Tafelstukjes

Tafelstukjes voor je bruiloft bestellen

Bestel je tafeldecoratie online

Je bruiloft is een van de meest bijzondere dagen in je leven voor jou en je partner. Je wil dan ook graag dat alles perfect is, gaat zoals het gepland is en eruit ziet zoals je hoopt. Van de kleding zoals je trouwjurk tot de locatie en niet te vergeten, de decoratie. Voeg rozen toe aan je bruiloft, de meest tijdloze bloemen met een romantische sfeer, perfect voor je bruiloft. Wat niet kan ontbreken zijn is de tafeldecoratie, die je voor veel meer kunt gebruiken, dan enkel op tafel. Bestel eenvoudig online een set van 6 tafelstukjes met een hoge of een lage vaas.

Lage tafelstukjes als bloemen tafeldecoratie

Hoge tafelstukjes voor je trouwdag

De lage tafelstukjes zijn er ook met een hoog vaasje. Voor een speels effect kun je de beide lengtes met elkaar combineren en verdelen over de tafel waar jullie aan gaan eten!

Bloemen tafeldecoratie voor jouw klassieke bruiloft

Voor een klassieke bruiloft zijn witte of lichte pasteltinten perfect om te gebruiken in je decoratie op tafel. Voor een klassieke bruiloft is de sfeer elegant en dan kunnen de bloemen je helpen om die sfeer uit te stralen. De klassieke witte roos straalt elegantie uit en brengt de sfeer van je klassieke bruiloft helemaal tot leven. Combineer de tafelstukjes met een centerpiece boeket en strooi witte rozenblaadjes op tafel om het een geheel te maken. Dit zijn onze aanraders voor je klassieke bruiloft.

Tafeldecoratie met bloemen in een romantische - boho stijl

Creëer een weelderige uitstraling met rozen die speels gebonden zijn. Combineer botanische rozen met groen of gipskruid voor het weelderige effect. Bij deze stijl gaat het om de natuurlijke vormen, geen strakke lijnen en zachte kleuren. Kijk daarom naar pastel of pastel plus tafelstukjes uit de zilveren of platinum lijn van de bruidscollectie. Deze tafelstukjes hieronder passen perfect bij het thema van een bohemian bruiloft.Meer bruidsbloemen voor jouw bruiloft

Witte bruidsbloemen

Witte bruidscollectieWitte bruidscollectie

Pastel bruidsbloemen

Pastelkleurige bruidscollectiePastelkleurige bruidscollectie

Kleurrijke bruidsbloemen

Kleurrijke bruidsbloemenKleurrijke bruidsbloemen
Van hoog naar laag sorteren

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozenKies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen

Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardagRozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag

Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefdeRozen voor liefde

Rozen voor je geliefde

Laat je liefde zien met rozen!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum