Kies je eigen aantal rozen

Kies je eigen aantal rozen

Een roos heeft vele betekenissen en is daarom ook geschikt voor veel gelegenheden. Een roos staat voor liefde, vreugde, geluk en genegenheid. Bij Surprose kun jij rozenboeketten bestellen, maar ook een gewenst aantal rozen per stuk laten bezorgen. Rozen cadeau doen kan voor elke gelegenheid en voor elke persoon perfect zijn. Surprose haalt alle rozen vers van de kweker. Hierdoor weet jij zeker dat wanneer jij een specifiek aantal rozen bij Surprose koopt, deze ook nog lang mooi op de vaas kunnen staan. Je kunt al een gewenst aantal rozen bestellen vanaf 10 stuks. Daarnaast is het ook mogelijk om 1 roos of 3 rozen te bestellen. Hier zit een glasvaasje bij, zodat je zeker weet dat je de rozen mooi kunt neerzetten.

Rozen per stuk: de betekenis van de aantallen

Zoals gezegd kunnen rozen verschillende betekenissen hebben. Ook de aantallen van de rozen kunnen verschillen van betekenis. Hieronder staat een lijstje met de betekenissen van de verschillende aantallen:

Kies je eigen aantal rozenKies je eigen aantal rozen
  • 1 roos: hiermee zegt diegene dat hij of zij heel veel van jou houdt. Vaak wordt een rode roos gegeven bij romantische gelegenheden.
  • 3 rozen: drie rozen worden vaak gegeven op gelegenheden zoals een jubileum.
  • 10 rozen: jij geeft een boeket met tien rozen als jij iemand perfect vindt!
  • 12 rozen: dit aantal rozen wordt vaak gebruikt bij het doen van een huwelijksaanzoek. Hier worden dan vaak de rode rozen voor gebruikt.
  • 15 rozen: heb jij een fout begaan en wil jij jouw excuses aanbieden? Dan zijn 15 rozen perfect voor deze boodschap.
  • 24 rozen: hiermee laat jij zien dat je elk uur van de dag aan diegene denkt en niet zonder hem of haar kan.
  • 50 rozen: zo laat je zien dat jouw liefde voor de ander enorm groot is.
  • 100 rozen: een imposante bos van 100 rozen staat voor de eeuwige liefde die jij voor iemand hebt.

Meest bestelde rozen:

Rozen per stuk voor een bijzondere gelegenheid

Rozen zijn dus geschikt voor heel veel verschillende gelegenheden. Een populaire optie is om bij een verjaardag het aantal rozen te bestellen van de leeftijd van de jarige. Op deze manier heb jij een mooi en persoonlijk cadeau voor diegene en laat je ook zien dat je er moeite in hebt gestoken. Je kunt ook een specifiek aantal rozen bestellen voor bijvoorbeeld jouw trouwdag. 10 jaar getrouwd wordt ook wel een rozen huwelijk genoemd. Hoe leuk is het dan om op deze speciale dag jouw partner 10 rozen te geven. Wil jij helemaal uitpakken, dan kun jij natuurlijk ook voor een huwelijksaanzoek meer dan 100 rozen bestellen. Zo kun jij de locatie van het aanzoek mooi aankleden en wordt het een hele romantische plaats.

Bij Surprose is elk gewenst aantal mogelijk

Surprose is de specialist in rozen en daarom weet jij zeker dat wanneer je bij Surprose rozen gaat bestellen, je altijd de beste kwaliteit krijgt. De rozen van Surprose komen namelijk ook rechtstreeks van de kweker. Hierdoor krijg jij de rozen altijd zo vers mogelijk en kunnen ze, met een goede verzorging, nog heel lang mooi op de vaas blijven staan. Voor aantallen tot 1001 rozen kun je een bestelling plaatsen op onze website. Voor aantallen hierboven willen wij jou vragen om contact op te nemen met onze klantenservice. Zo kunnen wij kijken wat wij voor jou kunnen doen en of wij het vervoer zelf kunnen regelen.

De betekenis van verschillende kleuren rozen

De aantallen van rozen hebben verschillende betekenissen, maar de kleuren van de rozen natuurlijk ook! De rode rozen staan natuurlijk voor de onvoorwaardelijke liefde die jij voor iemand hebt, maar als jij iemand gewoon wil bedanken voor iets wat hij of zij voor jou hebben gedaan, kunnen rode rozen misschien de verkeerde boodschap uitstralen. Om iemand te bedanken zijn roze rozen heel geschikt. Deze staan namelijk ook voor dankbaarheid en bewondering. Wil jij het humeur van iemand opbeuren? Dan zijn gele rozen heel geschikt. Deze vrolijke rozen symboliseren namelijk de zon en daar worden mensen blij van!

Kies hier jouw gewenste aantal:

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum