20 blauwe rozen

€ 59,00
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
Kies hier voor een wenskaartje of de videoboodschap
(slechts 1 keuze mogelijk per bestelling):
Wenskaart
Gratis
Video boodschap
€ 3.95
€ 0.00
Persoonlijke wenstekst
Nog 300 tekens

IDEAL  PayPal  Mastercard  Visa  Amex

✔ Gratis wenskaartje & luxe geschenkverpakking

✔ Kies je gewenste leverdatum

Direct vers van de kweker

✔ Boven €50,- gratis verzending 

Leverbaar in 3-4 werkdagen. Geen avondlevering op maandag. Bestellingen in het weekend kunnen vanaf woensdag geleverd worden.

20 blauwe rozen

  • 20 blauwe rozen
  • Steellengte: ca. 60 cm
  • Rozensoort: Vendela
  • Kweker: meerdere
  • Land van herkomst: Nederland
  • Leverbaar in 3-4 werkdagen

Wist je dat rozen ook een geschikt cadeau zijn voor mannen? Bijvoorbeeld dit boeket met 20 blauwe rozen! Deze blauwe rozen zijn van de soort Vendela en krijgen haar blauwe kleur door een blauwe biologisch afbreekbare inkt in haar stelen op te laten nemen. Deze blauwe rozen worden op deze manier door meerdere kwekers in Nederland gekweekt. Door de inkt in deze roos kleuren de bladeren van de roos ook mee, dat is normaal. De levertijd van dit boeket is ongeveer 72 uur. Dit betreft een exclusief soort dat speciaal voor onze klanten naar wens wordt besteld bij onze kwekers, wijzigen van de order na de orderbevestiging is beperkt mogelijk. Geef dit bijzondere boeket cadeau aan iemand waarin dit boeket prachtig in het interieur past, of aan iemand met een voorkeur voor de blauwe kleur! Dit boeket is ook beschikbaar in een aantal van 30 of 50 blauwe rozen. Ook kun je een afwijkend aantal van deze blauwe rozen bestellen. Verzend ieder aantal tussen de 40 en 101 stuks om een onvergetelijk cadeau te creëren. Vergeet niet een ‘persoonlijke wenstekst’ toe te voegen in het daarvoor bestemde vak. Deze wordt weergegeven op het gratis kaartje dat toegevoegd wordt aan de doos waarin ook dit prachtige boeket geleverd wordt. Verras jezelf of iemand anders met dit bijzondere boeket met 20 blauwe rozen van Surprose.

Deze rozensoort wordt speciaal voor jouw bestelling gesneden bij onze kweker(s). Achteraf veranderingen aanbrengen in een bevestigde order is beperkt mogelijk.

Informatie over de verzending

Al onze online bestellingen worden postverzendwaardig in een eigen ontwikkelde verpakking verzonden.

Meer over de verzending >

Onze Klantenservice

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum