Bijzonder gekleurde rozen bezorgen

Bijzonder gekleurde rozen bezorgen

Surprose biedt verschillende bijzonder gekleurde rozen aan. De rozen zijn uitsluitend van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden. Bij elke bestelling ontvang je een gratis wenskaartje van Surprose. De rozen krijgen de bijzondere kleur door biologisch afbreekbare inkt. De gekleurde rozen zijn op de vaas even lang houdbaar als normale rozen en deze behandel je dus ook hetzelfde als alle andere rozen. Surprose voorziet Nederland, België en Duitsland van gekleurde rozen.

Bijzonder gekleurde rozen:


Regenboog rozen bezorgen

Vind jij 1 kleur rozen niet genoeg en wil jij helemaal uitpakken? Dan heeft Surprose de bijzondere regenboog rozen. Dit zijn rozen waarbij alle kleuren van de regenboog zitten. Dit komt doordat de regenboog rozen behandeld worden met een biologisch afbreekbare inkt. Deze inkt wordt bijvoorbeeld ook gebruikt in het kleuren van M&M's. De regenboog rozen van Surprose zijn van de rozensoort Vendela. Dit zijn Nederlandse rozen die bekend staan om hun sterke stelen en grote bloemenknop. Hierdoor is een boeket met regenboog rozen altijd een imposant cadeau.

Surprose heeft ook regenboog rozen in een pasteltint. Dit zijn regenboog rozen met een iets zachtere kleur. Perfect voor mensen die niet van hele felle kleuren houden, maar wel graag een vrolijke bos rozen willen. Verder heeft Surprose long life regenboog rozen. Dit zijn rozen die wel meerdere maanden tot jaren heel mooi in de vaas kunnen blijven staan. Deze rozen hebben nagenoeg geen verzorging nodig. Er hoeft bijvoorbeeld geen water in de vaas en dus ook geen rozenvoeding. Wel is het belangrijk om af en toe de bloemenknop af te stoffen door er voorzichtig op te blazen. Zo houd jij de rozen zo lang mogelijk mooi.


Zwarte rozen bezorgen

Surprose heeft twee verschillende soorten zwarte rozen in het assortiment. De eerste zwarte roos is zwart geverfd. Hierdoor zijn deze roos echt heel zwart. Dit zijn de rode Red Naomi rozen die behandeld worden met een biologisch afbreekbare inkt. Bij Surprose kun jij deze geverfde zwarte rozen los bestellen, maar ook in mooie boeketten. Zo worden de zwarte rozen bijvoorbeeld ook gebruikt in boeketten speciaal voor Halloween.

De andere "zwarte" rozen in het assortiment van Surprose zijn de natuurlijke zwarte rozen. Dit zijn eigenlijk hele donkere rode rozen, waardoor ze bijna zwart lijken. Deze rozen zijn van de hele oude rozensoort Black Baccara. Deze klassieke rozen staan heel mooi in veel woonkamers en is daarom ook een populaire rozensoort.


Blauwe rozen bezorgen

Ook voor blauwe rozen ben jij bij Surprose aan het goede adres. Surprose kan namelijk hoge kwaliteit blauwe rozen bij jou thuisbezorgen. Blauwe rozen worden net als de andere geverfde rozen van Surprose behandeld met een biologisch afbreekbare inkt. Dit proces is ook niet schadelijk voor de blauwe rozen zelf, dus deze rozen kunnen ook nog lang mooi op de vaas staan. Blauwe rozen worden vaak gegeven bij verjaardagen van mannen of gewoon aan mensen van wie de lievelingskleur blauw is. Klik op de button hieronder en kies je eigen aantal blauwe rozen, een enkele of drie blauwe rozen of bestel een boeket blauwe rozen!

Paarse rozen

Surprose heeft ook paarse rozen in het assortiment. Dit zijn rozen van de rozensoort Memory Lane. Deze lavendelkleurige rozen zijn bij ons te koop in een prachtig boeket met panicum en eucalyptus. Doordat de stelen van deze rozen ca. 50 centimeter zijn, zullen zij prachtig in de vaas staan. Deze rozen komen uit Kenia. Door de ligging van dit land op de evenaar, krijgen deze rozen bijna het hele jaar door zon. Hierdoor zijn de rozen uit Kenia erg sterk en zullen ze dus ook lang mooi op de vaas staan.


Bezorging bijzonder gekleurde rozen

Wanneer jij een bestelling plaatst in onze webshop, gaan wij meteen voor jou aan de slag. Onze kwekers zorgen ervoor dat wij jouw rozen binnenkrijgen en in een mooi boeket kunnen binden. Wij doen jouw boeket dan in een luxe geschenkverpakking, zodat het een prachtig cadeau wordt. Vervolgens versturen wij de rozen via DHL naar jouw gewenste adres.

Belangrijke informatie over bijzonder gekleurde rozen

De geverfde rozen van Surprose worden behandeld met een biologisch afbreekbare inkt. Wanneer de stelen schuin worden afgesneden kan er nog wat van deze inkt uit de stelen lekken. Vermijd contact met kleding en kwetsbare oppervlakken om vlekken te voorkomen.


Chocolade bij je rozen Chocolade bij je rozen

Chocolade bij je boeket?

Kijk tussen ons uitgebreide assortiment chocolade voor bij je rozen!

Kies je aantal gekleurde rozen Kies je aantal gekleurde rozen

Je eigen boeket gekleurde rozen

Kies zelf hoeveel regenboog, blauwe of zwarte rozen je wilt.

Alle rozen Alle rozen

Alle rozen nog even bekijken?

Kijk hier tussen alle rozenboeketten en vind het boeket dat bij je past.

Contact opnemen Contact opnemen

Vragen?

Stel ze ons gerust! We helpen je graag verder.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum