100 tot en met 500 regenboog rozen

Leverbaar in 3 werkdagen
Regenboog roos vanaf 100 stuks   + € 2,75

* Verplichte velden

Totale prijs

€ 275,00

Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

IDEAL   PayPal   Mastercard   Visa   Amex

Kies zelf het aantal regenboog rozen in je boeket

Bestel deze regenboog rozen nu in een aantal van 100 tot en met 500 stuks en zorg voor een onvergetelijk cadeau door een groot aantal van deze prachtige rozen als geschenk te geven. Onze boeketten worden met de hand gebonden, er kunnen in één boeket maximaal ca. 70 rozen. De rozenknoppen van deze rozen zijn groter dan gemiddeld. Grotere boeketten zullen worden gebonden in meerdere boeketten.

Meer informatie
Steellengte 60 cm
Herkomst Nederland
Kweker Meerdere
Rozensoort

Vendela

Vier een speciale gelegenheid met de regenboogvlag in jouw rozen! Wanneer je besteld, wordt jouw aantal regenboogrozen speciaal voor jou gekleurd. De van origine witte roos neemt dan biologisch afbreekbare inkt op in haar steel.

Achteraf veranderingen aanbrengen in een bevestigde order is beperkt mogelijk. Wanneer je meer dan 500 regenboog rozen wilt bestellen, neem dan contact met ons op.

*Deze rozen hebben alle kleuren door inkt. Door het kleuren van de rozen kleuren de bladeren ook mee, wat volkomen normaal is. De bladeren van de roos kunnen droog lijken, ook dat komt door het kleurproces en is niet te vermijden. Dit heeft ook geen invloed op het vaasleven van de rozen in de vaas.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum