100 rode rozen - EverRed

€ 169,00
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
Kies hier voor een wenskaartje of de videoboodschap
(slechts 1 keuze mogelijk per bestelling):
Wenskaart
Gratis
Video boodschap
€ 3.95
€ 0.00
Persoonlijke wenstekst
Nog 300 tekens

IDEAL  PayPal  Mastercard  Visa  Amex

Direct leverbaar! Op werkdagen besteld voor 11:00, dan is levering sameday in de avond mogelijk (exclusief de eilanden). Voor 17u besteld, kan de volgende dag met standaard verzending DHL worden aangeleverd in Nederland en België. Voor 14u besteld, kan de volgende dag met DHL Express (gegarandeerd) of met DHL standaard worden geleverd in Duitsland.

✔ Gratis wenskaartje & luxe geschenkverpakking

✔ Voor 11:00u besteld vandaag in huis

Direct vers van de kweker

✔ Boven €50,- gratis verzending 

Boeket van 100 rode rozen

  • 100 rode rozen - EverRed
  • Steellengte: ca. 60 cm
  • Rozensoort: EverRed
  • Kweker: Rift Valley Roses
  • Land van herkomst: Kenia

Een boeket van 100 rode rozen versturen doe je naar iemand van wie je veel houdt. Met een boeket van 100 rode rozen vertel je dat je oneindig veel van iemand houdt. De EverRed roos is een roos van hoge kwaliteit. Je kunt ook 100 rode rozen van de rozensoort Red Naomi bestellen. Het verschil? De Red Naomi roos komt uit Nederland, deze uit Kenia. De steellengte van de EverRed roos is iets korter dan de Red Naomi roos en je ziet in de bloemblaadjes van de beide rozen een verschil. De boodschap die je verstuurt met 100 rode rozen heeft geen verschil. 
Maak gebruik van de persoonlijke boodschap en vertel daar waarom de ontvanger dit heeft verdiend en van wie deze mooie bos rozen afkomstig zijn. De factuur gaat uiteraard niet mee in de doos en ontvang je alleen in je mail. Het boeket wordt gewikkeld in wit papier met een strik van een bruin-roze lint eromheen. Zo wordt het boeket in de doos vastgemaakt. Het openen van de geschenkverpakking willen we voor de ontvanger zoveel mogelijk een verrassing en een cadeau maken!

Informatie over de verzending

Al onze online bestellingen worden postverzendwaardig in een eigen ontwikkelde verpakking verzonden.

Meer over de verzending >

Onze Klantenservice

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum