Bestel een boeket rozen bij Surprose en laat ze bezorgen in Groningen en omstreken. Verras een geliefde met een prachtig boeket rozen. Bestel de rozen en laat de rest aan Surprose over. Wij zorgen ervoor dat de rozen vers aankomen bij het gewenste bezorgadres in Groningen. De rozen zijn uitsluitend van hoogwaardige kwaliteit en afkomstig van erkende rozenkwekers. Surprose voorziet Groningen van verse rozen!

Bloemist Groningen

Opzoek naar een bloemist in Groningen? Dan ben je bij Surprose op het juiste adres. Surprose is jouw online bloemist in het bezorgen van verse bloemen. Surprose bezorgt bloemen in heel Groningen. Of het nu in Korrewegwijk, Oosterparkwijk, Oosterpoort of Paddepoel is. Door het brede assortiment van Surprose is er voor ieder iets moois. De bloemen zijn uitsluitend van hoge kwaliteit en worden vers geleverd op het gewenste adres. Bij Surprose is het ook mogelijk om een gewenste leverdatum aan te geven.

Naast rozen ook cadeaus bezorgen in Groningen

Naast rozen bezorgt Surprose ook cadeaus. Bestel een mooi boeket rozen en doe er een extraatje bij om het cadeau af te maken. Het assortiment van Surprose bevat ook chocolade, champagne, wijn en vazen. Het boeket wordt gezamenlijk met het extraatje in een geschenkverpakking bezorgd in Groningen. Verras iemand met een prachtig rozenboeket!

Voordelen van het bezorgen van rozen in Groningen met Surprose

De rozen van Surprose zijn uitsluitend van hoogwaardig kwaliteit en afkomstig van erkende rozenkwekers. De rozen gaan vanuit de rozenkwekers rechtstreeks naar onze eigen binderij. In de binderij worden de rozen met de hand gebonden tot een prachtig boeket. Het prachtige boeket wordt dan vanaf de binderij op het gewenste bezorgadres geleverd in Groningen en omstreken. Tijdens het transport worden de rozen ondersteund met freshbags. De freshbags zorgen ervoor dat het rozenboeket water en voeding krijgt.

Populaire rozenboeketten in Groningen 

  • Pastelmix XL met eucalyptus, Dit prachtige grootbloemige boeket van verschillende kleuren en rozen wordt aan jou zelf of iemand anders geleverd door Surprose! De rozen in dit boeket zijn van de soort Avalanche Peach, Avalanche Sweet en White Avalanche.
  • Rozenboeket roze-rood, Dit roze – rood boeket bestaat uit de rozensoorten Paloma, Sweet Revivial en EverRed die kleuren van zachtroze tot dieprood. De kleurencombinatie van dit roze – rood boeket geeft het boeket een klassieke uitstraling, waardoor het een geschikt cadeau is voor elke gelegenheid.
  • Blauwe rozen, Verzend een bijzonder boeket rozen met deze blauwe rozen van Surprose! Deze blauwe rozen worden door meerdere kwekers in Nederland gekweekt en zijn van de soort Vendela.
Leeftijds check
Je moet 18 jaar of ouder zijn, om dit product te kunnen kopen
Geboortedatum