100 t/m 500 zwarte rozen

Leverbaar in 3 werkdagen
Zwarte rozen vanaf 100 stuks   + € 2,75

* Verplichte velden

Totale prijs

€ 275,00

Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

IDEAL  PayPal  Mastercard  Visa  Amex

Kies van je aantal zwarte rozen van 100 t/m 500 stuks

Grote hoeveelheden rozen zijn eenvoudig online te bestellen bij Surprose. Hier kun je een aantal zwarte rozen bestellen vanaf 100 stuks, tot en met 500 zwarte rozen.

Meer informatie
Steellengte 60 cm
Herkomst Nederland
Kweker Meerdere
Rozensoort

Red Naomi

Kies het aantal rozen dat je wilt bestellen, vul het aantal in en zet het in je winkelmand. Wil je graag een boodschap achterlaten voor de ontvanger van de rozen? Vergeet dan niet om gebruik te maken van het wenskaartje. Ook kun je kiezen voor het toevoegen van een videoboodschap, in plaats van een tekst. De ontvanger scant dan de QR-code op het kaartje en krijgt jouw video te zien. Verras iemand met zwarte rozen! Heb je vragen of kom je ergens niet helemaal uit? Laat het ons dan vooral even weten door te mailen naar: service@surprose.nl. We helpen je graag verder!

*Deze rozen hebben een zwarte kleur door zwarte inkt. Door het kleuren van de rozen kleuren de bladeren ook mee, wat volkomen normaal is. De bladeren van de roos kunnen droog lijken, ook dat komt door het kleurproces en is niet te vermijden. Dit heeft ook geen invloed op het vaasleven van de rozen in de vaas.

*Deze rozen zijn erg groot, daardoor kunnen er tot en met ca. 70 rozen in 1 boeket worden gebonden. Grotere aantallen rozen zullen in meerdere boeketten worden gebonden.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum