20 regenboog rozen

Op voorraad
Direct leverbaar
€ 65,00
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

IDEAL   PayPal   Mastercard   Visa   Amex

Voor 11:00u besteld, vandaag in huis
7 dagen vers garantie 
Gratis wenskaartje of videoboodschap

Een boeket uit 20 regenboog rozen

Wil je een bijzonder boeket schenken? Dan is dit het juist gekozen boeket! Deze 20 regenboog rozen zijn een bijzondere verschijning en zullen vele ogen doen verbazen. Met alle kleuren in de regenboog is deze roos een echte blikvanger. Deze rozensoort wordt speciaal voor jouw bestelling gesneden bij onze kweker(s). Achteraf veranderingen aanbrengen in een bevestigde order is beperkt mogelijk.

Meer informatie
Aantal stelen 20 stelen
Steellengte 60 cm
Herkomst Nederland
Kweker Four Seasons
Rozensoort

Vendela

Feestelijker dan deze regenboog roos wordt het niet. Deze roos krijgt haar bijzondere kleuren door het op laten nemen van biologische kleurstoffen in de stelen waardoor de oorspronkelijke witte roos deze waanzinnige kleuren krijgt. Dat de bladeren van de roos ook lichtelijk verkleuren, is volkomen normaal. Ook deze rozen komen vers van onze kweker Four Seasons en blijven net zo lang op de vaas als onbehandelde rozen. Dit betreft een exclusief soort dat speciaal voor onze klanten naar wens wordt besteld bij onze kwekers, wijzigen van de order na de orderbevestiging is beperkt mogelijk. 
De lengte van de stelen van deze roos is ongeveer 60 centimeter, waardoor hij in elke passende vaas goed tot zijn recht komt. Heb je liever een nog groter boeket van deze bijzonder gekleurde rozen, kijk dan bij de boeketten met 30 of 50 regenboog rozen. Let op, wij hebben deze prachtige rozen ook in pastelkleuren, als een prachtig cadeau van Surprose.

*Deze rozen hebben alle kleuren door inkt. Door het kleuren van de rozen kleuren de bladeren ook mee, wat volkomen normaal is. De bladeren van de roos kunnen droog lijken, ook dat komt door het kleurproces en is niet te vermijden. Dit heeft ook geen invloed op het vaasleven van de rozen in de vaas.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum