50 t/m 99 zwarte rozen

Leverbaar in 3 werkdagen
Zwarte rozen vanaf 50 stuks   + € 2,75

* Verplichte velden

Totale prijs

€ 137,50

Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

IDEAL  PayPal  Mastercard  Visa  Amex

Van 50 t/m 99 zwarte rozen

Wil je graag een groot boeket rozen? Dan ben je hier bij Surprose goed. Kies hier zelf hoeveel zwarte rozen jij in je boeket zou willen hebben.

Meer informatie
Herkomst Nederland
Kweker Meerdere
Rozensoort

Red Naomi

Je kunt hier kiezen uit een boeket van 50 tot en met 99 zwarte rozen. Het zijn echte rozen, met een pikzwarte kleur. De roos wordt vers van de kweker geknipt, gekleurd en naar onze binderij gebracht. Daar maken onze bloembindsters er een prachtig boeket van, in jouw gekozen aantal! Wist je dat er maar weinig mensen zijn die thuis een vaas hebben staan voor zulke grote boeketten? Je kunt het daarom de ontvanger gemakkelijk maken, door een vaas aan je bestelling toe te voegen. Kijk hier tussen al onze vazen, op zoek naar een geschikte vaas voor jouw boeket.

*Deze rozen hebben een zwarte kleur door zwarte inkt. Door het kleuren van de rozen kleuren de bladeren ook mee, wat volkomen normaal is. De bladeren van de roos kunnen droog lijken, ook dat komt door het kleurproces en is niet te vermijden. Dit heeft ook geen invloed op het vaasleven van de rozen in de vaas.

*Deze rozen zijn erg groot, daardoor kunnen er tot en met ca. 70 rozen in 1 boeket worden gebonden. Grotere aantallen rozen zullen in meerdere boeketten worden gebonden.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum