20 blauwe rozen

Op voorraad
Direct leverbaar
€ 59,00
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

IDEAL   PayPal   Mastercard   Visa   Amex

Voor 11:00u besteld, vandaag in huis
7 dagen vers garantie 
Gratis wenskaartje of videoboodschap

20 blauwe rozen

Wist je dat rozen ook een geschikt cadeau zijn voor mannen? Bijvoorbeeld dit boeket met 20 blauwe rozen! Deze blauwe rozen zijn van de soort Vendela en krijgen haar blauwe kleur door een blauwe biologisch afbreekbare inkt in haar stelen op te laten nemen.

Meer informatie
Aantal stelen 20 stelen
Steellengte 60 cm
Herkomst Nederland
Kweker Meerdere
Rozensoort

Vendela

Deze blauwe rozen worden op deze manier door meerdere kwekers in Nederland gekweekt. Door de inkt in deze roos kleuren de bladeren van de roos ook mee, dat is normaal. Dit betreft een exclusief soort dat speciaal voor onze klanten naar wens wordt besteld bij onze kwekers, wijzigen van de order na de orderbevestiging is beperkt mogelijk. Geef dit bijzondere boeket cadeau aan iemand waarin dit boeket prachtig in het interieur past, of aan iemand met een voorkeur voor de blauwe kleur! Dit boeket is ook beschikbaar in een aantal van 30 of 50 blauwe rozen. Ook kun je een afwijkend aantal van deze blauwe rozen bestellen. Verzend ieder aantal tussen de 10 en 50 stuks om een onvergetelijk cadeau te creëren. Vergeet niet een ‘persoonlijke wenstekst’ toe te voegen in het daarvoor bestemde vak. Deze wordt weergegeven op het gratis kaartje dat toegevoegd wordt aan de doos waarin ook dit prachtige boeket geleverd wordt. Verras jezelf of iemand anders met dit bijzondere boeket met 20 blauwe rozen van Surprose.

*Deze rozen hebben een blauwe kleur door blauwe inkt. Door het kleuren van de rozen kleuren de bladeren ook mee, wat volkomen normaal is. De bladeren van de roos kunnen droog lijken, ook dat komt door het kleurproces en is niet te vermijden. Dit heeft ook geen invloed op het vaasleven van de rozen in de vaas.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum