Enkele witte roos

De roos is hét symbool voor liefde, vreugde, geluk en genegenheid. Koop je een boeket rozen of rozen per stuk; rozen cadeau geven is altijd een goed idee. Je kunt het met een roos namelijk nooit fout doen. Wanneer je rozen wilt geven hoef je alleen maar na te denken over de kleur, de soort en het aantal rozen dat je cadeau wilt geven. Want, wist je dat zelfs het aantal rozen dat je aan iemand geeft een speciale betekenis heeft? Heb jij een bijzondere gelegenheid te vieren? Bij Surprose kun je je eigen aantal rozen kiezen en dus ook rozen per stuk bestellen, dat kan al vanaf 10 stuks. Hiernaast is het ook mogelijk om 1 of 3 losse rozen te bestellen. Zo bestel je voor elke gelegenheid het juiste aantal van de mooiste rozen.

Rozen per stuk: De betekenis van de aantallen

Zachtroze rozen

Wil jij je eigen aantal rozen kiezen voor een bijzondere gelegenheid? Wanneer je iemand één losse roos geeft, bezegel je hiermee je relatie. Je wil hiermee zeggen ‘ik hou nog steeds alleen van jou’. Als je één losse roos geeft, in een andere kleur dan rood, dan is het een bedankje. Meer over de betekenis van kleuren vind je in deze blog. 3 Rozen worden vaak gegeven bij een jubileum. Rode rozen bij een jubileum van een relatie en een andere kleur voor bijvoorbeeld een vriendschap of huwelijk. Je geeft 10 rozen wanneer je je geliefde wilt laten weten dat jullie relatie perfect is.

Bij Surprose kies je dus je eigen aantal rozen vanaf 10 stuks. Daarom gaan we nog even door. 13 Rozen geef je aan je geheime aanbidder, een perfect cadeau voor Valentijnsdag dus. Wil je je excuses aanbieden? Geef dan 15 rozen. Wil je iemand feliciteren, ben je trots op iemand? Dan geef je diegene 25 rozen. Een boeket met 50 rozen is een liefdesgebaar van onvoorwaardelijk liefde. En wil je er nog meer liefde instoppen? Ga dan voor 100 rozen. Hiermee laat je weten dat jouw geliefde de ware is, voor altijd!

Wil je toch nog een stapje verder? Dan geef je 365 rozen en laat je met deze grote bos rozen weten dat je iedere dag van het jaar van je geliefde houdt.

Rozen per stuk voor een bijzondere gelegenheid

Naast de vaste betekenissen van de aantallen kun je natuurlijk ook zelf een aantal kiezen naar aanleiding een bijzondere gelegenheid en/of jouw persoonlijke wens. 1 Roze roos voor je nichtje die net haar diploma behaalde, 23 rode rozen omdat je 23 maand samen bent, 3 rozen bij je 3e date, 27 witte rozen voor je dochter die 27 is geworden of 365 rode rozen omdat jullie 1 jaar getrouwd zijn. Geef je één losse roos of een boeket van 101 rozen, de ontvanger geniet in elk geval ruim twee weken van de mooiste bloem die er is. Kies jij voor de blauwe roos, rode Naomi, de Regenboog roos, de zwarte roos, de pioenroos, de witte Avalanche of voor de Sweet Revival? Al onze rozen zijn van topkwaliteit, rechtstreeks van de kweker en altijd soortecht.

Boeket rode en witte rozen

Bij Surprose is alles mogelijk

Bij Surprose is alles mogelijk. Je bestelt de mooiste rozen in verschillende kleuren en soorten van 1 tot 1001 stuks. Ook bieden wij de optie om er een vaas of ander cadeau bij te bestellen om zo de verrassing compleet te maken. Al onze rozen worden verpakt in een luxe doos. Een persoonlijke boodschap om de aantallen toe te lichten is altijd gratis en wordt, samen met twee zakjes rozenvoeding en verzorgingstips, meegeleverd in de doos. Zo wordt alleen al het uitpakken een cadeautje, want dat heeft de ontvanger vast en zeker verdiend. Stel direct je gepersonaliseerde boeket rozen samen in onze webshop. Wil je meer weten over waar onze rozen vandaan komen? Lees dan de blog Rechtstreeks van de rozenkweker naar de vaas’.


Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum