Surprose biedt verschillende bijzonder gekleurde rozen aan. De rozen zijn uitsluitend van hoge kwaliteit. En verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden. Bij elke bestelling ontvang je een gratis wenskaartje van Surprose. De rozen krijgen de bijzondere kleur door biologisch afbreekbare inkt. De gekleurde rozen zijn op de vaas even lang houdbaar als normale rozen en deze behandel je dus ook hetzelfde als alle andere rozen. Surprose voorziet Nederland, België en Duistsland van gekleurde rozen.

Regenboogrozen bezorgen

Regenboogrozen zijn de nieuwe bloementrend! Maar voor wie? Deze rozen zijn natuurlijk voor iedereen die iets bijzonders zoekt. In de bladeren van elke regenboog roos zitten alle kleuren van de regenboog. In elke regenboog roos schitteren in de roos de kleuren rood, oranje, geel, groen, blauw en paars. De roos krijgt deze kleuren door biologisch afbreekbare inkt.

In het assortiment zitten zowel de klassieke regenboog roos, met de felle kleuren van de regenboog, als ook in pasteltinten. Ook kunnen wij trosrozen leveren in regenboogkleuren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden. Het is ook mogelijk om je eigen aantal regenboogrozen aan te geven. Bestel een boeket prachtige regenboogrozen!

Zwarte rozen bezorgen

Surprose heeft twee soorten zwarte rozen in het assortiment. Natuurlijke zwarte rozen en zwartgeverfde rozen. De natuurlijke zwarte rozen zijn hele donkerrode rozen die in de knop vrijwel zwart lijken. En de geverfde zwarte rozen zijn oorspronkelijk rode rozen van de soort Red Naomi, en zijn gekleurd met biologisch afbreekbare zwarte inkt. De zwarte rozen zijn verkrijgbaar in gemengde boeketten en in mono boeketen. Ook biedt Surprose je de mogelijkheid aan je eigen aantal zwarte rozen te bestellen. Bij een bestelling ontvang je een gratis wenskaartje. Verder biedt Surprose de mogelijkheid aan om een gewenste leverdatum aan te geven.

Blauwe rozen bezorgen

Bestel hier je rozenboeket met blauwe rozen online. Laat het boeket met verse blauwe rozen bij je thuisbezorgen op de gewenste leverdatum.

Blauwe rozen zijn al erg uniek en zijn het perfecte cadeau voor mannen of iemand van wie blauw de lievelingskleur is. Blauwe rozen zijn onder andere geschikt om te geven bij verjaardagen, afstuderen of gewoon zomaar zonder specifieke gelegenheid. Bij Surprose kun je ook zelf het aantal rozen bepalen die je geeft, zodat het nog beter bij de gelegenheid past. Blauwe rozen bestellen voor een speciaal iemand of een speciale gelegenheid is altijd een goed idee!

Bezorging bijzonder gekleurde rozen

Bij Surprose is het mogelijk om je gewenste leverdatum aan te geven. Bij de blauwe, zwarte en regenboogrozen zit een levertijd van enkele dagen. Zodra jouw bestelling bij ons binnen is, geven wij deze door aan onze kweker. De rozen worden dan speciaal voor jou gekleurd, dit duurt een dag, waarna ze direct naar onze binderij worden gebracht. Hier worden ze zorgvuldig gebonden tot een boeket, verpakt in onze exclusieve geschenkverpakking en per DHL verzonden naar meerdere landen binnen Europa.

Belangrijke informatie over bijzonder gekleurde rozen

De verse rozen zijn behandeld met een milieuvriendelijke inkt. Let erop dat bij het afsnijden van de steel gekleurde vloeistof uit de stelen vrij kan komen. Vermijd contact met kleding en kwetsbare oppervlakken om vlekken te voorkomen.

Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum