Trosrozen

Trosrozen bestellen

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

Trosrozen bestellen bij Surprose

De trosrozen die Surprose verwerkt komen alle van Nederlandse rozenkwekers. De trosroos kenmerkt zich door de vele, wat kleinere bloemknoppen op 1 steel. Ze worden ook wel spray-rozen genoemd. Een boeket waarin trosrozen zijn verwerkt krijgt een speels karakter. Door de trosrozen te mengen met grote rozen ontstaat een gemengd boeket met alleen maar rozen! Onze trosrozen worden dagvers van de geselecteerde kwekers aangevoerd en worden allemaal duurzaam gekweekt.

Het perfecte verjaardagsboeket met trosrozen

Trosrozen Heb jij binnenkort een verjaardag, maar weet jij nog niet wat jij aan diegene wil geven? Trosrozen zijn hele mooie volle rozen die lang vers blijven op de vaas. Ideaal dus voor een verjaardagscadeau! Surprose heeft een breed assortiment trosrozen. Zo is er een boeket met een variatie van roze rozen, voor wanneer iemand zijn of haar lievelingskleur roze is. Verder heeft Surprose een gemengd boeket met verschillende kleuren trosrozen en tarwegras. Een heel compleet boeket wat in bijna elk interieur mooi staat. Surprose levert de trosrozen rechtstreeks van de kweker naar jou voor de meest verse rozen!

Zakelijk trosrozen bestellen

Ook voor zakelijke boeketten ben jij bij Surprose aan het juiste adres. De trosrozen zijn zeer geschikt om bijvoorbeeld als boeket uit te delen na een geslaagd bedrijfsfeest. Zo heeft iedereen een leuk aandenken aan een mooie dag. Ook wanneer iemand een jubileum heeft en jij diegene in het zonnetje wil zetten, is een bos trosrozen perfect. Wil jij het kantoor opfleuren, maar weet jij nog niet zeker welke rozen jij hiervoor wil gebruiken? Trosrozen zijn rozen die heel mooi in een zakelijke setting kunnen staan. Zo verbeter jij ook de eerste indruk van jouw kantoor voor (potentiële) klanten!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum