Waxrozen

Waxrozen online bestellen bij Surprose

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Kies je aantal rozen Kies je aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen
Kies zelf het aantal rozen in je boeket!

Rozen voor je verjaardag Rozen voor je verjaardag

Rozen voor een verjaardag
Verras de jarige met een boeket rozen!

Rozen voor liefde Rozen voor liefde

Rozen voor je geliefde
Laat je liefde zien met rozen!

Waxrozen bestellen Waxrozen bestel je online bij Surprose

Je kunt online waxrozen bestellen bij Surprose en ze laten leveren in België, Duitsland en Nederland. Het assortiment bestaat uit verschillende kleuren rozen, namelijk: rood, bordeaux, wit, koper, goud en zilver. De meesten komen uit Nederland van onze kweker: Berg Roses en zijn van de rozensoort Avalanche. Dit is een grote roos die in ons assortiment valt onder de XXL rozen. Deze rozen krijgen een laagje wax met de betreffende kleur. Deze rozen zijn enkel in de webshop verkrijgbaar in de laatste maanden van het jaar, meestal tot en met de Kerst.

Het is aan te raden om de waxrozen eerst te laten drogen en dan in een vaas zonder water te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat de rozen langer mooi blijven.

Het versturen en bezorgen van de waxrozen

De waxrozen kun je bij Surprose als geschenk versturen, maar natuurlijk ook perfect voor jezelf. Je kunt bijvoorbeeld de rozen prachtig in de woonkamer neerzetten, wanneer jouw kerstboom ook staat. De kleuren van de waxrozen passen namelijk perfect bij de mooie kleuren van de kerst. Het versturen en bezorgen van de waxrozen gaat bij Surprose heel snel. Wanneer jij de waxrozen gaat bestellen, gaan onze kwekers meteen voor jou aan de slag. Door het hele proces wat eraan voorafgaat, is er een levertijd van drie werkdagen. Je kunt ook jouw eigen specifieke aantal rozen bestellen bij het kies je eigen aantal product. Zo weet je zeker dat het een persoonlijk en uniek cadeau wordt!

De kleuren van de waxrozen

Surprose heeft gekozen voor toepasselijke kleuren in het assortiment. Deze waxrozen zijn namelijk verkrijgbaar tijdens de periode van kerst. In het assortiment zitten de volgende kleuren: wit, rood, bordeauxrood, zilver, goud en koper. Deze kleuren sluiten dan ook perfect aan bij het koudere weer van deze periode. Ook voor bepaalde jubilea, zoals trouwjubilea zijn deze kleuren perfect. Ben jij of ken jij iemand die 25 jaar getrouwd is? Feliciteer jezelf of iemand anders dan met het zilveren huwelijk door 25 zilveren waxrozen te laten verzenden bij Surprose. Mocht jij liever andere kleuren of andere aantallen bestellen? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Hoe worden waxrozen gemaakt?

De rozen die hiervoor worden gebruikt zijn meestal witte rozen, zoals de Avalanche roos. Deze rozen zijn grootbloemig, hebben een sterke steel en hoge kwaliteit. De wax die over de rozen kan de rozen erg zwaar maken, hiervoor is het belangrijk dat er sterke rozen gebruikt worden. Dit zodat de roos de wax kan dragen. Deze rozen komen vers van de kweker. Er wordt wax gemengd met kleur, waardoor de wax de gewenste kleur aanneemt. De wax is erg warm, omdat het vloeibaar moet zijn. De rozen worden ondersteboven in dit mengsel gedoopt. De overmatige hoeveelheid wax druipt dan nog even uit de roos, waarna de roos even rust krijgt. De wax kan dan afkoelen en hard worden. Het aantal rozen die er besteld zijn, worden op water verstuurd naar onze binderij.

Eenmaal op onze binderij worden de rozen per stuk verpakt in een vel papier. Eenmaal uitgehard is de wax kwetsbaar en kunnen er stukjes afbreken. Om dat te voorkomen wikkelen onze bloembindsters de rozen per stuk in het papier. Als alle rozen in hun eigen vel papier zijn gewikkeld worden ze gezamenlijk nog in papier gewikkeld en krijgen ze, net zoals al onze andere boeketten een freshbag om de stelen. Zo blijven de rozen vers en krijgen ze water en bloemenvoeding terwijl ze onderweg naar de ontvanger zijn.

Rozen, voor Kerstmis

Deze speciale soort rozen past perfect bij de kerst. Al decennia lang wordt deze rozensoort gebruikt voor kerstdecoratie. De wax die over de rozen heen zit past perfect bij de kerstsfeer. Door de wax die er over de rozen heen zit blijven ze ook langer mooi, doordat de wax mooi behouden wordt gedurende de tijd. Dat maakt deze rozen ideaal om te gebruiken in kerststukken, kerst boeketten of arrangementen.

Decoreren met waxrozen voor Kerst

De rozen zijn met de wax erg zwaar, dit maakt dat de rozen geschikter zijn om te verwerken in een decoratiestuk, dan als boeket. Knip de steel van de roos af op een gewenste lengte. Bepaal zelf wat mooi is, afhankelijk van wat voor decoratiestuk je ermee gaat maken. Je kunt de bloemenvoeding die je bij de rozen hebt ontvangen mengen met water en hiermee een stuk (groen) oase vochtig maken. Steek de rozen in de oase en decoreer jouw kerststuk, zoals je dat graag wilt.

Toch liever de rozen als boeket neerzetten? Dan hebben we een aantal tips voor je, zodat de rozenknop niet te zwaar wordt voor haar steel en haar kop zal laten hangen. Vul de vaas dan bijvoorbeeld met (groene) takken of geef de rozensteel extra steun door ijzerdraad om de steel te wikkelen.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum