Zwarte rozen - Black Baccara

Zwarte rozen
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Rozenboeketten Rozen met cadeau Rozen voor Verjaardag

Zwarte rozen bestellen bij Surprose Zwarte rozen van Surprose

Surprose heeft twee soorten zwarte rozen in het assortiment:

 1. Natuurlijk zwarte rozen
  Hele donkerrode rozen die in de knop vrijwel zwart lijken. Surprose heeft deze donkerrode, bijna zwarte roos in het assortiment, het is een oud ras, genaamd “Black Baccara”. De bijzondere Black Baccara roos ziet er zelfs in de zon zwart uit. De look is uniek.
  Bestel nu natuurlijk zwarte rozen >
 2. Zwart geverfde rozen
  Deze rozen zijn diep zwart. Dit zijn oorspronkelijk rode rozen van de soort Red Naomi, en zijn gekleurd met biologisch afbreekbare zwarte inkt. De inkt wordt door de haarvaten in de steel opgenomen door de bloem, waardoor de roos diep zwart geleurd wordt. Tijdens dit proces verkleuren de steel en de bladeren ook een beetje.
  Bestel nu online zwart geverfde rozen >

Zwarte rozenboeketten

Ben je opzoek naar een rozenboeket met zwarte rozen? Dan ben je hier bij Surprose aan het juiste adres. Wij bieden zwarte rozenboeketten aan in elk gewenst aantal. 
De zwarte Baccara roos is de bekendste, meest populaire en al een tijdje vergeten roos, maar de Black Baccara roos is terug van weggeweest. Een unieke zwarte roos die bij Surprose te vinden is. In tegenstelling tot andere, met inkt gekleurde zwarte rozen, is de kleur van de Black Baccara op natuurlijke wijze gekweekt.

Black baccara rozen

Zwarte Baccara rozen versturen

 • Als een gemengd boeket (zwarte rozen met gipskruid)
 • Als mono boeket, waarbij je kiest voor je eigen aantal zwarte rozen

Je bepaalt zelf hoe je de zwarte rozen verzonden wilt hebben, rond de bestelling af met of zonder glasvaas en jouw bestelling wordt verwerkt. De rozen worden speciaal voor jou bij onze kwekers besteld, zodat je verzekerd bent van de meest verse kwaliteit. Met een speciaal ontwikkelde verzenddoos komen jouw zwarte rozen vers en onbeschadigd aan, ook met extra toegevoegde cadeaus. Laat je zelf uitgekozen boeket met zwarte Black Baccara rozen bezorgen met Surprose.

Zwart geverfde rozen laten bezorgen

 • Een gemengd boeket zwarte rozen met gipskruid, of panicum
 • Als mono boeket - 20 zwarte rozen, 30 zwarte rozen of 50 zwarte rozen

Op onze zwarte rozen zit een levertijd van enkele dagen, deze worden pas in de kwekerij gesneden, en daarna gekleurd, als wij de bestelling binnen hebben.

De zwarte en gekleurde rozen zijn op de vaas even lang houdbaar als normale rozen en deze behandel je dus ook hetzelfde als alle andere rozen. Hoe rozen te verzorgen lees je in onze blog over rozenverzorging >

Zodra jouw bestelling bij ons binnen is, geven wij deze door aan onze kweker. De rozen worden dan speciaal voor jou gekleurd, dit duurt een dag, waarna ze direct naar onze binderij worden gebracht. Hier worden ze zorgvuldig gebonden tot een boeket, verpakt in onze exclusieve geschenkverpakking en per DHL verzonden naar meerdere landen binnen Europa.

Voor onze zwart gekleurde rozen is het wel belangrijk te weten dat er bij het afsnijden van de stelen wat inkt uit de stelen kan lekken. Vermijd daarom contact met kleding en/of kwetsbare oppervlakken! In de verpakking sluiten wij ook een kaart bij waar dit duidelijk op vermeld staat.

Zwarte gedroogde rozen

Je kunt zwarte rozen ook drogen. Hiervoor kun je zwart geverfde rozen, natuurlijk zwarte of dieprode rozen gebruiken. De dieprode rozen worden namelijk in het droogproces vanzelf heel donker van kleur, bijna zwart dus! Droogbloemen zijn minstens een jaar houdbaar! Je kunt dus minimaal een jaar genieten van prachtige gedroogde rozen in je huis.
Wil je weten wat je allemaal moet en kan doen om je rozen te drogen? Wij hebben hier een blog over geschreven en geven je in de blog allerlei tips en tricks om je rozen op de beste manier te drogen. Zo kun jij er zelf voor zorgen dat je kunt genieten van mooie gedroogde rozen in huis.

De betekenis van zwarte rozen

Zwart rozenboeketZwarte rozen als decoratie in huis: een zwarte roos is iets speciaals. Het kan worden gebruikt als bijzonder decoratief hoogtepunt in lichte kamers. Zwarte rozen zijn een ware eyecatcher in het juiste interieur.

Zwarte rozen en Gothic style...

Zwart hoort bij de Gothic scene en daarom passen onze zwarte rozen hier perfect bij. Natuurlijk worden onze zwarte rozen ook gewaardeerd door iedereen die wat met de kleur zwart heeft.

Zwarte rozen cadeau geven

Zwarte rozen weggeven: een zwarte roos is mysterieus. Als je een zwarte roos wilt weggeven, moet je er wel zeker van zijn dat het niet verkeerd wordt geïnterpreteerd of als een bedreiging wordt beschouwd. Onder goede vrienden kan een zwart boeket rozen als een bijzonder of verfrissend cadeau worden ervaren, iets dat nog niet eerder is gezien en speciaal overkomt. Durf jij zwarte rozen weg te geven?

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum