Waxrozen kopen

Waxrozen
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waxrozen bestellen bij Surprose

Het assortiment wax rozen bij Surprose bestaat uit witte en rode waxrozen. De rode waxrozen zijn er in een vuurrode kleur en in het bordeaux rood. Laat Nederlandse waxrozen bezorgen in een luxe geschenkverpakking van Surprose. Onze waxrozen komen van de Nederlandse kweker Berg Roses en zijn veelal van het soort Avalanche.

Wax-rozen laten bezorgen

Onze waxrozen zijn een bijzonder geschenk voor iedereen die voor een speciale gelegenheid waxrozen wil versturen. De kleuren rood, bordeaux, wit, zilver, goud, zilver en brons zijn tot de kerst binnen 3 werkdagen leverbaar. Het hele jaar rond kunnen we waxrozen op bestelling laten maken vanaf 10 stuks per kleur. Wil je een speciale kleur? Vraag dan bij ons een offerte aan voor een speciale kleur wax roos.

Koperen, zilveren of gouden waxrozen

Wil je voor een jubileum of andere gelegenheid waxrozen geven in de kleuren brons, zilver of goud? Ook dat kan, onze prachtige koper, zilver en goud tinten komen op elk bijzonder feest tot hun recht. Zo geef je bijvoorbeeld 25 zilveren waxrozen voor een “zilveren bruiloft” (25 jaar). Voor een gouden jubileum bestel je bij Surprose eenvoudig gouden waxrozen. Onze waxrozen zijn te bestellen vanaf 10 stuks en ook te bestellen per stuk (ook vanaf 10 stuks)

Wax-rozen voor kerst

Al decennia lang koopt men voor kerstdecoraties waxrozen. Waxrozen en kerst zijn een goede match. De schoonheid van de roos blijft langer behouden en daardoor zijn ze ideaal om te gebruiken in kerststukken, kerst boeketten of kerst arrangementen.

Arrangementen maken met wax-rozen

Deze grootbloemige, sterke roos wordt in de vloeibare wax gedoopt en als ze zijn afgekoeld en hard zijn geworden op water verstuurd naar onze binderij. Onze waxrozen zijn uitstekend geschikt om de prachtigste arrangementen mee te maken. Wanneer je de waxrozen kort afsnijdt, en deze in vochtige (groene) Oasis steekt gaan ze het langst mee. Van zichzelf zijn waxrozen langer houdbaar dan gewone rozen, echter door het gewicht van de wax zal de steel al na een paar dagen topzwaar worden. Zorg daarom altijd dat de stelen goed ondersteund worden door andere bloemen, door groene takken of zet ze op draad in een arrangement.

Al onze waxrozen worden zorgvuldig per stuk in ons cadeaupapier gewikkeld. Waxrozen zijn kwetsbaar dus worden ze met de grootste zorg verpakt en verzonden.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum