50 blauwe rozen

€ 129,00
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
Kies hier voor een wenskaartje of de videoboodschap
(slechts 1 keuze mogelijk per bestelling):
Wenskaart
Gratis
Video boodschap
€ 3.95
€ 0.00
Persoonlijke wenstekst
Nog 300 tekens

IDEAL  PayPal  Mastercard  Visa  Amex

✔ Gratis wenskaartje & luxe geschenkverpakking

✔ Kies je gewenste leverdatum

Direct vers van de kweker

✔ Boven €50,- gratis verzending 

Leverbaar in 3-4 werkdagen. Geen avondlevering op maandag. Bestellingen in het weekend kunnen vanaf woensdag geleverd worden.

50 blauwe rozen

  • 50 blauwe rozen
  • Steellengte: ca. 60 cm
  • Rozensoort: Vendela
  • Kweker: meerdere
  • Land van herkomst: Nederland
  • Leverbaar in 3-4 werkdagen

Geef een uitzonderlijk cadeau bij een bijzonder evenement, dat net zo speciaal is als deze 50 blauwe rozen. Deze rozen zijn van het soort Vendela en worden door meerdere kwekers in Nederland gekweekt. De rozen hebben een steellengte van ongeveer 60 centimeter en door het kleuren van de rozen een levertijd van minimaal 72 uur. Dit betreft een exclusief soort dat speciaal voor onze klanten naar wens wordt besteld bij onze kwekers, wijzigen van de order na de orderbevestiging is beperkt mogelijk. Deze 50 blauwe rozen zijn een ware eyecatcher door hun kleur en volume van 50 stuks. Geef je deze waanzinnige blauwe rozen liever in een kleiner boeket cadeau, kijk dan bij onze 20, of 30 blauwe rozen. Wist je al dat rozen ook een geschikt geschenk zijn voor mannen? Bijvoorbeeld met deze stoere blauwe rozen! Heb je een verjaardag, geef dan het aantal levensjaren cadeau met het specifieke aantal rozen dat je zelf kiest bij ‘blauwe rozen – kies je aantal’. Geef een spectaculair geschenk cadeau of geniet zelf van deze waanzinnige blauwe rozen. Vergeet bij het bestellen niet een persoonlijke tekst toe te voegen op het gratis kaartje om te laten weten waarom de ontvanger dit mooie cadeau verdiend. Verras jezelf of iemand anders met deze blauwe rozen van Surprose.

Deze rozensoort wordt speciaal voor jouw bestelling gesneden bij onze kweker(s). Achteraf veranderingen aanbrengen in een bevestigde order is beperkt mogelijk.

Informatie over de verzending

Al onze online bestellingen worden postverzendwaardig in een eigen ontwikkelde verpakking verzonden.

Meer over de verzending >

Onze Klantenservice

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum