50 zwarte rozen

Op voorraad
Leverbaar in 3 werkdagen
€ 129,00
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

IDEAL   PayPal   Mastercard   Visa   Amex

50 zwarte rozen

Verras iemand met dit bijzondere boeket met 50 zwarte rozen van Surprose. Dat de bladeren van de roos ook mee kleuren met deze zwarte verf, is normaal. De zwarte waterverf en kleur is biologisch afbreekbaar.

Meer informatie
Aantal stelen 50 stelen
Steellengte 60 cm
Herkomst Nederland
Kweker Meerdere
Rozensoort

Red Naomi

Onze Nederlandse kwekers hebben in de stelen van ongeveer 60 centimeter zwarte waterverf op laten nemen, waardoor de oorspronkelijke rode Red Naomi roos tot een diep zwarte kleur verkleurd. Dit betreft een exclusief soort dat speciaal voor onze klanten naar wens wordt besteld bij onze kwekers, wijzigen van de order na de orderbevestiging is beperkt mogelijk. Bestel dit speciale boeket van 50 zwarte rozen, of kijk bij onze categorie van zwarte rozen en kies daar een ander boeket van deze zwart gekleurde rozen. Verzend dit boeket met 50 zwarte rozen in onze luxe geschenkverpakking. Deze verpakking is speciaal voor onze rozen gemaakt. De rozen worden vastgebonden in deze mooie doos zodat deze tijdens het versturen niet bewegen en niet beschadigen. Ook voegen wij rozenvoeding en een gratis kaartje toe aan de doos, waarop jij zelf een persoonlijke wenstekst kan schrijven in het daarvoor aangegeven vak op deze pagina. Surprose wenst je veel plezier met het geven of krijgen van dit spectaculaire boeket van 50 zwarte rozen!

Deze rozensoort wordt speciaal voor jouw bestelling gesneden bij onze kweker(s). Achteraf veranderingen aanbrengen in een bevestigde order is beperkt mogelijk.

*Deze rozen hebben een zwarte kleur door zwarte inkt. Door het kleuren van de rozen kleuren de bladeren ook mee, wat volkomen normaal is. De bladeren van de roos kunnen droog lijken, ook dat komt door het kleurproces en is niet te vermijden. Dit heeft ook geen invloed op het vaasleven van de rozen in de vaas.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum