Regenboog rozen met groen gipskruid

€ 65,00
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
Kies hier voor een wenskaartje of de videoboodschap
(slechts 1 keuze mogelijk per bestelling):
Wenskaart
Gratis
Video boodschap
€ 3.95
€ 0.00
Persoonlijke wenstekst
Nog 300 tekens

IDEAL  PayPal  Mastercard  Visa  Amex

✔ Gratis wenskaartje & luxe geschenkverpakking

✔ Kies je gewenste leverdatum

Direct vers van de kweker

✔ Boven €50,- gratis verzending 

Leverbaar in 2-3 werkdagen. Geen avondlevering op maandag. Bestellingen in het weekend kunnen vanaf woensdag geleverd worden.

Een boeket uit 20 regenboog rozen en groen gipskruid

  • 20 regenboog rozen met groen gipskruid
  • Steellengte: ca. 60 cm
  • Rozensoort: Vendela
  • Kweker: meerdere
  • Land van herkomst: Nederland
  • Leverbaar in 3-4 werkdagen

Bestel een bijzonder boeket van deze regenboog rozen met groen gipskruid. Deze regenboog rozen zijn van de soort Vendela en krijgen haar kleuren door inkt op te laten nemen in de vaten van de steel. Hierdoor verkleuren ook de bladeren van deze 60 centimeter lange roos, wat helemaal normaal is. Deze regenboog rozen worden door meerdere kwekers in Nederland gekweekt. Dit boeket is hand gebonden met 20 regenboog rozen en groen gipskruid dat zorgt voor een lichte klassieke uitstraling. Zorg met dit boeket voor een hoge smalle vaas, om dit boeket het beste tot zijn recht te laten komen. In ons ruime assortiment hebben wij deze regenboog rozen ook in boeketten zonder gipskruid en in verschillende aantallen. Ook zult u zien dat wij ook regenboog rozen leveren in pastelkleuren. Al deze regenboog rozen zorgen in ieder geval voor een ware blikvanger in ieder interieur. Verzend dit opmerkelijke boeket van 20 regenboog rozen en gipskruid in onze luxe geschenkverpakking. Hierbij wordt rozenvoeding en een gratis kaartje geleverd. Op dit kaartje kan je een ‘persoonlijke wenstekst’ achterlaten door deze in te vullen in het daarvoor bedoelde vak. Surprose wenst je veel plezier met het geven van deze eyecatcher! Dit betreft een exclusief soort dat speciaal voor onze klanten naar wens wordt besteld bij onze kwekers, wijzigen van de order na de orderbevestiging is beperkt mogelijk.

Deze rozensoort wordt speciaal voor jouw bestelling gesneden bij onze kweker(s). Achteraf veranderingen aanbrengen in een bevestigde order is beperkt mogelijk.

Informatie over de verzending

Al onze online bestellingen worden postverzendwaardig in een eigen ontwikkelde verpakking verzonden.

Meer over de verzending >

Onze Klantenservice

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum