20 blauwe rozen met panicum

Op voorraad
Direct leverbaar
€ 65,00
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

IDEAL  PayPal  Mastercard  Visa  Amex

Voor 11:00u besteld, vandaag in huis
7 dagen vers garantie 
Gratis wenskaartje of videoboodschap

Diepblauwe rozen met panicum: mysterieus mooi

Bestel bij Surprose een bijzonder boeket van deze 20 blauwe rozen met panicum. De blauwe rozen op zich zijn al een pronkstuk, maar hand gebonden met panicum maakt dit boeket een ware eyecatcher. Deze rozensoort wordt speciaal voor jouw bestelling gesneden bij onze kweker(s). Achteraf veranderingen aanbrengen in een bevestigde order is beperkt mogelijk.

Meer informatie
Aantal stelen 20 stelen
Steellengte 60 cm
Herkomst Nederland
Kweker Meerdere
Rozensoort

Vendela

Deze blauwe rozen zijn van het soort Vendela en worden in Nederland door meerdere kwekers gekweekt. Geef dit bijzondere boeket cadeau bij een verjaardag of andere speciale gelegenheid en voeg daar ons gratis kaartje met persoonlijke tekst aan toe om te laten weten waarom en wie dit prachtige cadeau geschonken heeft. Kun je niet genoeg krijgen van onze speciale rozen? Laat je dan verrassen door onze categorie speciale rozen te bekijken en verwen wellicht jezelf ook met zo’n speciaal hand gebonden boeket. Zorg er wel voor dat je het boeket op een meest koele plek neer zet. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van deze prachtige rozen, raden wij je aan om onze blog over rozenverzorging grondig te lezen. Surprose wenst je zelf veel plezier met (het geven van) deze bijzondere blauwe rozen. Dit betreft een exclusief soort dat speciaal voor onze klanten naar wens wordt besteld bij onze kwekers, wijzigen van de order na de orderbevestiging is beperkt mogelijk.

*Deze rozen hebben een blauwe kleur door blauwe inkt. Door het kleuren van de rozen kleuren de bladeren ook mee, wat volkomen normaal is. De bladeren van de roos kunnen droog lijken, ook dat komt door het kleurproces en is niet te vermijden. Dit heeft ook geen invloed op het vaasleven van de rozen in de vaas.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum