Waxrozen online bestellen bij Surprose

Waxrozen
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle rozenboeketten

Rozenboeketten

U kunt hier al onze boeketten bekijken.
Met gypsophila, eucalyptus of berengras.
Er is een boeket voor ieders smaak!

Geschenken

Rozen met cadeau

Voeg een geschenk toe aan je rozen en verras iemand!
Voeg bonbons, champagne, wijn, een teddybeer
of een vaas.

Voor een verjaardag

Rozen voor Verjaardag

Rozenboeketten geselecteerd voor een verjaardag.
Rozen bestellen en versturen, online.
Verras de jarige met rozen!

Waxrozen bestel je online bij Surprose

Je kunt online waxrozen bestellen bij Surprose en ze laten leveren in België, Duitsland en Nederland. Het assortiment bestaat uit verschillende kleuren rozen, namelijk: rood, bordeaux, wit, koper, goud en zilver. De meesten komen uit Nederland van onze kweker: Berg Roses en zijn van de rozensoort Avalanche. Dit is een grote roos die in ons assortiment valt onder de XXL rozen. Deze rozen krijgen een laagje wax met de betreffende kleur. Deze rozen zijn enkel in de webshop verkrijgbaar in de laatste maanden van het jaar, meestal tot en met de Kerst.

Het is aan te raden om de waxrozen eerst te laten drogen en dan in een vaas zonder water te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat de rozen langer mooi blijven.   

Het versturen en bezorgen van de rozen

Je kunt ze als geschenk versturen naar iemand anders, maar je kunt ze natuurlijk ook voor jezelf bestellen. De waxrozen zijn in 3 werkdagen leverbaar. Wanneer er besteld is, word jouw bestelling doorgegeven aan onze kweker. Bij Berg Roses pakken ze dan de meest verse rozen en zorgen voor de laag wax. Doordat dit proces per bestelling wordt gedaan, hebben we de 3 werkdagen levertijd nodig. In ruil hiervoor krijg je de beste kwaliteit en de meest verse rozen toegestuurd. De rozen zijn te bestellen in boeketten van 10 stuks, maar je kunt ze ook per stuk bestellen vanaf 10 stuks tot en met 101 stuks.

De kleuren van de waxrozen

Zilveren waxrozen

De kleuren van de rozen in ons assortiment zijn afgestemd op de periode waarin ze verkrijgbaar zijn, namelijk: kerst. Rode tinten, wit, zilver, goud en koper zijn kleuren die perfect aansluiten bij de kerst en de herfst. Daarnaast passen bepaalde kleuren ook perfect bij speciale gelegenheden. Zo geef je bijvoorbeeld 25 zilveren waxrozen voor een “zilveren bruiloft” (25 jaar). Voor een gouden jubileum (50 jaar) bestel je bij Surprose gouden waxrozen.

Heb je liever andere kleuren waxrozen die wij nu niet tonen op de webshop? Bijvoorbeeld: groen, paars, geel, zwart of blauw? Neem dan even contact met ons op en vraag om een offerte voor de kleur die je graag zou willen hebben. Wij zullen dan met samen met de kweker kijken wat er mogelijk is en wat we voor je kunnen betekenen.

Rozen, speciaal voor de Kerst

Deze speciale soort rozen past perfect bij de Kerst. Al decennia lang wordt deze rozensoort gebruikt voor kerstdecoratie. De wax die over de rozen heen zit past perfect bij de kerstsfeer. Door de wax die er over de rozen heen zit blijven ze ook langer mooi, doordat de wax mooi behouden wordt gedurende de tijd. Dat maakt deze rozen ideaal om te gebruiken in kerststukken, kerst boeketten of arrangementen.

Hoe worden waxrozen gemaakt?

De rozen die hiervoor worden gebruikt zijn meestal witte rozen, zoals de Avalanche roos en de Athena roos. Deze rozen zijn grootbloemig, hebben een sterke steel en hoge kwaliteit. De wax die over de rozen kan de rozen erg zwaar maken, hiervoor is het belangrijk dat er sterke rozen gebruikt worden. Dit zodat de roos de wax kan dragen. Deze rozen komen vers van de kweker. Er wordt wax gemengd met kleur, waardoor de wax de gewenste kleur aanneemt. De wax is erg warm, omdat het vloeibaar moet zijn. De rozen worden ondersteboven in dit mengel gedoopt. De overmatige hoeveelheid wax druipt dan nog even uit de roos, waarna de roos even rust krijgt. De wax kan dan afkoelen en hard worden. Het aantal rozen die er besteld zijn, worden op water verstuurd naar onze binderij.

Eenmaal op onze binderij worden de rozen per stuk verpakt in een vel papier. Eenmaal uitgehard is de wax kwetsbaar en kunnen er stukjes afbreken. Om dat te voorkomen wikkelen onze bloembindsters de rozen per stuk in het papier. Als alle rozen in hun eigen vel papier zijn gewikkeld worden ze gezamenlijk nog in papier gewikkeld en krijgen ze, net zoals al onze andere boeketten een freshbag om de stelen. Zo blijven de rozen vers en krijgen ze water en bloemenvoeding terwijl ze onderweg naar de ontvanger zijn.

Decoreren met waxrozen voor Kerst

Waxrozen decoratie

De rozen zijn met de wax erg zwaar, dit maakt dat de rozen geschikter zijn om te verwerken in een decoratiestuk, dan als boeket. Knip de steel van de roos af op een gewenste lengte. Bepaal zelf wat mooi is, afhankelijk van wat voor decoratiestuk je ermee gaat maken. Je kunt de bloemenvoeding die je bij de rozen hebt ontvangen mengen met water en hiermee een stuk (groen) oase vochtig maken. Steek de rozen in de oase en decoreer jouw kerststuk, zoals je dat graag wilt.

Toch liever de rozen als boeket neerzetten? Dan hebben we een aantal tips voor je, zodat de rozenknop niet te zwaar wordt voor haar steel en haar kop zal laten hangen. Vul de vaas dan bijvoorbeeld met (groene) takken of geen de rozensteel extra steun door ijzerdraad om de steel te wikkelen.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum