30 zwarte rozen

Op voorraad
Direct leverbaar
€ 79,00
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

IDEAL  PayPal  Mastercard  Visa  Amex

30 zwarte rozen

Deze zwart geverfde rozen zullen in iedereen doen verrassen. De oorspronkelijk rode Red Naomi roos, een hoogwaardige roos, wordt geverfd met een zwarte verf. Dat hierdoor de bladeren ook verkleuren, is normaal.

Meer informatie
Aantal stelen 30 stelen
Steellengte 60 cm
Herkomst Nederland
Kweker Meerdere
Rozensoort

Red Naomi

*Deze rozen hebben een diepzwarte kleur door de zwarte inkt. De kleuring van de rozen betekent dat de bladeren ook gekleurd zijn, wat volkomen normaal is. Dit heeft ook geen invloed op de houdbaarheid van de rozen in de vaas.

Deze rozen hebben een steellengte van ongeveer 60 centimeter en worden door meerdere kwekers in Nederland voor Surprose gekweekt. Dit betreft een exclusief soort dat speciaal voor onze klanten naar wens wordt besteld bij onze kwekers, wijzigen van de order na de orderbevestiging is beperkt mogelijk. Deze zwarte rozen hebben wij ook in ons assortiment als boeketten van 20 of 50 zwarte rozen. Benieuwd naar de rest van ons assortiment in speciale rozen? Kijk dan bij onze categorie van speciale rozen en vind hier onze Black Baccara roos, die normaal gekweekt wordt en zo’n dieprode kleur aan neemt dat deze bijna zwart lijkt, of laat je verrassen door onze blauwe of onze regenboog rozen. Surprose zorgt er voor dat alle bestellingen in onze luxe verzenddoos worden ingepakt, die er voor zorgt dat de rozen onbeschadigd aankomen op het afleveradres. Vergeet niet het ‘persoonlijke wenstekst’ vak in te vullen. Deze tekst komt op een gratis kaartje dat wordt toegevoegd aan de verzenddoos te staan. Geef een bijzonder boeket rozen cadeau met deze zwart geverfde rozen van Surprose!

Deze rozensoort wordt speciaal voor jouw bestelling gesneden bij onze kweker(s). Achteraf veranderingen aanbrengen in een bevestigde order is beperkt mogelijk.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum