Frische Rosen

Verse rozen van de kweker

Arie van den Berg - Berg Roses

De Rozen van Surprose komen rechtstreeks van de rozenkweker, via de binderij, bij jou of jouw geliefde, moeder of secretaresse in de vaas. Omdat wij precies weten welke roos van welke rozenkwekerij komt verkopen wij altijd soortechte rozen. Het betekent ook dat onze rozen veelal verser zijn dan wanneer je ze bij de bloemist koopt. Tel daar nog eens ons unieke en uitgebreide assortiment bij op en je bestelt voortaan al je rozen bij Surprose. Omdat ons proces heel transparant is nemen we je graag mee, van de rozenkwekerij tot in de vaas.

De kwekerij

Surprose werkt samen met meerdere rozenkwekerijen. Op deze manier kunnen wij een zo breed mogelijk assortiment van de allerbeste rozen aanbieden. We hebben de rozenkwekerijen waarmee wij wereldwijd samenwerken geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. Dit betekent een stabiele kwaliteit met een bewezen goede houdbaarheid. Dit doen we om de uniformiteit en de kwaliteit van de rozen te kunnen waarborgen. Alle geselecteerde rozen gaan zo snel mogelijk van de kwekerij naar onze binderij. Wil je meer info over onze kwekers, klik dan hier

De binderij

Verse rozen

In onze binderij is het een ware kleurenexplosie. Duizenden rozen in alle kleuren, maten en soorten staan hier bij elkaar. Een indrukwekkend tafereel. In de binderij worden de rozen gebonden naar aanleiding van de vraag van de klant. 23 Losse rozen, een boeket regenboogrozen of een boeket langstelige Avalanche rozen, keuze genoeg bij Surprose! De meeste boeketten bestaan alleen uit rozen, ook worden er boeketten samengesteld met gipskruid, panicum of eucalyptus. In onze webshop vind je ons assortiment. Alle boeketten worden in de binderij met touw, in plaats van met een standaard elastiekje, gebonden. Hierna wordt het boeket of de losse roos ingewikkeld in pakpapier en gesloten met een sluitsticker. Vervolgens wordt er een zogenoemde Fresh Bag gevuld met water. In dit water zit voeding voor onderweg, ook is het bacteriedodend, allemaal om de levensduur van de rozen lang mogelijk te maken. De stelen gaan in deze Fresh Bag en worden samen vastgebonden op een kartonnen insert, het interieur van de doos, met een lint.

We hebben voor een lint gekozen voor de luxe uitstraling en de gebruiksvriendelijkheid. Want, de ontvanger kan de Fresh Bag en hierna het touwtje om de stelen heel gemakkelijk loshalen zonder zich te bezeren.

De rozen gaan met de insert in de kartonnen doos die past bij het formaat van het boeket. We hebben kleine smalle dozen voor de enkele rozen en natuurlijk grotere dozen voor de grotere boeketten. De afzender kan online een persoonlijke boodschap achterlaten, dit bieden wij gratis aan. Deze boodschap staat op een kaartje, dat samen met 2 zakjes snijbloemenvoeding en de verzorgingstips in een envelop gaat. Deze envelop wordt met een sluitsticker vastgezet op de insert zodat er niets gaat schuiven in de doos en de rozen niet beschadigen. Dan wordt de doos gesloten en gaat het adresetiket erop. Al deze handelingen zijn handwerk en worden met heel veel liefde voor onze rozen uitgevoerd. De rozen kunnen nu de binderij verlaten.

De koerier

Wij versturen al onze Surprose dozen naar diverse landen in Europa met DHL, de koeriersdienst die volgens de GoGreen-methode rijdt. DHL brengt de rozen zo snel en duurzaam mogelijk naar de voordeur van de ontvanger.

We gebruiken zo min mogelijk plastic in ons verpakkingsproces. Daarnaast hebben we op al onze verpakkingsmaterialen onze unieke en herkenbare huisstijl doorgetrokken. En dit heeft geleid tot een prachtig samenhangend cadeau. Wij willen namelijk niets liever dan van het ontvangen een feestje maken. Wij vinden het heel belangrijk om de ontvanger een speciaal gevoel te geven. En dat begint bij het in ontvangst nemen van onze Surprose doos en het gaat verder bij het uitpakken en op de vaas zetten van de rozen.

Vers van de kweker Thuis in de vaas

Heb jij onze rozen ontvangen en wil je meer verzorgingstips? In dit artikel geven we je 5 tips om zo lang mogelijk van jouw rozen te genieten. We zijn heel benieuwd hoe jij het unboxen van onze rozen hebt ervaren? Deel jij je rozenmoment met #surproseme?

Ben jij toe aan nieuwe rozen of wil je iemand anders verrassen? Ben jij nog meer van rozen gaan houden sinds je weet door welk proces ze zijn gegaan? En wil jij jezelf of misschien wel iemand anders blij maken met de mooie rozen van Surprose? Kies dan een boeket of enkele losse rozen uit ons brede assortiment.

Onze rozen:

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum