Enkele blauwe roos, inclusief vaasje

Op voorraad
Direct leverbaar
€ 12,95
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

IDEAL  PayPal  Mastercard  Visa  Amex

Voor 11:00u besteld, vandaag in huis
7 dagen vers garantie 
Gratis wenskaartje of videoboodschap

1 blauwe roos met glasvaasje

Wil je geen heel boeket, maar liever een enkele blauwe roos kopen en versturen? Dat kan hier! Hier kun je 1 blauwe roos kopen, inclusief een bijpassend vaasje.

Meer informatie
Aantal stelen 1 steel
Steellengte 60 cm
Herkomst Nederland
Kweker Meerdere
Rozensoort

Vendela

Een perfect cadeau voor de geboorte van een kind, maar natuurlijk ook wanneer iemand enorm van de kleur blauw houdt. Al onze rozen worden vers verstuurd. Wanneer je de roos thuis op water in de vaas zet, zal de roos zich openen. De roos komt dus pas echt tot bloei, wanneer jij dat zelf kunt zien! Wil jij nou graag naast deze blauwe roos en het vaasje nog iets extra's toevoegen aan je bestelling? Kijk dan even tussen onze cadeaus. Daar vind je chocolade, wijn, champagnes, knuffels en meer. Allemaal om jouw cadeau nog specialer te maken!

*Deze rozen hebben een blauwe kleur door blauwe inkt. Door het kleuren van de rozen kleuren de bladeren ook mee, wat volkomen normaal is. De bladeren van de roos kunnen droog lijken, ook dat komt door het kleurproces en is niet te vermijden. Dit heeft ook geen invloed op het vaasleven van de rozen in de vaas.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum