20 zachtroze rozen - Sweet Revival

€ 39,00
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
Kies hier voor een wenskaartje of de videoboodschap
(slechts 1 keuze mogelijk per bestelling):
Wenskaart
Gratis
Video boodschap
€ 3.95
€ 0.00
Persoonlijke wenstekst
Nog 300 tekens

IDEAL  PayPal  Mastercard  Visa  Amex

Direct leverbaar! Op werkdagen besteld voor 11:00, dan is levering sameday in de avond mogelijk (exclusief de eilanden). Voor 17u besteld, kan de volgende dag met standaard verzending DHL worden aangeleverd in Nederland en België. Voor 14u besteld, kan de volgende dag met DHL Express (gegarandeerd) of met DHL standaard worden geleverd in Duitsland.

✔ Gratis wenskaartje & luxe geschenkverpakking

✔ Voor 11:00u besteld vandaag in huis

Direct vers van de kweker

✔ Boven €50,- gratis verzending 

Zachtroze rozen

  • 20 zachtroze rozen - Sweet Revival
  • Steellengte: ca. 60 cm
  • Rozensoort: Sweet Rivival
  • Kweker: Timaflor
  • Land van herkomst: Kenia
  • Direct leverbaar

Verzend deze rozen met de prachtige zachtroze kleur om voor een bijzonder geschenk te zorgen. Voeg hierbij jouw persoonlijke wenstekst toe om een lief woordje te schrijven, of om te laten weten waarom iemand dit mooie boeket verdiend. Deze zachtroze rozen zijn van de soort Sweet Revival en worden door Timaflor gekweekt in Kenia. Doordat het klimaat in Kenia erg stabiel is en er altijd 12 uur per dag zon is, weten de kwekers precies hoe ze de beste rozen kunnen kweken op elk moment van het jaar. De steellengte van deze rozen is ongeveer 60 centimeter, waardoor deze zachtroze rozen op elke geschikte smalle vaas goed tot uiting komen. Laat je verrassen door de kwaliteit en het lange vaasleven van deze rozen.
Wist je dat Suprose ook champagne en wijnen in het assortiment heeft? Wij hebben bijvoorbeeld deze prachtige rozen in combinatie met een Moët & Chandon champagne om dit mooie boeket aan te vullen met een bijzonder extra geschenk. Geen fan van champagne? Kijk in het assortiment van onze cadeaus om wel het geschikte extra presentje te vinden die bij dit boeket met zachtroze rozen past. Surprose wenst je veel plezier met het krijgen van, of het geven van dit prachtige boeket.

Informatie over de verzending

Al onze online bestellingen worden postverzendwaardig in een eigen ontwikkelde verpakking verzonden.

Meer over de verzending >

Onze Klantenservice

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum