50 regenboog rozen

€ 129,00
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
Kies hier voor een wenskaartje of de videoboodschap
(slechts 1 keuze mogelijk per bestelling):
Wenskaart
Gratis
Video boodschap
€ 3.95
€ 0.00
Persoonlijke wenstekst
Nog 300 tekens

IDEAL  PayPal  Mastercard  Visa  Amex

✔ Gratis wenskaartje & luxe geschenkverpakking

✔ Kies je gewenste leverdatum

Direct vers van de kweker

✔ Boven €50,- gratis verzending 

Leverbaar in 2-3 werkdagen. Geen avondlevering op maandag. Bestellingen in het weekend kunnen vanaf woensdag geleverd worden.

50 regenboog rozen

  • 50 regenboog rozen
  • Steellengte: ca. 60 cm
  • Rozensoort: Vendela
  • Kweker: meerdere
  • Land van herkomst: Nederland
  • Leverbaar in 3-4 werkdagen

Met alle kleuren van de regenboog is dit boeket van 50 regenboog rozen een echte blikvanger. Feestelijker dan dit boeket met regenboogrozen wordt het niet. Deze unieke roos krijgt haar kleuren door biologische kleurstoffen in de vaten van de steel op te laten nemen, waardoor de oorspronkelijke witte roos al deze kleuren krijgt. De basis voor deze regenboog roos is de soort Vendela. De bladeren aan de steel kleuren ook een beetje mee door de kleurstoffen, wat normaal is. Deze regenboog roos wordt door meerdere Nederlandse kwekers gekweekt en hebben een steellengte van ongeveer 60 centimeter. Door het kleuren van deze regenboog rozen heeft dit boeket een levertijd van ongeveer 72 uur. Dit betreft een exclusief soort dat speciaal voor onze klanten naar wens wordt besteld bij onze kwekers, wijzigen van de order na de orderbevestiging is beperkt mogelijk. Deze rozen komen vers van onze kwekers en blijven net zo lang op de vaas staan als onbehandelbare rozen. Verras iemand met dit onvergetelijke boeket regenboog rozen. Geef dit boeket cadeau bij een speciale gelegenheid of een bijzonder evenement. Geef je liever een kleiner boeket van dezelfde bijzondere regenboog rozen? Kijk dan bij deze boeketten van 20 regenboog rozen, 30 regenboog rozen of regenboog rozen met groen gipskruid. Wil je een afwijkend aantal regenboog rozen bestellen? Selecteer dan bij Kies je eigen aantal regenboog rozen je gewenste aantal vanaf 40 tot en met 100 stuks. Geef een bijzonder boeket en verras met Surprose!

Deze rozensoort wordt speciaal voor jouw bestelling gesneden bij onze kweker(s). Achteraf veranderingen aanbrengen in een bevestigde order is beperkt mogelijk.

Informatie over de verzending

Al onze online bestellingen worden postverzendwaardig in een eigen ontwikkelde verpakking verzonden.

Meer over de verzending >

Onze Klantenservice

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum