenheid een geschikt geschenk is. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, jubileum of zelfs een bruiloft. Door de hoogwaardige kwaliteit van onze Avalanche rozen wordt deze roos ook vaak op exclusieve feesten of zelfs op evenementen van het koningshuis gebruikt. Deze witte roos sierde de kerk tijdens de huwelijksinzegening van Willem Alexander en Máxima. En niet alleen toen, ook voor andere gelegenheden binnen het koningshuis wordt het balkon of een zaal versierd met de witte Avalanche roos.

Avalanche rozen bestellen en versturen

Avalanche rozen Wil jij jouw boeket nog exclusiever maken en ben je op zoek naar rozen en champagne? Kijk dan hier voor alle exclusieve champagnes die je bij je rozen kunt bestellen. Wil je liever een boeket bestellen met bijvoorbeeld 50 rode rozen en 1 witte roos in het midden? Ook dat is mogelijk. In de categorie ‘kies je aantal’ kun je een kleur rozen kiezen, je kiest vervolgens de hoeveelheid rozen en kunt daarna kiezen voor een witte Avalanche roos in het midden van je boeket! De betekenis hiervan is dat het aantal rozen staat voor de leeftijd van de jarige of het aantal jaren dat je samen bent. En de witte roos, in het midden, staat voor een fijn, gelukkig en gezond nieuw (levens)jaar. Kortom witte rozen zijn een perfect geschenk voor een bijzonder persoon, bij Surprose bestel je met gemak een boeket geheel naar wens.

Wist je al dat je deze Avalanche White rozen kunt bestellen in elk gewenst aantal, wel tot 500 stuks. Geef bijvoorbeeld 25, 50, of 60 witte Avalanche rozen cadeau voor een jubileum. Misschien wil je een workshop geven met witte rozen of een Kerststuk met witte rozen maken. Ook bestel je bij Surprose witte rozen per stuk in elk gewenst aantal. Denk aan het aantal levens- huwelijks- of werkjaren.

Witte rozen direct van de kweker

Wil je witte Avalanche rozen laten bezorgen of Avalanche rozen bestellen? De Avalanche White hebben wij het hele jaar door als mono-boeket en als gemengd boeket in ons assortiment. Alle witte Avalanche rozen komen van de Nederlandse kweker v. d. Berg Roses. Berg Roses staat bekend om de altijd geweldige kwaliteit van rozen, die wij waarborgen door ons directe contact met deze kweker. Bij Berg Roses worden de rozen vers geknipt en verzameld. Deze rozen gaan naar onze binderij waar ze met de hand gebonden worden tot een volwaardig boeket, zoals jij het hebt besteld.

Andere rozen uit ons assortiment die bij Berg Roses gekweekt worden zijn: de Avalanche Peach, de Avalanche Sweet en de Sophia Loren. De Avalanche White wordt al gekweekt vanaf 2001 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd! Wil je meer lezen over de kweker en de rozen van Berg Roses? Op onze pagina ‘onze kwekers’ hebben we meer informatie over deze kweker. Ook de kweker zelf komt hier aan het woord. Zijn passie voor het kweken en de samenwerking die wij van Surprose met de kweker hebben opgebouwd komt hier onder andere naar voren.

Onze Avalanche rozen:
 1. 10 witte rozen - Avalanche
  10 witte rozen - Avalanche
  € 27,50
 2. 20 witte rozen - Avalanche
  20 witte rozen - Avalanche
  € 54,95
 3. Enkele witte roos, inclusief vaasje
  Enkele witte roos, inclusief vaasje
  € 12,95
 4. 10 rode rozen - EverRed
  10 rode rozen - EverRed
  € 22,50
 5. Wit rozenboeket met beregras
  Wit rozenboeket met beregras
  € 59,95
 6. 10 witte rozen met eucalyptus
  10 witte rozen met eucalyptus
  € 45,95
 7. 10 t/m 99 witte rozen
  Witte rozen - Kies je aantal - 10 t/m 99 rozen
  € 27,50
 8. Wit rozenboeket + gratis witte Viognier wijn
  Sale!
  Wit rozenboeket + gratis witte Viognier wijn
  Special Price € 59,95 Regular Price € 68,95
 9. Moederdag aanbieding
  Sale!
  Moederdag aanbieding + prosecco rosé 0,2L
  € 43,85
 10. 30 witte rozen - Avalanche
  30 witte rozen - Avalanche
  € 79,00
 11. Drie witte rozen inclusief vaasje
  Drie witte rozen, inclusief vaasje
  € 19,95
 12. Drie witte rozen + vaasje + chocolade
  Sale!
  Drie witte rozen inclusief glasvaas en Lindt hart
  Special Price € 22,50 Regular Price € 24,90
 13. Gemengd rozenboeket met tarwegras
  Gemengde rozen met tarwegras
  € 54,00
  Leverbaar v.a. 15-05-2024
 14. 15 witte rozen met gipskruid
  15 witte rozen met gipskruid
  € 49,95
 15. Pastelmix XL met eucalyptus - Avalanche
  Pastelmix XL met eucalyptus - Avalanche
  € 69,95
  Leverbaar v.a. 15-05-2024
 16. Kies je aantal witte rozen - 100 tot en met 499
  100 tot en met 499 witte rozen
  € 275,00

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum