Tacazzi rozen bestellen

Tacazzi rozen bestellen

Tacazzi rozen, een kleurrijke verschijning

De Tacazzi roos van Surprose wordt in Kenia door de kwekers Ol Njorowa en Timaflor het hele jaar door gekweekt. Wil je meer weten over onze kwekers? Lees dan onze pagina over ‘onze kwekers’ en laat je verrassen door de transparantie van Surprose. Door de vergaande kennis van rozen in Kenia zullen deze rozen altijd aan onze standaard voldoen en een prachtige kleur met zich mee brengen. Verder hebben de Tacazzi rozen een steellengte van ongeveer 50 centimeter, waardoor op elke passende vaas deze rozen zich tot een prachtig boeket zullen uiten.

Een subtiele rozengeur

Wist je dat het tegenwoordig helemaal niet meer vanzelfsprekend is dat rozen de typische rozengeur bij zich dragen?! Nog maar enkele rozensoorten hebben de rozengeur behouden, waaronder de Tacazzi rozen! Helaas is de rozengeur niet zo sterk als dat het wel eens is geweest, desalniettemin is de Tacazzi een van de weinige rozensoorten waar je nog heerlijk aan kan ruiken voor een subtiele rozengeur. Ben je benieuwd naar al onze geurende rozen? Neem dan een kijkje in onze categorie ‘geurende rozen’ en laat je inspireren door onze mogelijkheden.

Tacazzi boeketten

De Tacazzi roos is beschikbaar in verschillende kleuren. De heldere roze kleur, die zorgen voor een onweerstaanbaar vrouwelijk boeket, maar ook in een lichtere roze kleur of een zalmkleurige roos. Surprose heeft verschillende boeketten samengesteld aan de hand van deze verschillende kleuren rozen. Zo bieden wij een volledig roze boeket aan, maar ook een gemengd boeket waarin alle kleuren Tacazzi rozen in verwerkt zitten. Niet alleen met de verschillende kleuren Tacazzi rozen, maar ook met Confidential rozen wordt dit boeket tot een gemengd driekleurig boeket gemaakt. Zoek op ‘Tacazzi’ en vind al onze boeketten waarin de Tacazzi rozen verwerkt zijn!

De perfecte gelegenheid

De grote vraag blijft altijd voor welke gelegenheid je welk boeket rozen verstuurd. Voor de Tacazzi rozen geldt dat je het nooit verkeerd kan doen! Door de prachtige kleuren van de Tacazzi roos, weet je zeker dat bij iedere gelegenheid dit als een vrolijk, opfleurend, dankbaar en liefdevol boeket zal worden gezien. Om sorry te zeggen, of om een verjaardag te vieren, het kan allemaal! Kies het boeket met de kleuren die het beste overeenkomen met de persoonlijkheid van de ontvanger en je creëert gemakkelijk een fantastisch cadeau.

Rozen versturen

Zoals bovengenoemd zijn deze Tacazzi rozen altijd een goede oplossing als je nog twijfelt over een cadeau voor een verjaardag, als bedankje, of elke andere gelegenheid. Niet alleen de rozen zijn een feestje om te krijgen, maar deze vreugde begint al bij het uitpakken van het boeket uit de doos. Al onze boeketten worden in een luxe geschenkverpakking verstuurd, waarbij jij zelf een wenstekst kan toevoegen op het daarvoor bestemde kaartje. Ook wordt er bij elke verzending rozenvoeding en een handleiding over het verzorgen van rozen toegevoegd, zodat iedereen overweg kan met de ontvangen rozen! Verstuur nu makkelijk prachtige rozen met de Tacazzi boeketten van Surprose!

Onze Tacazzi rozen
 1. Driekleurig boeket - Tacazzi
  Driekleurig boeket - Tacazzi
  € 49,00
 2. 20 roze rozen - Tacazzi
  20 roze Tacazzi rozen
  € 35,00
 3. 30 Tacazzi rozen mix
  30 Tacazzi rozen mix
  € 39,00
 4. Roze Tacazzi rozen met gipskruid
  Roze Tacazzi rozen met gipskruid
  € 35,00

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum