20 dieprode rozen - Black Baccara

Op voorraad
Leverbaar in 3 werkdagen
€ 59,00
Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

IDEAL   PayPal   Mastercard   Visa   Amex

20 dieprode rozen - Black Baccara

Bestel nu deze bijzondere rozen bij Surprose! Deze oorspronkelijk dieprode rozen worden zo gekweekt dat ze er bijna zwart uit zien. De buitenkant van de rozenknop is zo donker dat het bijna zwart is. De binnenkant van de rozenknop ontwikkeld zich in een dieprode kleur. Dit betreft een exclusief soort dat speciaal voor onze klanten naar wens wordt besteld bij onze kwekers, wijzigen van de order na de orderbevestiging is beperkt mogelijk. 

Meer informatie
Aantal stelen 20 stelen
Steellengte 60 cm
Herkomst Nederland
Kweker Arend Roses
Rozensoort

Black Baccara

De Black Baccara is een oud en bijzonder ras en komt van onze kweker Arend Roses. Niet alleen is dit een erg indrukwekkende roos, maar ook kwalitatief erg hoogwaardig. De steellengte van deze rozen is ongeveer 60 centimeter waardoor het een pronkstuk in iedere kamer is. Mede door de schaarsheid van deze roos is dit boeket beschikbaar in twee tot drie werkdagen. 

Heb je liever een groter aantal van dit soort rozen in een boeket? Kies dan hier voor deze Black Baccara rozen in een boeket met 30 of zelfs met 50 rozen. Kies je liever je eigen aantal rozen, neem dan een kijkje bij kies je eigen aantal, waar je deze rozen kunt bestellen in ieder aantal van 40 tot en met 101 stuks. Bestel nu dit boeket van 20 zwarte Black Baccara rozen voor jezelf of geef een uitzonderlijk cadeau! Ieder boeket van Surprose wordt met een gratis kaartje geleverd. Vergeet daarom niet jouw persoonlijke tekst toe te voegen bij het bestellen van deze speciale rozen.

Deze rozensoort wordt speciaal voor jouw bestelling gesneden bij onze kweker(s). Achteraf veranderingen aanbrengen in een bevestigde order is beperkt mogelijk.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum