30 regenboog rozen

Op voorraad
Leverbaar in 2 werkdagen
€ 89,00
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

IDEAL   PayPal   Mastercard   Visa   Amex

Een boeket uit 30 regenboog rozen

Breng gezelligheid, een vrolijk gevoel en feest in huis met deze regenboog rozen. Geef een bijzonder geschenk of geniet zelf van dit uitzonderlijke boeket met 30 regenboog rozen van Surprose.

Meer informatie
Aantal stelen 30 stelen
Steellengte 60 cm
Herkomst Nederland
Kweker Meerdere
Rozensoort

Vendela

Geef een vrolijk en feestelijk cadeau met dit boeket van 30 regenboog rozen. Deze speciale roos krijgt haar kleuren door biologisch afbreekbare inkt in de vaten van de stelen op te laten nemen. Hierbij verkleuren ook de bladeren van deze oorspronkelijk witte Vendela roos, dit is helemaal normaal. Deze roos heeft een steellengte van ongeveer 60 centimeter en het vaasleven van deze regenboog rozen is net zo lang als het vaasleven van onbehandelde rozen. Onze regenboog rozen worden door meerdere Nederlandse kwekers gekweekt. Dit betreft een exclusief soort dat speciaal voor onze klanten naar wens wordt besteld bij onze kwekers, wijzigen van de order na de orderbevestiging is beperkt mogelijk. Deze regenboog rozen hebben wij ook in andere aantallen in ons assortiment. Bijvoorbeeld een boeket van 20 of 50 regenboog rozen. Deze regenboog rozen vormen in elk interieur een eyecatcher en zullen niet snel vergeten worden.

Deze rozensoort wordt speciaal voor jouw bestelling gesneden bij onze kweker(s). Achteraf veranderingen aanbrengen in een bevestigde order is beperkt mogelijk.

*Deze rozen hebben alle kleuren door inkt. Door het kleuren van de rozen kleuren de bladeren ook mee, wat volkomen normaal is. De bladeren van de roos kunnen droog lijken, ook dat komt door het kleurproces en is niet te vermijden. Dit heeft ook geen invloed op het vaasleven van de rozen in de vaas.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum