Rozen bestellen voor Moederdag

Moederdag
Van hoog naar laag sorteren
 1. 20 roze Tacazzi rozen
  20 roze Tacazzi rozen
  € 39,00
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
 2. Luxe Engelse pastelmix
  Luxe Engelse pastelmix
  € 59,00
  Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
Van hoog naar laag sorteren

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle rozenboeketten

Rozenboeketten

U kunt hier al onze boeketten bekijken.
Met gypsophila, eucalyptus of berengras.
Er is een boeket voor ieders smaak!

Geschenken

Rozen met cadeau

Voeg een geschenk toe aan je rozen en verras iemand!
Voeg bonbons, champagne, wijn, een teddybeer
of een vaas.

Voor een verjaardag

Rozen voor Verjaardag

Rozenboeketten geselecteerd voor een verjaardag.
Rozen bestellen en versturen, online.
Verras de jarige met rozen!

Rozen voor MoederdagRozen bestellen voor Moederdag

Bestel voor Moederdag rozen en verstuur ze aan jouw moeder. 8 mei is het zover: Moederdag 2022. Wil je rozen bezorgen voor Moederdag? Onze rozenservice bezorgt niet op zondag, maar op 6 en 7 mei kunnen moeders verse boeketten rozen krijgen voor deze speciale dag in heel Nederland. Je kunt de rozen dus ook bij jouw thuis laten bezorgen, om ze zelf aan je moeder te kunnen overhandigen! Al onze Moederdagboeketten worden door de beste kwekers via de kortste weg verzonden, dus je kunt 100 procent verse rozen van de beste kwaliteit verwachten. Verras je moeder met een liefdevolle levering van rozen van Surprose!

Bloemen voor Moederdag

Bloemen voor Moederdag

Bloemen is het nummer 1 geschenk dat er wordt gegeven aan moeders op Moederdag. Veel moeders houden nou eenmaal gewoon van bloemen. Daarnaast worden de bloemen gegeven als blijk van waardering en liefde. Dat is ook wel hoe de huidige vorm van Moederdag is ontstaan. Het willen tonen van waardering, respect en liefde naar je moeder. Het geven van een boeket is dus eigenlijk heel toepasselijk voor deze dag! Het uiten van liefde door middel van bloemen kan natuurlijk het allerbeste met rozen, want de roos is het symbool van de liefde. Het symbool van de liefde is veel breder dan alleen de romantische liefde die je voor je partner hebt. Lees hier meer over de symboliek per rozen kleur en vind de roos die bij jou en je boodschap past!

Waarom rozen voor Moederdag?

Rozen zijn de meest populaire bloemen om moeders mee te verrassen op Moederdag. De roos wordt gezien als de bloem van liefde. Door rozen op Moederdag te sturen, kun jij je moeder laten weten dat je haar waardeert en van haar houdt. Surprose stuurt de mooiste rozen vers van de kweker. Elke roos wordt vers gesneden en gaat vanaf de kweker naar onze bloembindsters. Zij maken het boeket dat jij voor jouw moeder hebt uitgekozen en versturen deze, zodat jij jouw moeder kan verrassen met het boeket. Het proces kent dus weinig stappen, waardoor je rozen maar kort onderweg zijn. Dat is waarom onze rozen zo vers zijn en een lang vaasleven hebben. Jouw moeder zal lang van de rozen kunnen genieten!

Surprose stuurt de mooiste rozen voor Moederdag:

 • Roze rozen: Geef dankbaarheid, geluk en bewondering.
 • Rode rozen: Geef je moeder rode rozen op deze Moederdag als blijk van respect. De kleur rood is ook een geweldige optie voor een partner die iets wil geven aan de moeder van hun kinderen.
 • Witte rozen: Eer je moeder met prachtige witte rozen.
 • Gele rozen: Geel is leuk voor schoonmoeders, stiefmoeders of grootmoeders. Gele rozen staan ​​voor vriendelijkheid, geluk en genegenheid.
 • Oranje rozen: Met oranje rozen worden begroetingen gestuurd naar moeders.

Als je twijfelt, raden we je aan het boeket rozen naar jouw persoonlijke smaak te bestellen, want elke moeder is blij met een cadeau van haar kind! Vind je het toch erg lastig? Ga dan voor een gemengd boeket. Een boeket met meerdere rozensoorten of meerdere kleuren is wat algemener en daarmee ook vaker een schot in de roos!

Moederdag cadeauEen persoonlijk bloemencadeau

Het geven van een mooi boeket rozen op Moederdag wordt nog specialer als je het boeket personaliseert. Zo biedt Surprose aan om het Moederdagcadeau te laten versturen met een leuke persoonlijke boodschap. Je kunt bij Surprose een tekst toevoegen in het wenskaartje. Laat jouw moeder hier weten waarom ze dit heeft verdient en van wie ze het boeket heeft gekregen. Wat je ook zou kunnen doen, is het toevoegen van een videoboodschap, in plaats van tekst. Je moeder kan dan op het kaartje de QR-code scannen en krijgt dan jouw persoonlijke videoboodschap zien die je hebt opgenomen. Neem een filmpje op van jezelf, je kinderen en je partner en upload het filmpje via de link die wij je per mail sturen. Verras je moeder door haar letterlijk te vertellen waarom zij dit boeket heeft verdient!

Voeg iets extra's toe

Houdt jouw moeder enorm van chocolade of kan ze genieten van een goede wijn of champagne? Kijk dan even tussen al onze chocolade, de wijnen en/of de champagnes. Deze kun je eenvoudig toevoegen aan je bestelling, om de verrassing voor jouw moeder nog groter te maken! 
Wil je het je moeder vooral gemakkelijk maken? Om haar zoveel mogelijk te onzien op deze dag? Voeg dan bijvoorbeeld een rozenschaar of een vaas toe aan je bestelling. De rozenschaar maakt het voor je moeder gemakkelijk om de rozenstelen te knippen en ze zal langer genieten van de rozen. Rozenstelen knippen met een botte schaar of met een bot mes zorgt er namelijk voor dat de vaten in de steel dicht gaan, waardoor de roos moeilijker water kan opnemen. Als je een vaas wilt toevoegen, denk dan bijvoorbeeld eens aan een acrylvaas. Deze vazen zullen niet breken wanneer ze op de grond vallen. Lopen of rennen er (klein)kinderen door het huis, dan zal de vaas heel blijven wanneer de vaas omvalt. Je grond hoeft niet meer bezaaid te liggen met kleine schilvers glas!

Bloemen voor Moederdag: 8 mei 2022 | SURPROSE

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum