30 regenboog rozen

€ 85,00
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
Kies hier voor een wenskaartje of de videoboodschap
(slechts 1 keuze mogelijk per bestelling):
Wenskaart
Gratis
Video boodschap
€ 3.95
€ 0.00
Persoonlijke wenstekst
Nog 300 tekens

IDEAL  PayPal  Mastercard  Visa  Amex

✔ Gratis wenskaartje & luxe geschenkverpakking

✔ Kies je gewenste leverdatum

Direct vers van de kweker

✔ Boven €50,- gratis verzending 

Leverbaar in 2-3 werkdagen. Geen avondlevering op maandag. Bestellingen in het weekend kunnen vanaf woensdag geleverd worden.

Een boeket uit 30 regenboog rozen 

  • 30 regenboog rozen
  • Steellengte: ca. 60 cm
  • Rozensoort: Vendela
  • Kweker: meerdere
  • Land van herkomst: Nederland
  • Leverbaar in 3-4 werkdagen

Geef een vrolijk en feestelijk cadeau met dit boeket van 30 regenboog rozen. Deze speciale roos krijgt haar kleuren door biologisch afbreekbare inkt in de vaten van de stelen op te laten nemen. Hierbij verkleuren ook de bladeren van deze oorspronkelijk witte Vendela roos, dit is helemaal normaal. Deze roos heeft een steellengte van ongeveer 60 centimeter en het vaasleven van deze regenboog rozen is net zo lang als het vaasleven van onbehandelde rozen. Onze regenboog rozen worden door meerdere Nederlandse kwekers gekweekt. Door het kleuren van deze rozen zit er een levertijd van 72 uur op dit bijzondere boeket. Dit betreft een exclusief soort dat speciaal voor onze klanten naar wens wordt besteld bij onze kwekers, wijzigen van de order na de orderbevestiging is beperkt mogelijk. Deze regenboog rozen hebben wij ook in andere aantallen in ons assortiment. Bijvoorbeeld een boeket van 20 of 50 regenboog rozen. Ook hebben wij deze regenboog rozen in pasteltinten, in een aantal van 20, 30 of 50 pastel regenboog rozen. Deze regenboog rozen vormen in elk interieur een eyecatcher en zullen niet snel vergeten worden. Breng gezelligheid, een vrolijk gevoel en feest in huis met deze regenboog rozen. Geef een bijzonder geschenk of geniet zelf van dit uitzonderlijke boeket met 30 regenboog rozen van Surprose.

Deze rozensoort wordt speciaal voor jouw bestelling gesneden bij onze kweker(s). Achteraf veranderingen aanbrengen in een bevestigde order is beperkt mogelijk.

Informatie over de verzending

Al onze online bestellingen worden postverzendwaardig in een eigen ontwikkelde verpakking verzonden.

Meer over de verzending >

Onze Klantenservice

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum