20 zwarte rozen

Op voorraad
Direct leverbaar
€ 59,00
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

IDEAL   PayPal   Mastercard   Visa   Amex

Voor 11:00u besteld, vandaag in huis
7 dagen vers garantie 
Gratis wenskaartje of videoboodschap

20 zwarte rozen

Bestel een bijzonder boeket van deze zwarte rozen. Dit boeket heeft ondanks het kleuren dezelfde lengte van vaasleven als niet bewerkte Red Naomi rozen.

Meer informatie
Aantal stelen 20 stelen
Steellengte 60 cm
Herkomst Nederland
Kweker Meerdere
Rozensoort

Red Naomi

Deze Nederlandse zwarte rozen zijn van de soort Red Naomi en krijgen hun zwarte kleur door de oorspronkelijke rode Red Naomi roos te verven met zwarte verf. De rozen hebben een steellengte van 60 centimeter waardoor ze op een hoge passende vaas het beste tot uiting komen. Dit betreft een exclusief soort dat speciaal voor onze klanten naar wens wordt besteld bij onze kwekers, wijzigen van de order na de orderbevestiging is beperkt mogelijk. Deze zwarte rozen hebben wij in ons assortiment in verschillende aantallen als boeket. Deze zwarte rozen hebben wij ook beschikbaar in een aantal van 20 met panicum gebonden, een boeket van 30, of 50 zwarte rozen. Benieuwd naar meer van onze speciale rozen? Kijk dan bij onze categorie van speciale rozen en laat je verbazen door het grote assortiment hiervan. Zorg voor een onvergetelijke ervaring met  rozen met deze zwart gekleurde rozen van Surprose!

Deze rozensoort wordt speciaal voor jouw bestelling gesneden bij onze kweker(s). Achteraf veranderingen aanbrengen in een bevestigde order is beperkt mogelijk.

*Deze rozen hebben een zwarte kleur door zwarte inkt. Door het kleuren van de rozen kleuren de bladeren ook mee, wat volkomen normaal is. De bladeren van de roos kunnen droog lijken, ook dat komt door het kleurproces en is niet te vermijden. Dit heeft ook geen invloed op het vaasleven van de rozen in de vaas.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum