10 rozen

10 rozen bestellen bij Surprose

Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

Bestel en stuur 10 rozen

Bestel 10 rozen vers van de kweker bij Surprose. Alle rozen zijn van de beste kwaliteit, daarom geven we een versheidsgarantie van 7 dagen op een bos rozen. Als je online een boeket van 10 rozen bestelt, kun je in de laatste stap van het bestelproces de gewenste bezorgdatum kiezen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de 10 rozen als geschenk te geven en te versturen. 10 rozen bestellen en versturen was nog nooit zo eenvoudig.

10 rozen als boeket in vele kleuren

Surprose biedt boeketten van 10 rozen aan in de kleuren rood, wit, geel, roze, oranje en pastel. Bovendien bieden we verschillende speciale rozen aan in boeketten van 10 rozen, zoals onze premium rozen, deze rozen staan bekend als erg luxe rozen door de grote rozenknop, lange steel en het lange vaasleven. Het is dus erg gemakkelijk om 10 rozen in je lieverlingskleur te bestellen. 

Prijs van 10 rozen

Hoeveel kosten 10 rozen? De prijs van onze 10 rozen varieert van €19,50 voor alle gewone rozensoorten tot €49,00 voor erg bijzondere roossoorten. Zoals onze 10 XXL rozen met gipskruid. De prijs wordt bepaald door zowel de zeldzaamheid van de roossoort als de complexiteit van de kweek. Alle rozen worden vers van de kweker verzonden en worden geleverd in handgebonden boeket van 10 rozen.

Betekenis van 10 rozen versturen

Wat betekent het versturen van 10 rozen? 10 rozen is natuurlijk al een mooi boeket om te versturen naar iemand. Maar er zit ook daadwerkelijk een betekenis achter het versturen van 10 rozen. Als het gaat om een boeket rozen wordt het getal 10 gezien als perfectie. Het versturen van 10 rozen symboliseert dan ook een perfecte relatie. Wil jij dus jouw partner laten zien dat jullie perfect bij elkaar passen? Bestel en verstuur dan 10 rozen naar je geliefde!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum