Regenboog rozen met groen gipskruid

Op voorraad
Direct leverbaar
€ 65,00
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

IDEAL   PayPal   Mastercard   Visa   Amex

Voor 11:00u besteld, vandaag in huis
7 dagen vers garantie 
Gratis wenskaartje of videoboodschap

Een boeket uit 20 regenboog rozen en groen gipskruid

Verzend dit opmerkelijke boeket van 20 regenboog rozen en gipskruid in onze luxe geschenkverpakking.

Meer informatie
Aantal stelen 20 stelen
Steellengte 60 cm
Herkomst Nederland
Kweker Meerdere
Rozensoort

Vendela

Bestel een bijzonder boeket van deze regenboog rozen met groen gipskruid. Deze regenboog rozen zijn van de soort Vendela en krijgen haar kleuren door inkt op te laten nemen in de vaten van de steel. Hierdoor verkleuren ook de bladeren van deze 60 centimeter lange roos, wat helemaal normaal is. Deze regenboog rozen worden door meerdere kwekers in Nederland gekweekt. Dit boeket is hand gebonden met 20 regenboog rozen en groen gipskruid dat zorgt voor een lichte klassieke uitstraling. Zorg met dit boeket voor een hoge smalle vaas, om dit boeket het beste tot zijn recht te laten komen. In ons ruime assortiment hebben wij deze regenboog rozen ook in boeketten zonder gipskruid en in verschillende aantallen. Ook zult u zien dat wij ook regenboog rozen leveren in pastelkleuren. Al deze regenboog rozen zorgen in ieder geval voor een ware blikvanger in ieder interieur. Hierbij wordt rozenvoeding en een gratis kaartje geleverd. Op dit kaartje kan je een ‘persoonlijke wenstekst’ achterlaten door deze in te vullen in het daarvoor bedoelde vak. Surprose wenst je veel plezier met het geven van deze eyecatcher! Dit betreft een exclusief soort dat speciaal voor onze klanten naar wens wordt besteld bij onze kwekers, wijzigen van de order na de orderbevestiging is beperkt mogelijk.

Deze rozensoort wordt speciaal voor jouw bestelling gesneden bij onze kweker(s). Achteraf veranderingen aanbrengen in een bevestigde order is beperkt mogelijk.

*Deze rozen hebben alle kleuren door inkt. Door het kleuren van de rozen kleuren de bladeren ook mee, wat volkomen normaal is. De bladeren van de roos kunnen droog lijken, ook dat komt door het kleurproces en is niet te vermijden. Dit heeft ook geen invloed op het vaasleven van de rozen in de vaas.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum