30 blauwe rozen

Op voorraad
Direct leverbaar
€ 79,00
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

IDEAL   PayPal   Mastercard   Visa   Amex

30 blauwe rozen

Deze rozensoort wordt speciaal voor jouw bestelling gesneden bij onze kweker(s). Achteraf veranderingen aanbrengen in een bevestigde order is beperkt mogelijk.

Meer informatie
Aantal stelen 30 stelen
Steellengte 60 cm
Herkomst Nederland
Kweker Meerdere
Rozensoort

Vendela

Verzend een bijzonder boeket rozen met deze 30 blauwe rozen van Surprose! Deze blauwe rozen worden door meerdere kwekers in Nederland gekweekt en zijn van de soort Vendela. Ze hebben een steellengte van ongeveer 60 centimeter waardoor ze in een hoge passende vaas het beste tot uiting komen. Blauwe rozen worden niet met deze kleur gekweekt, maar gekleurd. Door het kleuren van deze rozen is de levertijd van deze rozen minimaal 72 uur. Dit betreft een exclusief soort dat speciaal voor onze klanten naar wens wordt besteld bij onze kwekers, wijzigen van de order na de orderbevestiging is beperkt mogelijk. Dat de bladeren van deze rozen ook mee kleuren, is volkomen normaal.  Deze blikvanger is een bijzonder cadeau voor speciale evenementen of gelegenheden. Geef deze blauwe rozen cadeau in het aantal dat voor jou geschikt is. Verras iemand met dit boeket van 30 blauwe rozen, of verzend een boeket van 20 of 50 blauwe rozen. Zit hier het gewenste aantal niet bij? Kies dan je eigen aantal vanaf 10 tot 50 stuks van deze bijzondere blauwe rozen. Ben je benieuwd naar alle andere bijzondere rozen van Surprose? Kijk dan bij onze speciale rozen en laat je verrassen door ons ruime assortiment van speciale rozen. Verstuur dit boeket in onze luxe verpakking inclusief een gratis kaartje met een persoonlijke wenstekst.

*Deze rozen hebben een blauwe kleur door blauwe inkt. Door het kleuren van de rozen kleuren de bladeren ook mee, wat volkomen normaal is. De bladeren van de roos kunnen droog lijken, ook dat komt door het kleurproces en is niet te vermijden. Dit heeft ook geen invloed op het vaasleven van de rozen in de vaas.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum