Rozen voor kerst bestellen

Kerst
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle rozenboeketten

Rozenboeketten

U kunt hier al onze boeketten bekijken.
Met gypsophila, eucalyptus of berengras.
Er is een boeket voor ieders smaak!

Geschenken

Rozen met cadeau

Voeg een geschenk toe aan je rozen en verras iemand!
Voeg bonbons, champagne, wijn, een teddybeer
of een vaas.

Voor een verjaardag

Rozen voor Verjaardag

Rozenboeketten geselecteerd voor een verjaardag.
Rozen bestellen en versturen, online.
Verras de jarige met rozen!

Bestel een boeket voor kerst

Er zijn talloze redenen om een boeket rozen te bestellen voor de feestdagen. Kun je nu niet bij je familie zijn om kerst samen te vieren? Door het sturen van een boeket rozen, laat je ze weten dat je aan ze denkt en er zo toch een beetje bij bent. Laat een tekst achter bij het gratis wenskaartje en vertel ze waarom ze deze bos rozen hebben verdient. Een boeket rozen zijn dus ook voor kerst een speciaal cadeau met een mooie boodschap erachter. 

Waxrozen bestellen

Waxrozen zijn heel erg goed geschikt voor het decoreren van bijvoorbeeld een mooie kerstkrans, een kerststuk op tafel of zelfs voor in de kerstboom. Deze waxrozen zijn nu ook verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud en koper! Met deze bijzondere kleuren, zorg je voor een onvergetelijke kerst. Deze kleuren zorgen voor een feestelijk geheel voor in jouw decoratie. Haal de kerst in huis met deze bijzondere waxrozen. Liever een wat rustiger kerststuk? We hebben deze waxrozen ook in het wit, rood en bordeaux rood! De perfecte kerst kleuren! 

Kerstboeket

Speciaal voor kerst hebben wij twee prachtige kerstboeketten samengesteld. Ons witte kerstboeket met zilverkleurig gipskruid geeft een prachtige feestelijke sfeer in huis. De witte rozen stralen elegantie uit en worden door zilver gipskruid aangevuld tot een feestelijk boeket. Ons rode kerstboeket met goudkleurig gipskruid brengt veel liefde in huis. Met rood als de kleur van de liefde zorgen deze prachtige rozen voor een liefdevol interieur. Wens iemand op afstand een gelukkig kerstfeest, of verwen jezelf met de mooiste kerstboeketten van Surprose!

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum