Drie regenboog rozen, inclusief vaasje

Op voorraad
Direct leverbaar
€ 21,95
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

IDEAL  PayPal  Mastercard  Visa  Amex

Voor 11:00u besteld, vandaag in huis
7 dagen vers garantie 
Gratis wenskaartje of videoboodschap

Drie regenboog rozen, inclusief vaasje

Het geven van drie rozen staat symbool voor: Ik hou van jou. De regenboog kleuren staan symbool voor vrede, inclusiviteit en trots. 

Meer informatie
Aantal stelen 3 stelen
Steellengte 60 cm
Herkomst Nederland
Kweker Meerdere
Rozensoort

Vendela

Naast de drie regenboog rozen, zit er nog gras in tussen de rozen door en krijg je een vaasje erbij. Het vaasje is perfect voor 1 t/m 5 rozen. Veelal heeft een ontvanger niet een geschikte vaas in huis voor 3 rozen, maar daar hoeft zich hier dus niemand druk om te maken!

Geniet van alle kleuren van de regenboog in elke roos! De roos is geverfd met inkt, direct nadat de rozen zijn gesneden. De verse rozen zijn darna naar onze bloembindsters gebracht, die er voor jouw ontvanger een prachtig boeket van maken. Meer speciale rozen bekijken? Zoals zwarte, blauwe, doorloze of geurende rozen? Hier vind je al onze speciale rozen!

*Deze rozen hebben alle kleuren door inkt. Door het kleuren van de rozen kleuren de bladeren ook mee, wat volkomen normaal is. De bladeren van de roos kunnen droog lijken, ook dat komt door het kleurproces en is niet te vermijden. Dit heeft ook geen invloed op het vaasleven van de rozen in de vaas.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum