50 zwarte rozen

€ 129,00
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
Kies hier voor een wenskaartje of de videoboodschap
(slechts 1 keuze mogelijk per bestelling):
Wenskaart
Gratis
Video boodschap
€ 3.95
€ 0.00
Persoonlijke wenstekst
Nog 300 tekens

IDEAL  PayPal  Mastercard  Visa  Amex

✔ Gratis wenskaartje & luxe geschenkverpakking

✔ Kies je gewenste leverdatum

Direct vers van de kweker

✔ Boven €50,- gratis verzending 

Leverbaar in 3-4 werkdagen. Geen avondlevering op maandag. Bestellingen in het weekend kunnen vanaf woensdag geleverd worden.

50 zwarte rozen

  • 50 zwart gekleurde rozen
  • Steellengte: ca. 60 cm
  • Rozensoort: Red Naomi
  • Kweker: meerdere
  • Land van herkomst: Nederland
  • Leverbaar in 3-4 werkdagen

Verras iemand met dit bijzondere boeket met 50 zwarte rozen van Surprose. Onze Nederlandse kwekers hebben in de stelen van ongeveer 60 centimeter zwarte waterverf op laten nemen, waardoor de oorspronkelijke rode Red Naomi roos tot een diep zwarte kleur verkleurd. Dat de bladeren van de roos ook mee kleuren met deze zwarte verf, is normaal. De zwarte waterverf en kleur is biologisch afbreekbaar. Er zit een levertijd op dit boeket van ongeveer 72 uur. Dit betreft een exclusief soort dat speciaal voor onze klanten naar wens wordt besteld bij onze kwekers, wijzigen van de order na de orderbevestiging is beperkt mogelijk. Bestel dit speciale boeket van 50 zwarte rozen, of kijk bij onze categorie van zwarte rozen en kies daar een ander boeket van deze zwart gekleurde rozen. Verzend dit boeket met 50 zwarte rozen in onze luxe geschenkverpakking. Deze verpakking is speciaal voor onze rozen gemaakt. De rozen worden vastgebonden in deze mooie doos zodat deze tijdens het versturen niet bewegen en niet beschadigen. Ook voegen wij rozenvoeding en een gratis kaartje toe aan de doos, waarop jij zelf een persoonlijke wenstekst kan schrijven in het daarvoor aangegeven vak op deze pagina. Surprose wenst je veel plezier met het geven of krijgen van dit spectaculaire boeket van 50 zwarte rozen!

Deze rozensoort wordt speciaal voor jouw bestelling gesneden bij onze kweker(s). Achteraf veranderingen aanbrengen in een bevestigde order is beperkt mogelijk.

Informatie over de verzending

Al onze online bestellingen worden postverzendwaardig in een eigen ontwikkelde verpakking verzonden.

Meer over de verzending >

Onze Klantenservice

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum