Sophia loren rozen bestellen

Sophia loren rozen bestellen

Sophia Loren rozen

De Sophia Loren is een van de meest waanzinnige rozen en behoort absoluut tot de wereldtop in rozen! De stijlvolle roze roos Sophia Loren is een echte schoonheid mét karakter en hiermee één van de pronkstukken binnen ons brede assortiment. Haar zacht roze en zoete kleur en stoere grote bloemknoppen geven haar elegantie en aanzien. Deze roze roos heeft haar eigen persoonlijkheid en onderscheid zich door haar compacte en grote bloemvorm die tot wel 7 centimeter in doorsnede kan worden. De rozenknop is sierlijk gevuld met vele rozenblaadjes. De roze rozen in ons XXL Sophia Loren boeket hebben een steellengte van wel 65 centimeter, waardoor een prachtig boeket roze rozen een elegant maar jeugdig decor geeft.

De Sophia Loren is een van de mooiste gekweekte rozen in Nederland. Deze prachtige volle zachtroze roos heeft de uitstraling van een elegante diva.

Boeket Sophia Loren rozenRoze rozen bestellen en versturen

Deze zachtroze rozen stralen kracht en passie uit. Hiermee zijn deze grote roze rozen een geweldig luxe cadeau voor iedereen. De combinatie van het zachte roze en de stoere bloemknop en stevige stelen is uniek en daarmee is een XXL boeket roze rozen geven zeker weten een goed idee. Je kunt het niet fout doen! Als cadeau voor een gelegenheid als een verjaardag, een jubileum, een huwelijk of zomaar, omdat iemand het verdiend. Geef deze Sophia Loren roos cadeau en stel nooit iemand teleur.

Roze rozen staan voor elegantie, vreugde en bewondering. Het is dus niet zo dat als je roze rozen geeft, je meteen iemand de liefde verklaart. Je kunt ook roze rozen geven aan je familie, vrienden, kennissen, buren etc. Meer weten over de kleuren van rozen en de betekenis daarachter? Dat kan in onze blog: Symboliek van rozen kleuren.

Direct van de kweker

Deze prachtige roze rozen worden gekweekt door onze Nederlandse kweker: Berg Roses. Zij kweken alleen rozen van hoge kwaliteit, met lange stelen en grote rozenknoppen. Dat maakt dat de Sophia Loren roos behoort tot onze XXL rozen. Deze kwekerij bestaat al sinds 1900 en is een echt familiebedrijf. De rozen worden nog altijd met de hand geknipt in de kassen, waarna de rozen worden gecontroleerd op lengte, rijpheid en kwaliteit. Andere rozen die wij van deze kweker in ons assortiment hebben zijn bijvoorbeeld de Avalanche, Avalanche Peach en de Avalanche Sweet. Wil je meer lezen over deze kweker? Kijk dan eens op onze pagina over onze kwekers. Hier lees je meer over de kweker Berg Roses en komen zij zelf ook nog even aan het woord!

Sophia Loren roos

Sophia Loren rozen als cadeau versturen

Als je iemand roze rozen cadeau wilt geven en je zoekt naar kwaliteit. Dan is de Sophia Loren een perfecte keuze. Wil je daarnaast nog een extra cadeau versturen? Bijvoorbeeld een vaas, een rozenschaar, champagne of chocolade? Wij hebben een assortiment met een aantal extra cadeaus die zullen passen bij de luxe uitstraling van de Sophia Loren roos. Een aanrader is bijvoorbeeld de Moët&Chandon champagne in geschenkdoos of deze chocolade van Lindt. Liever alle cadeaus bekijken en dan een keuze maken kan natuurlijk ook. Bekijk hier alle cadeaus. Verras iemand met roze rozen van hoge kwaliteit en een lang vaasleven.

Wij zijn in ieder geval groot fan van deze roze roos. Wil jij nou toch nog even alle roze rozen bekijken? Ga dan naar onze roze rozen, hier staan alle roze rozen voor je naast elkaar. Je zult duidelijk verschil zien tussen de verschillende roze rozen. De kleur, steellengte en de rozenblaadjes. Nog een aantal tips voor het verzorgen van deze prachtige rozen. Bij elk boeket zit een boekje met daarin een aantal tips om zo lang mogelijk van je rozen te kunnen genieten. Deze Sophia Loren rozen hebben over het algemeen een lang vaasleven. Het is belangrijk om de rozen uit de buurt te houden van fruit, tocht, verwarming en direct zonlicht. Hier kunnen de rozen niet goed tegen, waardoor ze sneller hun kop laten hangen.

Hieronder vind je de boeketten met de Sophia Loren roos erin.

Onze Sophia Loren rozen:

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum