20 zwarte rozen met panicum

€ 65,00
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten
Kies hier voor een wenskaartje of de videoboodschap
(slechts 1 keuze mogelijk per bestelling):
Wenskaart
Gratis
Video boodschap
€ 3.95
€ 0.00
Persoonlijke wenstekst
Nog 300 tekens

IDEAL  PayPal  Mastercard  Visa  Amex

✔ Gratis wenskaartje & luxe geschenkverpakking

✔ Kies je gewenste leverdatum

Direct vers van de kweker

✔ Boven €50,- gratis verzending 

Leverbaar in 3-4 werkdagen. Geen avondlevering op maandag. Bestellingen in het weekend kunnen vanaf woensdag geleverd worden.

20 zwarte rozen met panicum

  • 20 zwart geverfde rozen met panicum
  • Steellengte: ca. 60 cm
  • Rozensoort: Red Naomi
  • Kweker: meerdere
  • Land van herkomst: Nederland
  • Leverbaar in 3-4 werkdagen

Geef een bijzonder boeket cadeau of verras jezelf met deze opmerkelijke zwarte rozen. Deze 20 zwarte rozen zijn hand gebonden in een compleet boeket met panicum. De zwarte rozen zijn ontstaan door het verven van rode Red Naomi rozen met een steellengte van ongeveer 60 centimeter. Deze rozen hebben een diep zwarte kleur door de zwarte verf waarmee deze roos behandeld wordt. Door het kleuren van de rozen zijn de bladeren ook verkleurd, wat volledig normaal is. Door het kleuren van deze rozen hebben zij een levertijd van 3 tot 4 werkdagen. Dit betreft een exclusief soort dat speciaal voor onze klanten naar wens wordt besteld bij onze kwekers, wijzigen van de order na de orderbevestiging is beperkt mogelijk. Deze bijzondere rozen worden verstuurd in onze luxe verzendverpakking. Deze verpakking zorgt er voor dat de rozen niet schuiven in de doos en dus niet beschadigen tijdens het vervoeren. Ook wordt er rozenvoeding toegevoegd aan de bestelling zodat deze rozen optimaal blijven tijdens het lange vaasleven. Hierbij wordt ook nog een kaartje geleverd waarop een persoonlijke wenstekst geschreven kan worden. Schrijf deze tekst in het hiervoor bestemde vak, dan zorgen wij dat deze op het kaartje bij de bestelling komt! Geef een mooi cadeau met dit speciale boeket van Surprose!

Deze rozensoort wordt speciaal voor jouw bestelling gesneden bij onze kweker(s). Achteraf veranderingen aanbrengen in een bevestigde order is beperkt mogelijk.

Informatie over de verzending

Al onze online bestellingen worden postverzendwaardig in een eigen ontwikkelde verpakking verzonden.

Meer over de verzending >

Onze Klantenservice

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum