100 tot en met 500 roze rozen (Sophia Loren)

Leverbaar in 3 werkdagen
Roze XXL roos vanaf 100 stuks   + € 3,15

* Verplichte velden

Totale prijs

€ 315,00

Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

IDEAL   PayPal   Mastercard   Visa   Amex

Kies je aantal roze XXL rozen

Er kunnen helaas niet meer dan 70 rozen van deze rozensoort in één doos worden verstuurd. Een hoger aantal rozen zal verdeeld moeten worden over meerdere boeketten, doordat de rozenknoppen groter zijn dan de meeste rozen.

Meer informatie
Herkomst Nederland
Kweker v. d. Berg Roses
Bijzonderheden XXL rozen
Rozensoort

Sophia Loren

De Nederlandse rozen van Berg Roses staan erom bekend dat ze altijd open komen en dan erg groot zijn! Als je op zoek bent naar een grote roos van kwaliteit, dan is de Sophia Loren een hele goede keuze! Je kunt hier zelf kiezen hoeveel roze rozen je wilt bestellen. Om iemand te laten zien dat je veel om diegene geeft, als je een evenement hebt of ze per stuk wilt uitdelen. Alles kan bij Surprose! Als je de rozen per stuk zou willen uitdelen, kunnen wij, indien gewenst, een folie om de roos doen en aan de steel een waterflesje vastmaken. Dit zorgt ervoor dat de rozen niet tegen elkaar aan schuren en de roos nog wel voldoende water binnen kan krijgen. Met deze extra grote rozen maak je wel indruk op de ontvanger! De roos heeft talloze rozenblaadjes die zich prachtig ontvouwen, waardoor de rozenknop erg groot wordt.

Een witte of rode roos in het midden

Het komt steeds vaker voor. Boeketten die in het midden één of meerdere rozen van een andere kleur hebben. Meestal zijn dat witte of rode rozen. Waarom? Omdat die ene witte of rode roos staat voor een nieuw begin of een nieuw jaar. Op verjaardagen komt dit vaak voor. Ook kan die enkele roos de boodschap hebben dat de ontvanger de enige liefde is voor jou. Ook dat wordt vaak als symbool gebruikt wanneer er een witte of rode roos in het midden van het boeket zit. Mocht je dit willen, je kunt dit eenvoudig zelf doen door de volgende stappen te volgen:

  • Bestel het gewenste aantal roze XXL rozen;
  • Je komt in je winkelmand, scrol hier naar beneden;
  • Voeg een bijpassende rode of witte roos toe;
  • Rond je bestelling af.

De bloembindsters zullen dan die ene roos in het midden van je boeket verwerken!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum