20 regenboog rozen

€ 59,00
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
Kies hier voor een wenskaartje of de videoboodschap
(slechts 1 keuze mogelijk per bestelling):
Wenskaart
Gratis
Video boodschap
€ 3.95
€ 0.00
Persoonlijke wenstekst
Nog 300 tekens

IDEAL  PayPal  Mastercard  Visa  Amex

✔ Gratis wenskaartje & luxe geschenkverpakking

✔ Kies je gewenste leverdatum

Direct vers van de kweker

✔ Boven €50,- gratis verzending 

Leverbaar in 2-3 werkdagen. Geen avondlevering op maandag. Bestellingen in het weekend kunnen vanaf woensdag geleverd worden.

Een boeket uit 20 regenboog rozen 

  • 20 regenboog rozen
  • Steellengte: ca. 60 cm
  • Rozensoort: Vendela
  • Kweker: Four Seasons
  • Land van herkomst: Nederland
  • Leverbaar in 2-3 werkdagen

Wil je een bijzonder boeket schenken? Dan is dit het juist gekozen boeket! Deze 20 regenboog rozen zijn een bijzondere verschijning en zullen vele ogen doen verbazen. Met alle kleuren in de regenboog is deze roos een echte blikvanger. Feestelijker dan deze regenboog roos wordt het niet. Deze roos krijgt haar bijzondere kleuren door het op laten nemen van biologische kleurstoffen in de stelen waardoor de oorspronkelijke witte roos deze waanzinnige kleuren krijgt. Dat de bladeren van de roos ook lichtelijk verkleuren, is volkomen normaal. Ook deze rozen komen vers van onze kweker Four Seasons en blijven net zo lang op de vaas als onbehandelde rozen. Doordat deze van orgine witte rozen gekweekt en gekleurde rozen speciaal gekweekt worden, is de levertijd hiervan 2 tot 3 werkdagen. Dit betreft een exclusief soort dat speciaal voor onze klanten naar wens wordt besteld bij onze kwekers, wijzigen van de order na de orderbevestiging is beperkt mogelijk. 
De lengte van de stelen van deze roos is ongeveer 60 centimeter, waardoor hij in elke passende vaas goed tot zijn recht komt. Heb je liever een nog groter boeket van deze bijzonder gekleurde rozen, kijk dan bij de boeketten met 30 of 50 regenboog rozen. Let op, wij hebben deze prachtige rozen ook in pastelkleuren, als een prachtig cadeau van Surprose.

Deze rozensoort wordt speciaal voor jouw bestelling gesneden bij onze kweker(s). Achteraf veranderingen aanbrengen in een bevestigde order is beperkt mogelijk.

Informatie over de verzending

Al onze online bestellingen worden postverzendwaardig in een eigen ontwikkelde verpakking verzonden.

Meer over de verzending >

Onze Klantenservice

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum