50 regenboog rozen

Op voorraad
Leverbaar in 3 werkdagen
€ 149,00
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

IDEAL   PayPal   Mastercard   Visa   Amex

50 regenboog rozen

Met alle kleuren van de regenboog is dit boeket van 50 regenboog rozen een echte blikvanger. Feestelijker dan dit boeket met regenboogrozen wordt het niet.

Meer informatie
Aantal stelen 50 stelen
Steellengte 60 cm
Herkomst Nederland
Kweker Meerdere
Rozensoort

Vendela

Deze unieke roos krijgt haar kleuren door biologische kleurstoffen in de vaten van de steel op te laten nemen, waardoor de oorspronkelijke witte roos al deze kleuren krijgt. De basis voor deze regenboog roos is de soort Vendela. De bladeren aan de steel kleuren ook een beetje mee door de kleurstoffen, wat normaal is. Deze regenboog roos wordt door meerdere Nederlandse kwekers gekweekt en hebben een steellengte van ongeveer 60 centimeter. Dit betreft een exclusief soort dat speciaal voor onze klanten naar wens wordt besteld bij onze kwekers, wijzigen van de order na de orderbevestiging is beperkt mogelijk. Deze rozen komen vers van onze kwekers en blijven net zo lang op de vaas staan als onbehandelbare rozen. Verras iemand met dit onvergetelijke boeket regenboog rozen. Geef dit boeket cadeau bij een speciale gelegenheid of een bijzonder evenement. Geef je liever een kleiner boeket van dezelfde bijzondere regenboog rozen? Kijk dan bij deze boeketten van 20 regenboog rozen, 30 regenboog rozen of regenboog rozen met groen gipskruid. Wil je een afwijkend aantal regenboog rozen bestellen? Selecteer dan bij Kies je eigen aantal regenboog rozen je gewenste aantal. Geef een bijzonder boeket en verras met Surprose!

Deze rozensoort wordt speciaal voor jouw bestelling gesneden bij onze kweker(s). Achteraf veranderingen aanbrengen in een bevestigde order is beperkt mogelijk.

*Deze rozen hebben alle kleuren door inkt. Door het kleuren van de rozen kleuren de bladeren ook mee, wat volkomen normaal is. De bladeren van de roos kunnen droog lijken, ook dat komt door het kleurproces en is niet te vermijden. Dit heeft ook geen invloed op het vaasleven van de rozen in de vaas.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum